تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 472 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

درود
    ماشینت صفر هستش؟
    مدل 93 هستش؟
    زیر 2 تا 3 هزار کیلومتر هستی؟
    کلا یک صدای عجیب ریتمیک همه ای اف های صفر دارن(حداقل چندتاشون که خودم به صداشون توجه کردم به علاوه خودم که موتورم ترکیده و رفته قاطی باقالی ها)، و یک لرزش مختصر رو داره، در کل اگر پاسخ 3 تا سوال اول مثبت هستش، خیلی نگران واشر زدن باش، همون بلائی که سر من اومد، هر هفته آب و روغن ماشینت رو چک کن

پ.ن: مدیران محترم لطفا از اسپم دادن دوستان جلوگیری کنن، من به اندازه کافی حرص می خورم، به خاطر این ماشین آشغالی که رفته تو پاچم، وای به این که یکی بیاد از پیشرفت کل کائنات صحبت کنه ولی 100 درصد گرفتاری ملت دور و برش رو نبینه یا نفهمه
    واقعا کلافه شدم، بعد میام تو تاپیک یک چیزائی می خونم، مخم منفجر میشه
    اگر دوستان از چندین صفحه قبل مطالب بنده را خونده باشن از خرداد امثال که سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس را تحویل گرفتم شاید بیش از 20 بار به یه نمایندگی و حدود 10 بار هم به نمایندگی های دیگه ایرانخودرو مراجعه کردم (یعنی حدود 30 بار از وقت و کار و زندگیم زدم و جهت رفع مشکل رفتم دنبال کار ماشین)
    بعضی مشکلات ماشین هم به ترتیب زیر هست.
    1- روشن شدن چراغ چک بعد از 200 کیلومتر کارکرد و نشان دادن خطای 3366 در دستگاه دیاگ.
    2- مشکل گیر کردن و باز نشدن درب عقب ماشین.
    3- بعضی موارد عدم تغییر سوخت ماشین به cng یعنی رو گاز نمیرفت.
    4- گاها گاز خوردن ماشین تو دنده های 1 به 2 و...
    5- مشکل نمایش بی مورد علامت آمپر آب تو صفحه نمایشگر مالتی پلکس که آدمو شک میندازه که نکنه ماشین جوش آورده و ... .
    6- وقتی دنده عقب میگیرم به علامت آمپر بالا بودن دمای آب هم بیربط ظاهر میشه.
    7- انداختن لاستیک کاملا بی کیفیت و خشک رو ماشین(گلدستون).
    8- وجود صدای قلچ قلچ در گیربکس ماشین تو اول حرکت.
    9- ومشکلات جزئی دیگه ای که حوصله مطرح کردنش را ندارم.
    کارایی که رو ماشین انجام شده:
    1- تعویض رگلاتور گاز بعد از چند روز انتظار و الافی و نهایتا رفع مشکل عدم تغییر سوخت به گاز. با هزینه حدود 700 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
    2- تعویض شیر مخزن گاز و به مرور خاموش شدن چراغ چک ( منظور از به مرور یعنی اوایل چراغ چک روشن میشد ولی بعد از تعویض شیرمخزن کمتر روشن و خاموش شد تا بالاخره اصلا روشن نشد) با هزینه حدود 500 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
    3- نمایش علامت آمپر را هم بعد از مراجعات مکرر به نمایندگی های مختلف و دانلود نودهای ماشین و به روز رسانی ایسیو ماشین و کارهای مختلفی که انجام شده بالاخره مهندسین ایرانخودرو به این نتیجه رسیدن که مشکل فیزیکی حادی نیست و فقط مشکل خطای نمایشگر هست و باید پشت آمپر ماشین تعویض بشه تا به احتمال 99 درصد مشکل برطرف بشه که هنوز اقدام به این کار نکردم چون عجله ای ندارم و خطری نداره.
    4- تعویض رینگ و لاستیک ماشین با رینگ آلومینیومی شرکتی و لاستیک نسبتا بهتر.
    5- صبر و حوصله و کنار اومدن با بعضی مشکلات و بیخیال شدن بعضی موارد بخاطر اینکه در استفاده از خودرو خللی وارد نمیکنه.
    تو این مدت به این نتایج رسیدم:
    1-دستگاه ها و امکانات و برخوردها در هر نمایندگی متفاوت هست و باید دید که کدام نمایندگی بهترین خدمات و امکانات و تجهیزات به روز خودرو را داره.
    2- با همه این مشکلات، به این نتیجه رسیدم سمند ef7 باز هم از نظر امکانات و قیمت و در کل اکثر شرایط، از سایر خودرو های ایرانی یه سروگردن بالاتره و امتیازای خوبی داره.

بنده به علت مشغله کاری زیاد حوصله نداشتم بشینم و یکی یکی مشکلات خودم را اینجا تایپ کنم فقط بخاطر این، این کار را کردم تا شاید این تجربیات هرچند ناچیز در مقابل تجربیات دیگردوستان، بتونه به درد بعضی دوستان بخوره. و به بعضی از دوستان دیگه هم بگم که همه مشکل بی کیفیتی خودرو را دارن و کم و بیش دردسرهایی را کشیدن وبا این نمایندگی ها سرو کله زدن ولی نباید بجای مطرح کردن و درخواست راه حل برای مشکلات و استفاده از تجربیات دیگران، هر روز بیایم و خودمون را تواین تاپیک تخلیه کنیم(دارم منفجر میشم! دارم دیوونه میشم از زندگی ناامید شدم! همه بنی بشر خیانت کار هستن و...) و مشکلات خودمون را به سر دیگران بکوبیم و با لحنی طلبکارانه و بر خوردی توهین آمیز و انتقاد از همه، بقیه کاربران انجمن را نفهم و بی مشکل فرض کنیم (بجای مفید واقع شدن وقت دوستان را با پیام ها و انتقاد از دیگران بگیریم). بلکه باید باصبر حوصله اگه درخواستی برای راهنمایی داریم و یا راه حلی برای حل مشکلات دوستان داریم فقط اونارو مطرح کنیم تا شاید هم کار خیری کرده باشیم و هم درجهت مفید بودن انجمن کمکی کرده باشیم.
    با تشکر از کاربران مفید و مدیران محترم.

2. 5 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام یه سمند مدل 93 مهرماه پیدا کردم با کارکرد 1800...کف پوش و روکش و دودی هم داره..میگه 30500....دوگانه سوز-مالتی پلکس.

بنظرتون میارزه!!؟
    فردا صبح قراره برم ببینم!!
    يك توصيه سعي كن متوجه بشي چرا داره تو اين كيلومتر مي فروشه، تو اين كيلومتر فروختن، مشكوكه، بالاخره طرف صفر گرفته كه بندازه زير پاش نه قبل از 2000 بفروشه، در ضمن اگر شماره شاسي رو بدوني مي توني از 096440 سابقه و استعلام تعميرات رو بگيري (اين كار فكر نكنم روتين باشه، ولي، من خودم كه تماس مي گيرم تو سيستمشون هست كجا رفتم، چه قطعاتي برام سفارش دادن و از اين جور چيزها)
    خلاصه مراقب باش و دقت كن مدل هاي 93 مشكلات فراوان دارند (نظر كاملا شخصي بر اساس مشاهدات ميداني خودم- بنابراين قابل استناد نيست)

4. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

يك توصيه سعي كن متوجه بشي چرا داره تو اين كيلومتر مي فروشه، تو اين كيلومتر فروختن، مشكوكه، بالاخره طرف صفر گرفته كه بندازه زير پاش نه قبل از 2000 بفروشه، در ضمن اگر شماره شاسي رو بدوني مي توني از 096440 سابقه و استعلام تعميرات رو بگيري (اين كار فكر نكنم روتين باشه، ولي، من خودم كه تماس مي گيرم تو سيستمشون هست كجا رفتم، چه قطعاتي برام سفارش دادن و از اين جور چيزها)
    خلاصه مراقب باش و دقت كن مدل هاي 93 مشكلات فراوان دارند (نظر كاملا شخصي بر اساس مشاهدات ميداني خودم- بنابراين قابل استناد نيست)
    والا خودش میگه خریدم که بزارم زیر پام استفاده کنم....حتی روکش و کفی و برخی لوازم دیگه هم خریدم اما پول لازم شدم!!
    البته وحید خان همچین زیر قیمت هم نمی خواد بده!!700 تومن بعد از دو ماه کارکرد خیلی هست!!؟

به هر حال ممنون از راهنمایی شما!!دعا کن برم ببینیم و مشکلی نداشته باشه!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر دوستان از چندین صفحه قبل مطالب بنده را خونده باشن از خرداد امثال که سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس را تحویل گرفتم شاید بیش از 20 بار به یه نمایندگی و حدود 10 بار هم به نمایندگی های دیگه ایرانخودرو مراجعه کردم (یعنی حدود 30 بار از وقت و کار و زندگیم زدم و جهت رفع مشکل رفتم دنبال کار ماشین)
    بعضی مشکلات ماشین هم به ترتیب زیر هست.
    1- روشن شدن چراغ چک بعد از 200 کیلومتر کارکرد و نشان دادن خطای 3366 در دستگاه دیاگ.
    2- مشکل گیر کردن و باز نشدن درب عقب ماشین.
    3- بعضی موارد عدم تغییر سوخت ماشین به cng یعنی رو گاز نمیرفت.
    4- گاها گاز خوردن ماشین تو دنده های 1 به 2 و...
    5- مشکل نمایش بی مورد علامت آمپر آب تو صفحه نمایشگر مالتی پلکس که آدمو شک میندازه که نکنه ماشین جوش آورده و ... .
    6- وقتی دنده عقب میگیرم به علامت آمپر بالا بودن دمای آب هم بیربط ظاهر میشه.
    7- انداختن لاستیک کاملا بی کیفیت و خشک رو ماشین(گلدستون).
    8- وجود صدای قلچ قلچ در گیربکس ماشین تو اول حرکت.
    9- ومشکلات جزئی دیگه ای که حوصله مطرح کردنش را ندارم.
    کارایی که رو ماشین انجام شده:
    1- تعویض رگلاتور گاز بعد از چند روز انتظار و الافی و نهایتا رفع مشکل عدم تغییر سوخت به گاز. با هزینه حدود 700 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
    2- تعویض شیر مخزن گاز و به مرور خاموش شدن چراغ چک ( منظور از به مرور یعنی اوایل چراغ چک روشن میشد ولی بعد از تعویض شیرمخزن کمتر روشن و خاموش شد تا بالاخره اصلا روشن نشد) با هزینه حدود 500 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
    3- نمایش علامت آمپر را هم بعد از مراجعات مکرر به نمایندگی های مختلف و دانلود نودهای ماشین و به روز رسانی ایسیو ماشین و کارهای مختلفی که انجام شده بالاخره مهندسین ایرانخودرو به این نتیجه رسیدن که مشکل فیزیکی حادی نیست و فقط مشکل خطای نمایشگر هست و باید پشت آمپر ماشین تعویض بشه تا به احتمال 99 درصد مشکل برطرف بشه که هنوز اقدام به این کار نکردم چون عجله ای ندارم و خطری نداره.
    4- تعویض رینگ و لاستیک ماشین با رینگ آلومینیومی شرکتی و لاستیک نسبتا بهتر.
    5- صبر و حوصله و کنار اومدن با بعضی مشکلات و بیخیال شدن بعضی موارد بخاطر اینکه در استفاده از خودرو خللی وارد نمیکنه.
    تو این مدت به این نتایج رسیدم:
    1-دستگاه ها و امکانات و برخوردها در هر نمایندگی متفاوت هست و باید دید که کدام نمایندگی بهترین خدمات و امکانات و تجهیزات به روز خودرو را داره.
    2- با همه این مشکلات، به این نتیجه رسیدم سمند ef7 باز هم از نظر امکانات و قیمت و در کل اکثر شرایط، از سایر خودرو های ایرانی یه سروگردن بالاتره و امتیازای خوبی داره.

