تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 328 از 352 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    چند سوال راجع به این گوشی داشتم چون تاپیک شلوغ شده دیگه سرچ نکردم ممنون میشم حوصله خرج بدید.
    گوشی خودم n86 هستش اما میخوام با این گوشی عوضش کنم طبیعتا انتظاراتی که از این گوشی دارم بیشتر از گوشی خودمه. این که میگن گالریش خیلی کنده یعنی چی؟ گیر داره؟ واسه شفاف شدن عکس زمان میبره؟ میگن زومش هم طول میکشه کلا چه جوریاس گالریش. سوال دیگم راجع به عمر باطریشه که چه حدیه. این جمله رو از سایت جی اس ام در آوردم "ضبط ویدئوی HD گاهی به کمتر از 24 فریم در ثانیه می­رسد و یا فریم ها را دوبرابر می­کند تا به 24 برسد"
    منظورش چیه؟
    نداشتن در پوش لنز موضوع مهمیه که ازش به عنوان نقص یاد میشه؟ یعنی زور خش میفته؟
    این جمله هم از سایت جی اس ام در آوردم" نرم­افزارها تا اندازه­ای محدود هستند"
    در مورد بلندیه صدای اسپیکرش هستش اگه میشه با ان95 8 و گوشی خودم یعنی ان86 مقایسه کنید.
    سوال آخرم هم قیمت روز این گوشیه...
    خیلی خیلی خیلی ممنونم...

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    چند سوال راجع به این گوشی داشتم چون تاپیک شلوغ شده دیگه سرچ نکردم ممنون میشم حوصله خرج بدید.
    گوشی خودم n86 هستش اما میخوام با این گوشی عوضش کنم طبیعتا انتظاراتی که از این گوشی دارم بیشتر از گوشی خودمه. این که میگن گالریش خیلی کنده یعنی چی؟ گیر داره؟ واسه شفاف شدن عکس زمان میبره؟ میگن زومش هم طول میکشه کلا چه جوریاس گالریش. سوال دیگم راجع به عمر باطریشه که چه حدیه. این جمله رو از سایت جی اس ام در آوردم "ضبط ویدئوی HD گاهی به کمتر از 24 فریم در ثانیه می­رسد و یا فریم ها را دوبرابر می­کند تا به 24 برسد"
    منظورش چیه؟
    نداشتن در پوش لنز موضوع مهمیه که ازش به عنوان نقص یاد میشه؟ یعنی زور خش میفته؟
    این جمله هم از سایت جی اس ام در آوردم" نرم­افزارها تا اندازه­ای محدود هستند"
    در مورد بلندیه صدای اسپیکرش هستش اگه میشه با ان95 8 و گوشی خودم یعنی ان86 مقایسه کنید.
    سوال آخرم هم قیمت روز این گوشیه...
    خیلی خیلی خیلی ممنونم...
    اولا دوربینش در بعضی از شرایط خوب کار میکنه و در بعضی از شرایط ضعیف ، به نظر من و در مجموع دوربین ان86 یه کوچولو بهتره. کندی گالری ، ضبط ویدئوی زیر 24 فریم و هزاران مشکل دیگه در فرمور اولیه هست که با نصب فرمور های جدید که خیلی هم پیشرفت کردن ، خیلی از مشکلاتش حل میشه .
    گالریش اگه خیلی پر باشه ، همون لحظه باز میشه اما یه چند ثانیه طول میکشه thumbnail همه ی فایلهاش لود شه . زومش هم طول نمیکشه .
    رو لنزش خش نمی افته بلکه لک می افته که باید پاک کنی
    نرم افزارهاش هم محدود نیست . خب البته اگه با iOS مقایسه کنی که نرم افزار های همه سیستم عامل ها محدودن.
    بلندی و قیمت هم نمیدونم
    یه ریویوی خوب هم توی قسمت ریویو های کاربران تو سایت دیجی کالا برای 8910 هست میتونی بخونی .
    در پایان اگه من بودم میرفتم سراغ گوشی ای با سیستم عامل اندروید ، iOS یا بادا

3. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

اولا دوربینش در بعضی از شرایط خوب کار میکنه و در بعضی از شرایط ضعیف ، به نظر من و در مجموع دوربین ان86 یه کوچولو بهتره. کندی گالری ، ضبط ویدئوی زیر 24 فریم و هزاران مشکل دیگه در فرمور اولیه هست که با نصب فرمور های جدید که خیلی هم پیشرفت کردن ، خیلی از مشکلاتش حل میشه .
    گالریش اگه خیلی پر باشه ، همون لحظه باز میشه اما یه چند ثانیه طول میکشه thumbnail همه ی فایلهاش لود شه . زومش هم طول نمیکشه .
    رو لنزش خش نمی افته بلکه لک می افته که باید پاک کنی
    نرم افزارهاش هم محدود نیست . خب البته اگه با iOS مقایسه کنی که نرم افزار های همه سیستم عامل ها محدودن.
    بلندی و قیمت هم نمیدونم
    یه ریویوی خوب هم توی قسمت ریویو های کاربران تو سایت دیجی کالا برای 8910 هست میتونی بخونی .
    در پایان اگه من بودم میرفتم سراغ گوشی ای با سیستم عامل اندروید ، iOS یا بادا
    سیستم عامل بادا که مخصوص خود سامسونگه و خیلی وسعت نداره اما سرعت شاید. آندریود هم فولوس لا موجود
    سیمبیان نیاز من رو برطرف میکنه ملاکم امکانا سخت افزاریه گوشیه مثل دوربینه خوب ال سی دی خوب اسپیکر خوب و همچنین سرعت.
    اینکه میگید حل میشه یعنی تو فریمورای جدید حل شده یا قراره حل یشه؟
    من دلیله اصلی که میحوام ان 86 رو عوض کنم کوچیک بودن ال سی دیشه و اینکه دوس دارم تاچ باشه و گرنه فک نمیکنم این گوشی بتونه مثل ان86 عمل کنه البته در قسمته دوربین و فلاش...
    باطریش چی؟

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بعد از 8 ماه که از خرید گوشی میگذره هنوزنتونستم این قطب نما رو درست کنم
    نوشته باید صبر کنین نوار دور قطب نما سبز بشه
    من هرچی چرخوندم نشدن
    چکار کنم دیگه
    نکنه دروغه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سیستم عامل بادا که مخصوص خود سامسونگه و خیلی وسعت نداره اما سرعت شاید. آندریود هم فولوس لا موجود
    سیمبیان نیاز من رو برطرف میکنه ملاکم امکانا سخت افزاریه گوشیه مثل دوربینه خوب ال سی دی خوب اسپیکر خوب و همچنین سرعت.
    اینکه میگید حل میشه یعنی تو فریمورای جدید حل شده یا قراره حل یشه؟
    من دلیله اصلی که میحوام ان 86 رو عوض کنم کوچیک بودن ال سی دیشه و اینکه دوس دارم تاچ باشه و گرنه فک نمیکنم این گوشی بتونه مثل ان86 عمل کنه البته در قسمته دوربین و فلاش...
    باطریش چی؟
    خب اگه نیاز هاتون رو براورده میکنه که حله دیگه . مشکلات حل شده ، مثلا آخرین پست صفحه ی قبل ، آخرین فرموریه که اومده . باتری هم با استفاده ی متوسط 1.5 تا 2.5 روز دووم داره . زیاد فیلم ببینی یه روزه هم تموم میشه ! مدت زمان کامل شدن شارژش هم دو ساعت و 45 دقیقه است.
    من هرچی چرخوندم نشدن
    چکار کنم دیگه
    نکنه دروغه؟
    نه بابا سالمه . گوشی رو در حالت افقی بین دو تا انگشتت بگیر (انگشت اشاره روی گوشی و شست زیر گوشی) بعد یه دایره بچرخون جوری که ال سی دی گوشی اول رو به آسمون باشه و یه دایره بچرخه . بعد هم در جهات دیگه ،خلاصه سبز میشه

7. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام اقا شهاب.
    ظاهرا خروجی بعضی از هدفونها برای خروجی دستگاه مربوطه بهینه سازی شدن.
    از این جهت اگر این هدفونها رو به دستگاه دیگه ایی وصل کنید دچار افت کیفیت صدا میشن.

9. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هرچی چرخوندم نشدن
    چکار کنم دیگه
    نکنه دروغه؟
    غیر از راهی که شهاب جان گفت اگه به جی پی اس وصل بشه خود به خود قطب نماشم کالیبره میشه.
    اینم ورژن مخصوص 8910 نرم افزار swype که باهاش میشه متن ها رو بدون برداشتن دست از روی صفحه کلید تایپ کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بالاخره اسمش رو پیدا کردم ، جک 3.5 میلیمتری گوشی ما از نوع TRRS هست (در شکل زیر وسطی) و به دستگاه هایی که جک 3.5 میلیمتریشون TRS هست (سمت چپ) نمیخوره !
    به تعداد خط ها دقت کنید
    .

13. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    دوستان این hx-v8 فارسیش هم اومده؟ آخه رفتم تو سایتش ظاهراً هنوز نیومده

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدتی نبودم، چه خبر؟

همم. 
    من یه مدت گوشیم رو به HX-V8 اپدیت کردم. همون طور که چند نفر دیگه از دوستان هم گفته بودن، مصرف باتریش داغون بود.
    برای همین فرمویرم رو عوض کردم. 
    این بار به فرمویر فنیل اپدیت کردم.
    قابل توجه اون دوستانی که خبر ندارن. faenil همون کسی هست که Qt رو کامل پورت کرده رو این گوشی. یک مقادیری با هایپر اکس کل کل دارن. هر کدوم می گن فرمویرشون بهتره. فرمویرر های فنیل با اسامی N2OX ریلیز می شن. اخریشون که من ریختم N2O4 بود.
    فرقشون با فرمویر های هایپر ایناس: این اقا دیر تر فرمویر می ده. خیلی بیشتر تستشون می کنه. کمتر چیزای جدید توی فرمویرش به کار می بره. هدفش بیشتر ارائه ی یه فرمویر سریع و بدون باگ هست.
    اما هایپر معمولا می خواد یه فرمویر با قابلیت های جدید ارائه کنه. ( مثل این که ای دی گوشی رو عوض کنه که برنامه ی ترک ای دی روش کار کنه.)
    حالا N2O4.
    اول بدی هاش:
    1- مصرف باتریش افتضاح بود! دلیلی که باعث شد من توی یه هفته فرمویر عوض کنم دوباره. ( البته این مورد جای شک داره. توی سایتش که رفتم فقط یه نفر دیگه بود که مثل من این مشکل رو داشت. فک کنم کسی که از V8 به این فرمویر رفته باشه این مشکل رو داره...)
    2- فرمویری زیادی ساده. ( البته هوم اسکرینش جالب بود. ولی من کارای هایپر رو تو این مورد ترجیح دادم.)
    3- یه سری چیزایی که باگ نمی شه بهشون گفت. اما رو اعصاب من بودن. مثل این که وقتی می خواست روتیت کنه، یه لحظه صفحه ی تسک منیجرم رو هم نشون می داد...
    حالا خوبی هاش:
    1- سرعت خیلی خوب! سی پی یوش روی همون 550 هرتز کار می کرد، اما سرعتش خیلی خوب بود. تازه، مواقعی که برنامه ای باز نبود 170 مگ رم خالی داشت!!
    2- دو تا برنامه که کار خودشون بود. ( یکی کار فنیل بود یکی کار همکارش مدهکر.) برنامه ی فنیلیتور، که یه جورایی قراره شبیه به HX patcher باشه کارش. هر چند، الان خیلی ناقضه، اما اپدیت می شه و نیازی به اپدیت فرمویر برای اپدیت این برنامه نیست، و یه برنامه ی بک اپ گیری، کار مدهکر. این یکی از همه جای گوشیتون بک اپ می گیره. ( لندمارک های جی پی اس، بوکمارک ها و...) هر دوشون هم با Qt نوشته شدن و با توابع اون کار میکنن. ( یادمه یه نفر پرسیده بود چه برنامه هایی با Qt کار می کنن، این دو تا مورد دیگه. به جز اینا نمی شناسم فعلا. ولی به هر حال، چیز خوبیه، برنامه های اینده بیشترشون از همینا استفاده می کنن، هایپر اکس هم داره روی این زبان تحقیق می کنه...)
    3- 8 تا codec jpeg داشت که می تونستین بین هر کدوم انتخاب کنید. 4 تاشون قبلا هم بوده، ( مثلا تو فرمویر های هایپر اکس) اما چهار تاشون برای اولین بار توی همین فرمویر استفاده شده بودن...
    4- اضافات نداشت. ( شبیه این رو توی ایرادات فرمویر گفتم، ولی این فرق داره. یه سری چیزای گوشی هست اصلا به درد ایران نمی خوره، ولی این فرمویر همشون رو پاک کرده بود...)

به هر حال، من زیاد حال نکردم. اها راستی، توی مدتی که فرمویر فنیل رو گوشیم بود، دو سه بار ریست شد همین جوری. ( البته این اتفاق توی فرمویر بعدی هم یه بار اتفاق افتاد، شاید گوشیم خراب شده، ولی به هر حال، سر فرمویر N2O4 خیلی فجیع بود.) 
    از اون موقع فرمویر HX-V8 32 روی گوشیمه که تا الان بهترین فرمویری هست که روی این گوشیم ریختم...
    حالا بعدا از اونم تعریف می کنم. فقط بگم، ریختن این یکی فرمویر در همون حدیه که شهاب خان گفتن، یه دبل کلیک، روشن کردن گوشی توی حالت بوت، یه کلیک. فرمویر ریخته شد.

یه خبر دیگه، هایپر اکس روی اور کلاک گوشی داره کار می کنه.هنوز نتونسته این گوشی رو اور کلاک کنه، ولی 5230 نوکیا رو تا 800 مگاهرتز!!! اور کلاک کرده.
    در همین راستای دستکاری های اضافه، بوت لودر گوشیش به F رفته. 
    خبر خوب تر، یه دونه دیگه از همین گوشی خریده، و قراره یه jtag هم بخره، که از این به بعد هر گندی زد بتونه خودش درست کنه. این طوری می تونیم منتظر قابلیت های جدید تری برای این گوشی باشیم.

16. 2 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •