ایول خوب توضیح دادی ....
راستی نمیدونم من چرا زیاد سوتی نمیدمیعنی اصلا سوتی نمیدم. ولی دوستام برعکس من ... فقط مشکل اینه که اکثرا خفن (همون +18)هست یا اینکه یادم میره تا بیام اینجا بنویسم
![]()
--
--
ایول خوب توضیح دادی ....
راستی نمیدونم من چرا زیاد سوتی نمیدمیعنی اصلا سوتی نمیدم. ولی دوستام برعکس من ... فقط مشکل اینه که اکثرا خفن (همون +18)هست یا اینکه یادم میره تا بیام اینجا بنویسم
![]()
نمیدونم چرا دو تا شد؟ درست رفت که!!
Last edited by frnsh; 16-07-2008 at 23:57.
آره. خیلی جالب بود.
خب اونوقت سوتی کجا میره؟ هرکی فهمید که بخنده هر کی هم که نفهمید سعی کنه جایی نگه!!!
(سوتی از نوع خطای لفظی + عبرتی)!!!
خب خفنها رو با همین آب و دوغ بذار!!!!![]()
خب خفنها رو با همین آب و دوغ بذار!!!!![]()
==========
میگم الان یه سوتی از یکی از دوستام یادم اومد که همین دیروز اتفاق افتاد سر کلاس فیزیک
آقا دیروز سرکلاس دبیرمون داشت درس میداد که یه سوال رو گفت و نوشتیم. قرار شد خودمون حل کنیم.
بعد 2 دقیقه دبیرمون به این دوست ما گفت جوابو در آوردی ؟
بعد این دوست ما دستپاچه شد و گفت : نه هنوز در نیاوردیم!!!
و کلاس رفت آسمون
==============
گرفتین که چی شد.. هان؟![]()
ببین گلم تو ثابت کردی که حتی ارزش جواب دادن هم نداری پس خواهشا دیگه پستهای منو نقل قول نکن چون من ایگنورت کردم .واسه اینکه اصلا پستهای منم نبینی میتونی منو ایگنور کنی همون کاری که من کردم و دیگه پستهای تورو از این تاریخ به بعد نمیبینم.
چشم از این به بعد سعی میکنم سوتی های زیاد جالب نزارم. سوتی های یه ذره جالب کمی تا قسمتی بی مزه میزارم.اگه میخواستم فیلمی بگم که میگفتم. اصلا من همچین چیزی ندیدم. فقط یه کمی .... زیادی جالب بود.
(از نوع سوتی مدل جونوری)
اینم یکیش :
من دیروز داشتم هدفون رو به کامپیوتر وصل میگردم اشتباهی میکروفون رو به سبز وصل کردم بلند گو رو به قرمز ... هه هه هه هه....
در توضیح سوتی Winter + girl بگم که باید فکر کنید معمولا با چه چیزی ور میرن تا چیز بیاد.
البته اون چیزه مهم نیست. مهم چیز اومدن.
این یک اصطلاحه +18 هست.
مثلا شما با گوشیتون اگر زیاد ور برین. یه نفر رد میشه میگه از بس باهاش ور رفت به ح..ل آوردش.
فکر کنم دیگه همه متوجه شدن.
و فکر کنم حسابی گند زدم. هم به سوتی. هم به زندگیم.
حالا شما نادیده بگیرید. اگر تیز باشید جا خالی رو متوجه میشین. فقط بدونید من در خطر بن شدم هستم.
یکی از سوتی های خجالت آورمو تعریف میکنم:
دیروز تو راه پله بودم داشتم میرفتم خونه.
همسایمون یک بشقاب (از بشقاب بزرگ تر بود. فکر کنم سینی بود) دستش بود که حدودا 30 تایی شیرینی دانمارکی روش بود.
بعد رو به من گرفت و گفت بفرمایید.
من هم کل سینی رو گرفتم داشتم میبردم خونمون. همینطوری تو دلم میگفتم چه همه داد دستش درد نکنه.
یهو این بد بخت که دیده بود شیرینی هاش در خطره بهم گفت:
برا خانواده هم ببرین بقیشو بدین من همینجا واستادم.
منو میگی یهو همچین خجالت کشیدم که عرق کردم و عرقام آلاسکا شد.
ولی بهترین راه دیدم روش نیش تا بناگوشه و با خنده دور زدم و سینی رو پس دادم و گفتم فکر کردم همش مال مایه.
اونم خندید هیچی نگفت.
بعد دوباره گفت پس کو همراتون؟؟ گفتم تو جیبمه. میخواین بیرون بزارمش دستگاههارو خراب نکنه.
طرف آمپول زنه مرد از خنده دیگه نمیتونست آمپول بزنه. شانسم گرفت جوون بود کلی خندیدیم. بعدش بهم گفت جونه من اینجا دستگاه چی داریم که موبایل خرابش کنه.
این هم از اون معدود داستانایی بود که اسم سوتی میشه روش گذشت بقیه سوتی نیستن اتفاق جالبنیکی از سوتی های خجالت آورمو تعریف میکنم:
دیروز تو راه پله بودم داشتم میرفتم خونه.
همسایمون یک بشقاب (از بشقاب بزرگ تر بود. فکر کنم سینی بود) دستش بود که حدودا 30 تایی شیرینی دانمارکی روش بود.
بعد رو به من گرفت و گفت بفرمایید.
من هم کل سینی رو گرفتم داشتم میبردم خونمون. همینطوری تو دلم میگفتم چه همه داد دستش درد نکنه.
یهو این بد بخت که دیده بود شیرینی هاش در خطره بهم گفت:
برا خانواده هم ببرین بقیشو بدین من همینجا واستادم.
منو میگی یهو همچین خجالت کشیدم که عرق کردم و عرقام آلاسکا شد.
ولی بهترین راه دیدم روش نیش تا بناگوشه و با خنده دور زدم و سینی رو پس دادم و گفتم فکر کردم همش مال مایه.
اونم خندید هیچی نگفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)