بنده به علت مشغله کاری زیاد حوصله نداشتم بشینم و یکی یکی مشکلات خودم را اینجا تایپ کنم فقط بخاطر این، این کار را کردم تا شاید این تجربیات هرچند ناچیز در مقابل تجربیات دیگردوستان، بتونه به درد بعضی دوستان بخوره. و به بعضی از دوستان دیگه هم بگم که همه مشکل بی کیفیتی خودرو را دارن و کم و بیش دردسرهایی را کشیدن وبا این نمایندگی ها سرو کله زدن ولی نباید بجای مطرح کردن و درخواست راه حل برای مشکلات و استفاده از تجربیات دیگران، هر روز بیایم و خودمون را تواین تاپیک تخلیه کنیم(دارم منفجر میشم! دارم دیوونه میشم از زندگی ناامید شدم! همه بنی بشر خیانت کار هستن و...) و مشکلات خودمون را به سر دیگران بکوبیم و با لحنی طلبکارانه و بر خوردی توهین آمیز و انتقاد از همه، بقیه کاربران انجمن را نفهم و بی مشکل فرض کنیم (بجای مفید واقع شدن وقت دوستان را با پیام ها و انتقاد از دیگران بگیریم). بلکه باید باصبر حوصله اگه درخواستی برای راهنمایی داریم و یا راه حلی برای حل مشکلات دوستان داریم فقط اونارو مطرح کنیم تا شاید هم کار خیری کرده باشیم و هم درجهت مفید بودن انجمن کمکی کرده باشیم.
    با تشکر از کاربران مفید و مدیران محترم.
    سلام
    ممنون واسه توضیحات خوب و مفیدت
    رینگ آلمینیوم فابریکایی که قبلا رو سمند مینداختن و گرفتی؟
    آپکو زده موجود نیست
    از کجا گرفتی و چند؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    ممنون واسه توضیحات خوب و مفیدت
    رینگ آلمینیوم فابریکایی که قبلا رو سمند مینداختن و گرفتی؟
    آپکو زده موجود نیست
    از کجا گرفتی و چند؟
    سلام بله همون رینگ هست با پیچ مخصوص رینگ و ... شد حدود 730 تومن
    از سایت نگرفتم از رینگ و لاستیک فروشی گرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

والا خودش میگه خریدم که بزارم زیر پام استفاده کنم....حتی روکش و کفی و برخی لوازم دیگه هم خریدم اما پول لازم شدم!!
    البته وحید خان همچین زیر قیمت هم نمی خواد بده!!700 تومن بعد از دو ماه کارکرد خیلی هست!!؟

به هر حال ممنون از راهنمایی شما!!دعا کن برم ببینیم و مشکلی نداشته باشه!!
    ما كه خوشحال مي شيم دوستانمون شاد باشن، اميدوارم سالم باشه، بگيريش،‌ به قول اين قديميا 4 چرخش واست به خوشي بگرده

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

ما كه خوشحال مي شيم دوستانمون شاد باشن، اميدوارم سالم باشه، بگيريش،‌ به قول اين قديميا 4 چرخش واست به خوشي بگرده
    بله به قول آقاي گودرزي ايشا لا چرخش بچرخه و براتون ركاب داشته باشه .
    به نظر من باهاش شرط كن كه چند روز ماشين دستت باشه و همه مواردشو چك كني و بعدش تمام پولشو پرداخت كني .
    مثلا 5 ميليونشو يه هفته بعد بهش بده .
    بايد صبح كه ماشين سرده واستارت نخورده خودت استارتش بزني و عملكردشو چك كني و بعد از گرم شدن با دور موتور بالا (حدود3500 الي 4000)حدود يك ساعت رانندگي كني و عملكرد همه سيستماشو چك كني و بعد ببيني فردا صبح با تك استارت روشنه يانه و مواردي از اين قبيل ...
    ساير موارد بدنه و رنگ و لاستيك و مشخصات ظاهري به قول دوستان توسط كارشناس نمايندگي بازديد بشه بهتره .
    ياحق

