دقیقا ، گرافیک PC از تمام کنسول های فعلی خیلی بالاتره...
دقیقا ، گرافیک PC از تمام کنسول های فعلی خیلی بالاتره...
alex fera عزیز آدرسو چرا نفرستادی ؟
جدیترین قیمن پلی استیشن 3چنده وایکس باکس وتوی جعبه چه چیز هایی موجوده؟
سلام لطفا راهنمايي كنيد
به نظر شنا خريد يك كنسول بهتره يا يك pc با كانفيگ مناسب ؟ در حد 700 تومن (بدون مانيتور) از lcd tv استفاده ميكنم
يا اينكه اگه كنسول بگيرم ميتونم روش سيستم عامل نصب كنم و با نرم افزار هايي مثل km player فيلم همراه با زيرنويس ببينم؟
به نظر من و با تجربیات من pc خیلی بهتره چون هر کنسولی حداکثر 2سال براش بازی های روز رو میدن اما از همون ابتدای خلقت pc هر چی بازی روز بوده واسه pc هم اومده پس در خرید pc شک نکن ولی یک جوری کانفیگ کن که بتونی با کمترین هزینه تا 3 سال ارتقاش بدی.موفق باشی![]()
سلام
من ميخوام يه كنسول بخرم
بين xbox و ps3 گير كردم
پيشنهاد شما چيه؟
من هيچ اطلاعاتي ندارم
از نوع بازيهاش و ...
فقط يه سوال هر بازي واسه xbox و pc مياد واسه ps3 هم مياد؟؟
بعدش يه سوال مهم: من ميتونم هيچ كدوم از اينام نگيرم و بودجه رو افزايش بدم و يه pc مخصوص گيم بگيرم
ولي خب خرجش بيشتره
به نظر شما چه كنم؟
ميترسم چند وقت ديگه واسه xbox بازي به روز نياد ولي واسه pc همش بازي مياد
خواهشا مارو از اين سردرگمي نجات بديد
ممنون
آقا ممنون بابت جوابتون اگه ميشه به سوال دومم هم جواب بديد
اگه كنسول بگيرم ميتونم روش سيستم عامل نصب كنم و با نرم افزار هايي مثل km player فيلم همراه با زيرنويس ببينم؟
الان بین PS3 و Xbox زیاد نمیشه قضاوت کرد : دی ! سلیقه ای ــه یه جورایی !
اما از نظر بازی ها اکس باکس توی بازی های مولتی ( یعنی اونایی که برای هر 3 کنسول میان ) قوی تر عمل میکنه و همچنین هیچ مشکلی نسبت به کپی بازی کردن نداره ف الان فریمور های PS3 دیر به دیر هـــک میشن اما برا اکس باکس همه بازی های جدید روش اجرا میشن و مشکل نداره .
PC باید هر چند وقت یه بار آپدیت بشه برا بازی های جدید + نباید مشکلات کرک و نصب رو نادیده گرفت ! پس حذف بشه بهتره( البته قدرت سخت افزاری PC های به روز به هیچ وجه قابل مقایسه با کنسول های این نسل نیست ! )
برا اکس باکس تا وقتی که نسل جدیدش به بازار عرضه نشه ( میگن 1-2 سال دیگه میشه ) بازی های جدید میان !
=> پیشنهاد من Xbox هست ، اسلیم 4 یا 250 گیگ که قیمتشم فکر کنم الان افت کرده ! یه زمانی 250گیگ حدود 450تومن بود !
خودش نرم افزار داره روشم مي توني نرم افزار مخصوص خودشو بريزي كه بيشتر فرمت ها رو مي خونه
زيرنويس فارسي و نشون نميده اگه جدا باشه مگر اينكه با نرم افزاري چزي زير نويسو بندازي تو فيلم![]()
با عرض شرمندگی فکر کنم تجربیات شما ناقصه چون به طور مثال کنسول Xbox 360 که سال 2005 وارد بازار شده هنوز یکی از پلتفرمهای اصلی سازندگان بازی به حساب میاد و طبق نظر کارشناسان و تحلیلگران احتمالا تا اواخر سال 2013 ساپورت میشه...............
یا حق...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)