سلام من مدل 6050 اچ پی رو میخوام بخرم بعد از ناموفق شدن در خرید مدل 4520 بدلیل بازار سیاه و کلاه برداری افراد سودجو فقط
چندتا سوال داشتم تو مدل 6050 سرعت پردازندش 2.3ghz نسبت به 4520 که 2.6ghz چقدر فرق داره؟
مدل پردازندشم 2410m یعنی چی؟فرقش چیه؟
سرعت 1333mhz bus ولی تو 4520 1066mhz فرقشون چیه؟
تو 6050 گرافیکش ati6770-ddr5 ولی در 4520 گرافیکش ati6370-ddr3 فرقش چقدره؟
گرافیک radeon تو چه رده ای هست؟
فرق بین صفحه نمایش led-backlit hd با high definition ؟کدوم بهتره؟
ایا وبکم کاربرد زیادی داره که من توجه زیادی روش داشته باشم با توجه به اینکه مشکله حجم و سرعت اینترنت تو ایران هست؟
وبکم 6050 1.3mgp در حالی که در 4520 2mgp ؟
تو شبکه بی سیم فرق بین 802.11n/b/g با 802.11b/g wlan ؟کدوم بهتره؟
سیستم عامل dos باشه بهتره یا mw7 ؟چرا؟
منظور از پورت usb3 چیه؟فرقش با usb2 در چیه ؟ کاربرد داره در حال حاضر؟
حسگر اثر انگشت چقدر کار برد داره؟کلا اطلاعی ازش ندارم لطف کنید توضیح بدین؟
این مدل پورت esata داره؟esata چه کاربردی داره؟
سندی بریج یعنی چی؟چه کاربردهایی داره؟توضیح بدین؟
experes cart چه کاربردهایی داره؟ آیا بدرد منه دانشجو میخوره؟
این مدل کیف نداره؟
ممنون میشم منو کمک کنید واقعا نیازمند کمکتونم
متشکر از کمکتون
.
.
.
سلام
1- CPU Core i5 2410M که در مدل HP DV6-6050 استفاده شده جدید هست و از نوع Sandy Bridge هست این مدل CPU دارای فناوری Turbo هستش که میتونه از فرکانس 2.3 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه ولی در مدل HP ProBook 4520s که در اون از480 CPU Core i5 میتونه از فرکانس 2.6 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه نوع 2410 از نوع 480 جدید تر و دارای عملکرد بهتری هستش برای اطلاعات بیشتر یه سری به این دو تا لینک بزن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
2- تو بحث گرافیک گرافیک ATI 6770 DDR5 تو کلاس 1 هستش و ATI 6370 DDR3 تو کلاس 3 هستش وا 6770 خیلی خیلی قویتر و عملکرد بهتری نسبت به 6370 داره واسه اطلاعات بیشتر برو اینجا
کد:
کد:
3 - فرق نمیکنه صفحه نمایش هر دو خوبه HD نوع رزولیشن هستش که میشه بحث کیفیت تا 720p برو اینجا بخون میفهمی شاید نتونم منظورمو خوب برسونم
کد:
4 - وبکم واسه 4520 بهتره اما فرق نمیکنه چیزه زیاد مهمی نیست یخوای راجبش فکر کنی
5 - خوب سیستم عامل بهتره اما خوب لپ تاپ با سیستم عامل گرونتر چون سیستم عامل اورجینال و جنیون روش هست میل خودته باز اما خوب ویندوز اورجینال مزایا خودش رو داره دیگه
6 - پورت USB 3.0 پورت جدیدی هست و سرعتش 10 برابر پورت USB 2.0 هستش بله الان کاربرد داره میتونید هارد اکسترنال های جدید و که این پورت و ساپورت میکنن بخرید و استفاده کنید کم کم داره جا میوفته و سخت افزارهای مربوط به این پورت دارن تولید میشن
7- حسگر انگشت یا همون Fingerprint واسه اینه که شما بتونین امنیت لپ تاپ رو بالا ببرین که فقط خودتون بتونید با اثر انگشت خودتون اون رو باز کنید تا در جایی که شما نیستید میخواید کسی دست به لپ تاپ شما نزنه نتونه وارد بشه
8 - فکر نکنم داشته باشه ( دقیق نمیدونم ) عین USB اونهم یه رابط هستش
9 - بالا توضیح دادم راجب سندی
10 - والا به اونصورت من ندیدم کاربردی داشته باشه اما دیدم بعضی از لپ تاپ ها که مثلا USB 3.0 ندارن این پورت رو این کارت سوار شده ومیتونید اونو داخل لپ تاپ بزارید تا از این پورت استفاده کنید ( من فقط این کاربرد و ازش دیدم )