سلام دوستان
من یک سوال داشتم :
بین این دو لپ تاب کدام بهتر است ؟ ضمنا اگر مدل بهتری حدود قیمت 1500 سراغ دارید که از این ها بهتر است اعلام بفرمایید .
1 -
SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX
2 -
DELL - XPS L501X
با تشکر فراوان.
سلام دوستان
من یک سوال داشتم :
بین این دو لپ تاب کدام بهتر است ؟ ضمنا اگر مدل بهتری حدود قیمت 1500 سراغ دارید که از این ها بهتر است اعلام بفرمایید .
1 -
SONY VAIO F Series VPC-F13 WFX
2 -
DELL - XPS L501X
با تشکر فراوان.
از نظر من مدل دل رو بزار کنار
از بین این مدل ها هم میتونی انتخاب داشته باشی
از ایسوس مدل N53SV
از لنوو مدلY560
از HP هم مدل DV6 3141TX
ممنون از راهنماییتون
در ضمن مدل F126 بهم پیشنهاد شده، این مدل چطوره؟
راستی این مدل F3D ممکنه حدوداً کی بیاد؟
قیمتش چقدر درمیاد؟
Last edited by FATIMA; 15-03-2011 at 19:36.
مدل 3D سونی که بزودی وارد بازار میشه
این مدل از سری محبوب F است و دارای مشخصات زیر است.
Specifications
- Dimensions: 15.7 x 10.7 x 1.3 to 1.8 inches
- Processor: 2 GHz Intel Core i7 2630 QM processor
- Memory: up to 6 GB or 8 GB RAM
- Hard drive: 640 GB hard drive of 7200 RPM
- Display: 16 inches, 1920 x 1080 pixel resolution.
- Graphics: Nvidia GeForce GT540M with 1 GB memory
- Optical Drive: Blu-ray
- Ports: HDMI, VGA, Ethernet, USB 2.0, 2 USB 3.0, microphone jack, headphone jack
- Slots: Memory Stick, SD card slot
- Wireless Connectivity: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth version 2.1 with EDR support
قیمت این مدل حدود 1700 $ اعلام شده.
Last edited by arash59b; 15-03-2011 at 20:50.
ببخشید دوستان کسی خبر داره که این مدل سه بعدی سونی F3D کی وارد بازار ایران می شه و در ضمن ممکنه قیمتش حول و حوش چند باشه ؟ می شه بین قابلیت دو بعدی و سه بعدی صفحه نمایش سوییچ کرد؟ مدل دیگه از سونی با این مشخصات هست که سه بعدی نباشه چون این سه بعدی خیلی دنگ و فنگ داره ! باید کم کمش دوتا عینک داشته باشی که از حوصله من خارجه . با تشکر از اساتید و دوستان محترم
این مدل قدیمی هستش و کارت گرافیکش نسبت به مدلهای جدید قدیمی محسوب میشه . ..در ضمن مدل F126 بهم پیشنهاد شده، این مدل چطوره؟
به نظزم با اومدن مدلهای جدید خرید قدیمیها ارزشی نداره مگر در شرایط خاص..
من میخوام CPU و کش بالا داشته باشه مانیتورشم 13" نباشه، شما با توجه به مدل های موجود چی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن خیلیا بهم میگن DELL بخر، SONY پول برندشو میگیره، اما نظر خودم این نیست به نظرم SONY کیفیتش بهتره، از طرفی چون کارم برنامه نویسی و design هستش، احتمالاً هر دو سال باید لپ تاپم رو عوض کنم تا بتونه با نرم افزارهای روز راحتتر کار کنه.
هر کی لپ تاپی که خودش داره رو پیشنهاد می ده و این باعث میشه تصمیم گیری سخت تر بشه
اون خیلی ها تا حدودی اشتباه میکنن . ..من میخوام CPU و کش بالا داشته باشه مانیتورشم 13" نباشه، شما با توجه به مدل های موجود چی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن خیلیا بهم میگن DELL بخر، SONY پول برندشو میگیره، اما نظر خودم این نیست به نظرم SONY کیفیتش بهتره، از طرفی چون کارم برنامه نویسی و design هستش، احتمالاً هر دو سال باید لپ تاپم رو عوض کنم تا بتونه با نرم افزارهای روز راحتتر کار کنه.
هر کی لپ تاپی که خودش داره رو پیشنهاد می ده و این باعث میشه تصمیم گیری سخت تر بشه
نظر من رو این مدل هست . . .که CPU و کش با 126 تفاوتی نداره ولی به روز تر هستش..
F 13-JFX
Ci7 1.7 up to 2.9
4GB
500
DVD RW
16.4 WXGA
G 425 Geforce
7-H
1.400.000
اما حمل مدلهای 15.6" به بالا کمی مشکل هست..
ممنون از اینکه وقت میزارین.
این مدل config خوبی داره اما همون طور که گفتین واقعاً وزنش زیاده (3.2)
یعنی تمام اونایی که config بالا دارن وزنشون هم بالاست؟
Last edited by FATIMA; 24-03-2011 at 11:25.
نه اینطوری نیست .. .این مدل config خوبی داره اما همون طور که گفتین واقعاً وزنش زیاده (3.2)
یعنی تمام اونایی که config بالا دارن وزنشون هم بالاست؟
هرچه سایز لپتاپ بره بالا وزن هم میره بالا ولی مدلی میشه پیدا کرد که وزنش کم باشه ولی کانفیگ قوی هم داشته باشه که در این صورت قیمتش میره بالاتر ( البته از یک مارک )
مثلا این مدل هست :
EA4 CGX
Ci5 2.6 up to 3.3
4GB
320
Blu-ray
14.1 LED
5650 ATI
7-H
1.420.000
همونطور که میبینید همه چیز به غیر از کارت گرافیک ضعیفتر شد ...
ولی از برند ایسوس :
AsUs A42JA
Ci7 1.7 up to 2.9
4GB DDR3
640
DVD RW
14.1 LED
5730 ATI (2GB)
7-H
1.330.000
گرچه کانفیگ خیلی بهتره ولی کیفیت صفحه نمایش همچنان ضعیفتره . . چون پنلها همون هست ..
به نظرم بهترین انتخاب برای شما از سری Ea سونی هست که گذاشتم نمونش رو . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)