سلام کسی طرز کار با این برنامه مستر لیگ ترانسفر رو بلده . من که هر کاری کردم نشد . من از dlc 1.6 و پچ 1.3 که توی پست 9000 هست استفاده میکنم باید چیکار کنم؟
و با این ارور مواجه میشم
![]()
سلام کسی طرز کار با این برنامه مستر لیگ ترانسفر رو بلده . من که هر کاری کردم نشد . من از dlc 1.6 و پچ 1.3 که توی پست 9000 هست استفاده میکنم باید چیکار کنم؟
و با این ارور مواجه میشم
![]()
Last edited by R O O T; 18-05-2010 at 09:53.
میشه یک توضیح یا اموزش هم بدید که من الان که تو مستر لیگ هستم چکار کنم که این برنامه کار کنه در ضمن من هیچ پچی به بازی اضافه نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
نرم افزار برای انتخاب دستکش برای دروازبان ها
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطفا بهترین پچ یا اپشن فایل برای درست شدن تیم ها و بازیکن ها رو همراه با آموزش قرار بدید ممنون
بال پک
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز این پچ استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدس میزنم باید دات نت 3.5 اینارو نصب کنی از اونجایی که من علاقه خاصی به دات نت دارم و همیشه دات نت من آخرین ورژن میشه با همه آپدیت ها و پچ هاش به همچین مشکلاتی زیاد برخورد نمی کنم
باید همه فایل های اون پست رو دانلود کنم؟
با یه اپشن فایل ساده چیزی که من میخوام حل نمیشه؟
اگه فقط بخوای اسم تیمها و بازیکنان و نقل و انتقالها درست بشه ، اره آپشن رو دانلود کن البته باید dlc مربوت به اون آپشن رو هم دانلود کنی
ولی اگه می خوای لباس تیمها هم درست بشه باید پچ لایسنسر و پچ و کرک 1.3 رو هم دانلود کنی
لطفا یکی جواب بده
آقا جواد من تو چند صفحه قبل گفتم این برنامه با dlc 1.00 یا dlc1.3 یا dlc1.4 یا dlc1.5 کار میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)