اگر دوستان از چندین صفحه قبل مطالب بنده را خونده باشن از خرداد امثال که سمند ef7 پایه گاز سوز مالتی پلکس را تحویل گرفتم شاید بیش از 20 بار به یه نمایندگی و حدود 10 بار هم به نمایندگی های دیگه ایرانخودرو مراجعه کردم (یعنی حدود 30 بار از وقت و کار و زندگیم زدم و جهت رفع مشکل رفتم دنبال کار ماشین)
بعضی مشکلات ماشین هم به ترتیب زیر هست.
1- روشن شدن چراغ چک بعد از 200 کیلومتر کارکرد و نشان دادن خطای 3366 در دستگاه دیاگ.
2- مشکل گیر کردن و باز نشدن درب عقب ماشین.
3- بعضی موارد عدم تغییر سوخت ماشین به cng یعنی رو گاز نمیرفت.
4- گاها گاز خوردن ماشین تو دنده های 1 به 2 و...
5- مشکل نمایش بی مورد علامت آمپر آب تو صفحه نمایشگر مالتی پلکس که آدمو شک میندازه که نکنه ماشین جوش آورده و ... .
6- وقتی دنده عقب میگیرم به علامت آمپر بالا بودن دمای آب هم بیربط ظاهر میشه.
7- انداختن لاستیک کاملا بی کیفیت و خشک رو ماشین(گلدستون).
8- وجود صدای قلچ قلچ در گیربکس ماشین تو اول حرکت.
9- ومشکلات جزئی دیگه ای که حوصله مطرح کردنش را ندارم.
کارایی که رو ماشین انجام شده:
1- تعویض رگلاتور گاز بعد از چند روز انتظار و الافی و نهایتا رفع مشکل عدم تغییر سوخت به گاز. با هزینه حدود 700 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
2- تعویض شیر مخزن گاز و به مرور خاموش شدن چراغ چک ( منظور از به مرور یعنی اوایل چراغ چک روشن میشد ولی بعد از تعویض شیرمخزن کمتر روشن و خاموش شد تا بالاخره اصلا روشن نشد) با هزینه حدود 500 هزار تومن که شامل گارانتی شد.
3- نمایش علامت آمپر را هم بعد از مراجعات مکرر به نمایندگی های مختلف و دانلود نودهای ماشین و به روز رسانی ایسیو ماشین و کارهای مختلفی که انجام شده بالاخره مهندسین ایرانخودرو به این نتیجه رسیدن که مشکل فیزیکی حادی نیست و فقط مشکل خطای نمایشگر هست و باید پشت آمپر ماشین تعویض بشه تا به احتمال 99 درصد مشکل برطرف بشه که هنوز اقدام به این کار نکردم چون عجله ای ندارم و خطری نداره.
4- تعویض رینگ و لاستیک ماشین با رینگ آلومینیومی شرکتی و لاستیک نسبتا بهتر.
5- صبر و حوصله و کنار اومدن با بعضی مشکلات و بیخیال شدن بعضی موارد بخاطر اینکه در استفاده از خودرو خللی وارد نمیکنه.
تو این مدت به این نتایج رسیدم:
1-دستگاه ها و امکانات و برخوردها در هر نمایندگی متفاوت هست و باید دید که کدام نمایندگی بهترین خدمات و امکانات و تجهیزات به روز خودرو را داره.
2- با همه این مشکلات، به این نتیجه رسیدم سمند ef7 باز هم از نظر امکانات و قیمت و در کل اکثر شرایط، از سایر خودرو های ایرانی یه سروگردن بالاتره و امتیازای خوبی داره.
بنده به علت مشغله کاری زیاد حوصله نداشتم بشینم و یکی یکی مشکلات خودم را اینجا تایپ کنم فقط بخاطر این، این کار را کردم تا شاید این تجربیات هرچند ناچیز در مقابل تجربیات دیگردوستان، بتونه به درد بعضی دوستان بخوره. و به بعضی از دوستان دیگه هم بگم که همه مشکل بی کیفیتی خودرو را دارن و کم و بیش دردسرهایی را کشیدن وبا این نمایندگی ها سرو کله زدن ولی نباید بجای مطرح کردن و درخواست راه حل برای مشکلات و استفاده از تجربیات دیگران، هر روز بیایم و خودمون را تواین تاپیک تخلیه کنیم(دارم منفجر میشم! دارم دیوونه میشم از زندگی ناامید شدم! همه بنی بشر خیانت کار هستن و...) و مشکلات خودمون را به سر دیگران بکوبیم و با لحنی طلبکارانه و بر خوردی توهین آمیز و انتقاد از همه، بقیه کاربران انجمن را نفهم و بی مشکل فرض کنیم (بجای مفید واقع شدن وقت دوستان را با پیام ها و انتقاد از دیگران بگیریم). بلکه باید باصبر حوصله اگه درخواستی برای راهنمایی داریم و یا راه حلی برای حل مشکلات دوستان داریم فقط اونارو مطرح کنیم تا شاید هم کار خیری کرده باشیم و هم درجهت مفید بودن انجمن کمکی کرده باشیم.
با تشکر از کاربران مفید و مدیران محترم.