11.0.1.400
از لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بهتره اگر درست استفاده کنید.
موفق باشید
11.0.1.400
از لینک زیر:
بله بهتره اگر درست استفاده کنید.
موفق باشید
ممنون
می شه در مورد استفاده بهینه از این آنتی ویروس یه کم توضیح بیشتر بدین ..
با سپاس فراوان........
ببینید دیتابیس کسپرسکی با نود32 تقریبا یکسان عمل میکنه اما کسپرسکی 2 آپشن از نود32 بیشتر داره. یکیش proactive defense کسپرسکی هست. که احتیاج به هیچ تنظمی نداره و جز behavior blocker محسوب میشه.
گزینه بعد app control کسپرسکی هست که جز HIPS فایروال محسوب میشه که پیش فرض روی هوش مصنوعی هست که تا حدودی عملکرد مناسبی داره.
تغییرات در تنظیمات app کسپرسکی برای کاربران غیرحرفه ای پیشنهاد نمیکنم اما اگه مایل بودید بعد از چند روز نصب نرم افزار و کار کردن با بقیه نرم افزار های سیستم اقدام به تنظیمات حرفه ای کنید نه الان که توی app control برنامه ها ثبت نشدند. که سوالی بود بپرسید راهنمایی میکنم/
موفق باشید
با سلام دوباره
من نصب کردم اولش یه پیغام داد که ردش کردم برای فعال سازی چگونه عمل کنم ممنون میشم یه توضیحی بدهید ..
برنامه رو باز کنید ، پایین سمت راست روی لایسنس کلیک کنید ، اکتیو نیو لایسنس رو بزنید. سپس اکتیو تریال رو انتخاب کنید. به نت وصل شوید برنامه کلید 30 روزه رو به طور رایگان میگیره.
بعد از این 30 روز میتونید تریال ریستر استفاده کنید و دوباره 30 روز برنامه رو فعال کنید یا سریال ها و key های همین تاپیک فعال کنید.
موفق باشید
دوستان وكاربران ارجمند سلام گفتم يك چندتا كي ناقابل براي شما بذارم.البته بعد از بلاك ليست كسپر كه امروز كسپر بلاك ليستش را اپديت كرد.براي تمامي محصولات كسپرسكي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادامه فعالیت سریال شگفت انگیز برای کسپرسکی پست زیر:
احتمالا سریال برای پسر وزیری ، رئیس جمهوری کسیه روشون نمیشه بلوک کنند : دی
1 ماه شد
سلام
میشه برنامه trial resseter رو بذارید
مرسی
من وقتی کد رو وارد میکنم و next میزنم میگه:
activation error: cannot setup server connection
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)