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

ماشینم از اواخر مهر که تحویل گرفتم تا الان حدود 4200 کار کرده. متاسفانه از 3000 کیلومتر به بعد کیفیت رانندیش به واسطه سروصدای جلوی ماشین حسابی برام اومده پایین. یا مشکل باید از کمک فنر ها باشه یا دسته موتور ها که دومی محتمل تره
    زیر ماشین هم که معمولا چند قطره روغن رو داشت ولی من حساس نبودم. اخیرا احساس میکنم روغن ریزیش خیلی بیشتر شده. لازم به ذکره که هنوز به نمایندگی برای سرویس اولیه و کلا هیچ نوع خدماتی، حتی دریافت کارت طلایی مراجعه نکردم از بس از رفتارشون متنفرم.
    خلاصه این چند مورد که بدجور توی ذوق من زده.
    یه مورد دیگه که واقعا روی اعصابمه، سرو صدای ویز ویز درها و کلا داخل اتاقه که نمیدونم از کجاست. هز دفعه حس میکنم از یکی از درها این صدا میاد :|
    سلام
    چه صدایی از جلوی ماشین میاد؟یکم واضح تر توضیح بدید. ولی با تعویض لاستیک برخی صداها رفع میشه.من که ماشینم رینگ 16 و فاق 50 داره چی بگم؟: دی
    دست موتورها هم شما همون بالایی رو چک کن ببین خلاصی یا پارگی نداشته باشه.
    ویز ویز داخل اتاق هم یه مقداریش از قاب ستون وسط هست! قسمت کمربند!که باید باز بشه و صدا گیری بشه. یه مقداری از صدا هم مربوط به رگلاژ درب ها هست و زبانه درب ها که به ساییده میشه. میتونید یه لایه نوار چسب برق بپیچید به زبانه درب.نوار دور درب ها رو هم با وازلین پرب کنید و بزارید خوب به خودش بگیره. بعد باقی موندش رو پاک کنید یکی دو روز که موند،مایع ظرفشویی رو کف کنید و با دستمال بمالید به نوار دور درب و بزارید همونطور کفها خشک بشن. برا من که تاثیر داشت و دیگه صدای قرچ قرچ دربها گرفته شد.
    روغن ریزی رو هم حتما چک کنید و ببینید از کجاس و از کدوم سمت میریزه. یا از پیچ هواگیری گیربکس هست و یا از اویل ماژول. شایدم هیدرولیک باشه! ولی اویل ماژول احتمالش بیشتره.

سلام من اف 7 بنزینی دارم صدای موتور یکم زیاد هست می خواستم بدونم این طبیعی هست یا نه چون صدای گاز سوز ها کمنر هست .
    متاسفانه بعد از یه مقدار کارکرد،موتور به صدا میوفته،تسمه ها و سوزن های انژکتور هم همینطور. سعی کنید روغن مرغوب بریزید و مقدارش هم بین 4.7 تا 5 لیتر باشه. اگر میخواید گیج روغن درست نشون بده 4.7 بریزید. خود روغن هم تاثیر زیادی توی صدای موتور داره و من خودم تجربش رو دارم.

11. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

آقا جالب بود دست شما درد نكنه .
    يه شيلنگ هم مربوط به خروج بخارات بنزين از كنيستره كه سوت ميكشه و بايد عوض بشه درسته؟
    يه سئوال :
    گريسكاري بلبرينگ چرخ هاي جلو وعقب هر چند كيلومتر بايد انجام بشه و آياخودمون ميتونيم يه حالي بهشون بديم يا خير ؟
    اگه مطلب مصوري راجع به اين موضوع داريد لطفاً بفرمائيد.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •