تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 432 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

یعنی اینطوری میشه که من برای مهر 93 ثبت نام کنم و اگه قبول شدم از اینجا انصراف بدم برم اونجا ؟؟

من فکر می کردم اول باید انصراف بدم تا دوباره بتونم ثبت نام کنم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من کارشناسیم تموم شده.میخواستم برای ارشد بیام علمی کاربردی.البته خدمت نرفتم.میتونم حین خدمت برای ارشد هم شرکت کنم؟ ا اینکه باید پایان خدمت داشته باشم؟

و یه سوال دیگه هم اینکه حضور در کلاسها اجباریه؟آخه تو پیام نور حضور در کلاس اجباری نبود و مشکلی هم پیش نمی اومد!!!

و سوم اینکه من مهندسی نرم افزار دارم.میتونم برای ارشد تو یه رشته دیگه انتخاب کنم.مثلا جامعه شناسی؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان

من کارشناسیم تموم شده.میخواستم برای ارشد بیام علمی کاربردی.البته خدمت نرفتم.میتونم حین خدمت برای ارشد هم شرکت کنم؟ ا اینکه باید پایان خدمت داشته باشم؟

و یه سوال دیگه هم اینکه حضور در کلاسها اجباریه؟آخه تو پیام نور حضور در کلاس اجباری نبود و مشکلی هم پیش نمی اومد!!!

و سوم اینکه من مهندسی نرم افزار دارم.میتونم برای ارشد تو یه رشته دیگه انتخاب کنم.مثلا جامعه شناسی؟؟؟
    معافیت دانشجویی برای هر مقطعی داره.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.آره میتونی یه رشته دیگه به جز رشته خودت انتخاب کنی.آره تو دوره خدمت کنکور رو میدی قبول که شدی از دانشگاه نامه میبری به یگان هماهنگ میکنین و میرین دانشگاه.

4. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ممنونم بابت جوابتون.میخواستم بدونم میتونم هم خدمت کنم هم درس بخونم؟

نیمخوام اینطوری باشه که خدمت نرم و درس بخونم و بعد از اتمام درسم برم خدمت.میخوام 2تاشو با هم انجام بدم!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نیمخوام اینطوری باشه که خدمت نرم و درس بخونم و بعد از اتمام درسم برم خدمت.میخوام 2تاشو با هم انجام بدم!!
    فکر نکنم شدنی باشه

7. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

اون دو تا علامت تعجبی که خودتون گذاشتید یعنی اینکه خودتون هم می دونید که نمیشه، پس چرا می پرسید
    خوش بینانه ترین حالتش اینه که خدمت شما بصورت تایم اداریه یعنی از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر و هیچ تضمینی وجود نداره که تمام کلاس های شما بعد از ظهر تشکیل بشه.. نه میتونید خدمت کنید و نه اینکه درس بخونید، در ضمن دانشگاه چنین اجازه ای بهتون نمیده.
    تنها سیستم دانشگاه پیام نور ممکنه عملی بشه، اونم بشرطی که فکر کلاس رفتن رو از سرتون بیرون کنید و موافقت فرمانده یگانتون رو هم جلب کنید که یه وقتایی بهتون اجازه بده که فقط برید سر در دانشگاه رو زیارت کنید

9. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم بدونم دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی پودمانی رشته ی فیلمسازی توی تهران چند تا دانشگاه دانشجو می گیرن و چه گرایشی از فیلمسازی و ارائه میدن و تو این رشته چه درسایی هست و و ثبتانمش واسه مهر 93 حدودا کی شروع میشه؟؟
    شرمنده یکم سوالم طولانی شد
    ممنونتون میشم کامل همه ی سوالامو جواب بدین و راهنماییم کنین
    منتظر راهنماییتون هستم....

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلاماگه ترم 4 درس ها و واحد ها همه پاس بشن . و فقط 2 واحد درس نظری بمونه . ایا :1- با معرفی به استاد گرفتن اون درس دو واحدی نظری خودش یک ترم حساب میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض s

سلام

دوستان چرا در سامانه سجاد نمیشه کسی که مثلا معدل ترم قبلش 17 به بالا شده 24 واحد برداره ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اجازه برداشتن بیش از 20 واحد رو نمیده ... من درسام مونده نمیخوام برم ترم 6

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض مشکل در انتخاب واحد در سامانه سجاد ///دوستان تا کلاس ها پر نشده کمککککککم کنید

سلام
    عزیزان من ترم اخرم . 24 واحدم مونده .

حال ترم اخر گفتن طبق قانون میشه 24 واحد برداشت . اما سامانه سجاد اجازه انتخاب بیش از 20 واحد رو نمیده چی کار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •