تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 502 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا ما امروز یه DV6 3300se خریدیم . فقط یه سوال داشتم اونجا تو شرکتی که گارانتی میکرد لب تاپم رو ازش در مورد نحوه پارتیشن بندی هاردش پرسیدم بهم گفت که پارتیشن بندی نمیشه هاردهای Hp بهش گفتم بابا خیلیا کردن گفت اگه بکنین احتمال اینکه اذیت بکنه بعدش و ویندوز روش نصب نشه زیاده حالا نمیدونم نظر شما چیه ؟
    منم فکر نکنم حرفشون درست باشه.من خودم به تازگی یه hp6080گرفتم و برای آشنایی با نحوه ریکاوری و پارتیشن بندی در طی چند روز تمام تایپیک ها و مطالب سایت رو زیرو رو کردم.بهترین راهنمایی در مورد پارتیشن بندی رو (در لپتاپhp)در تایپیک زیر پیدا کردم که توسط دوست عزیز skylark ارائه شده بود و با رفتن به کافی نت و دانلود نرم افزار مربوطه و اجرای توضیحات به کار رفته دیشب به راحتی هاردمو به سه درایو تقسیم کردم.با توجه به این که لپتاپ شما هم hp هست توصیه می کنم طبق همین روش عمل کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by masoud197; 27-06-2011 at 11:54.

2. این کاربر از masoud197 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

بازم سلام
    بچه ها یه 4520 دیدم با کانفیگ زیر :
    i5
    3G
    Ati 1G
    h.d.d 320
    فقط شکم رو اینه که سری Probook نسبت به DV ها ( 6 ) از نظر نه کانفیگ ، بلکه کارایی و اطمینان و ... قابل اعتماد هست یا ... ؟
    هر چند یکی از دوستان میگفت سری های جدید DV یا pavilion دیگه اون کیفیت سابق رو ندارند و به مشکلاتی نظیر داغ شدن برد و ... بر خوردند .
    موندم خلاصه ...
    حالا این 4520 رو دارن 850 تومن بهم میدن . نظرتون لطفا . تا نگرفتمش !

پروفشنال w700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

چه ها من یه DV6 3141 عربستان صعودی دارم ! 2تا مشکل برام پیش اومده !
    اول اینکه میتونم دی وی دی ریکاوریش رو از جایی تهیه کنم ؟ از بک آپ خودم که رو هارد گرفتن بعد از پاک کردن پارتیشن بندی بالا نمیاره ویندوز رو !
    بعد اینکه میخوام مکینتاش نصب کنم ولی از اونجایی که بایوس این لپ تاپ جاش آشغال دونیه ! نمیتونم پورت ها و کابل ها رو کنترل کنم ! به راهی چیزی بگید توروخدا ! عجله ایه !
    (گزینه دوم و زودتر میخوام ! کارم لنگه )

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    کمک لازم دارم.
    من یه لپتاپ اچ پی دارم، که دقیقا نمی دونم مدلش چیه. روش نوشته G42 . من یه سرچی زدم. دیدم سری جی همون پاویلیون هست. یه زره بیشتر سرچ کردم، به یه همچین اسامی رسیدم:
    HP G42-380TX Notebook PC (XU564PA)
    من تو سایت خود اچ پی درایور هاش رو پیدا نکردم. یعنی برای این مدل درایور نداشت.
    برای همین درایور هایی که خود فروشنده داده بود استفاده کردم.
    الان یه سری مشکل دارم. تازه ویندوز ریختم.
    مشکل اول:
    درایور کارت گرافیکم رو نمی تونم بریزم. تو مشخصاتش زده که گرافیکش ATI Radeon HD4570 هست. من چند ورژن از درایور های ای تی ای ریختم ولی باز هم گرافیک رو نمی شناسه. توی تست خود ویندوز سون بهش رتبه یک می ده. برای همین aero هم توش کار نمی کنه.
    جالبیش اینه که تو ویندوز قبلی که ریخته بودم، شناخته بودش که هیچی، NFS HOT PURSUITE رو هم اجرا می کرد درست.
    درایور مجیشن رو ریختم. ولی اون هم درست نمی شناسه گرافیک رو. وقتی unknown device detector رو زدم، برای گرافیک اینو اورد: Standard VGA Graphics Adaptor.
    پیشنهاد و راهمنمایی؟

مشکل دوم»
    که مشکل اصلی هم هست. وای فای خونمون رو نمی شناسه.
    به تاپیک : حل مشکل تکراری وصل نشدن وایرلس رفتم، خوندم. ولی به نظر نمی رسه مشکل من جزو اونا باشه. این لپتاپه توی شناسایی مودم من پرش داره.هی میاد و میره.
    وقتی میشناسه، پسوردش رو قبول نمی کنه. وقتی می زنم که خودشون همدیگه رو بشناسن هم می نویسه ویندوز انیبل تو کانکت و از این شرورا. بعد هم توی لپتاپ جلوی SSID شبکه ی من مینویسه: the setting saved on this computer for the network do not match the requirements of the network.
    در حالی که من ده بودم اتوماتیک تنظیم شه.
    ولی رو همین لپتاپ اگه لینوکس اومده باشه ، وایرلس رو می شناسه و راحتم بهش وصل می شه.
    چی کارش کنم؟
    تنظیمات چیش اشتباهه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت بچه هاي گل P30World
    دوستان ميخواستم در حدود 900 تا یک تومن واسه خريد لپ تاپ واسه کاراي معمولي و البته گيم نه بصورت خیلی حرفه اي بزارم کنار
    انتخابم یک ماه پیش 5742 ایسر بود
    حالا همينجوري خودم گشت زدم توي نت
    يکم به شک افتادم
    که بازم Acer Aspire 5742G رو با اين مشحصات بخرم يا که ... :
    Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
    DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
    Nvidia GeForce GT 540M 1GB

يا که اين لپ تاپ HP Pavilion DV6-6050 رو با حدود 200تومن قيمت بيشتر تهيه کنم
    به اين مشخصات:
    Intel 2410M Core i5 2.3 GHz - Cache 3 MB - BUS 1033 MHz
    4 GB DDR3 500 GB 7200 RPM
    ATI Radeon HD 6770M DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB

همونطور که ميبينيد و ميدونيد کارت گرافيک لپ تاپ اچ پي که معرفي کردم يعني کارت رادئون 6770 مثل اينکه خيلي قوي تر از 540 جيفورس هست
    و يه چيزه ديگه اينکه شنيدم لپ تاپ اچ پي نام برده شده از نسل جديد پردازنده هاي Core i5 استفاده ميکنه
    ميشه يه توضيح بديد و بگيد چقدر توفيرشه با سري قبلي(با توجه به اينکه سرعت سي پي يو لپ تاپ اچ پي کمتر از لپ تاپ ايسر هست ولي مدل سی پی یو اچ پی جدیدتره)کدوم يک از اينا تاثيرشون بيشتره؟
    و اصلآ این مقدار سی پی یو توی بازی کم نمیاره؟یا بهتره Cori7 بگیرم؟یعنی 6080 اچ پی رو
    و اینکه اچ پی گارانتی معتبر نداره درسته؟و درصد خرابیش زیاده؟آیا سری جدید هم درصد خرابی بالایی داره یا فقط برای سری های قبل بوده و کیفیت توی سری DV6 بالاتر رفته؟
    پيشاپيش ممنون از راهنمايياتون دوستان عزيز

بچه ها اگه شما هم پيشنهاداتي در همين حدوداي قيمت داريد که از اين دوتا بهتره دريغ نکنيد.TNX

من کاربر تازه واردیم و به خاطر همین سوال اینجا عضو شدم امیدوارم بتونیم بیشتر از اینا با هم همکاری داشته باشیم
    ممنون
    دوست عزیز 6050 قطعا پیشنهاد میشه
    هم CPU قویتره (از نسل جدید CPU های اینتله) و تو تستها یه سرو گردن از 480m قویتره از لحاظ کارت گرافیک هم قطعا 6770 قویتره . برای اجرای بازی هم گرافیک ملاک هست نه CPU . سی پی یو تاثیر چندانی در اجرای بهتر بازیها نداره خیلی کم پس فرقی نمیکنه core i5 باشه یا core i7 . پیشنهاد من هم 6050 هست حالا خودت میدونی . از لحاظ ظاهری هم 6050 زیباتره .

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام من مدل 6050 اچ پی رو میخوام بخرم بعد از ناموفق شدن در خرید مدل 4520 بدلیل بازار سیاه و کلاه برداری افراد سودجو فقط
    چندتا سوال داشتم تو مدل 6050 سرعت پردازندش 2.3ghz نسبت به 4520 که 2.6ghz چقدر فرق داره؟
    مدل پردازندشم 2410m یعنی چی؟فرقش چیه؟
    سرعت 1333mhz bus ولی تو 4520 1066mhz فرقشون چیه؟
    تو 6050 گرافیکش ati6770-ddr5 ولی در 4520 گرافیکش ati6370-ddr3 فرقش چقدره؟
    گرافیک radeon تو چه رده ای هست؟
    فرق بین صفحه نمایش led-backlit hd با high definition ؟کدوم بهتره؟
    ایا وبکم کاربرد زیادی داره که من توجه زیادی روش داشته باشم با توجه به اینکه مشکله حجم و سرعت اینترنت تو ایران هست؟
    وبکم 6050 1.3mgp در حالی که در 4520 2mgp ؟
    تو شبکه بی سیم فرق بین 802.11n/b/g با 802.11b/g wlan ؟کدوم بهتره؟
    سیستم عامل dos باشه بهتره یا mw7 ؟چرا؟
    منظور از پورت usb3 چیه؟فرقش با usb2 در چیه ؟ کاربرد داره در حال حاضر؟
    حسگر اثر انگشت چقدر کار برد داره؟کلا اطلاعی ازش ندارم لطف کنید توضیح بدین؟
    این مدل پورت esata داره؟esata چه کاربردی داره؟
    سندی بریج یعنی چی؟چه کاربردهایی داره؟توضیح بدین؟
    experes cart
    چه کاربردهایی داره؟ آیا بدرد منه دانشجو میخوره؟

این مدل کیف نداره؟
    ممنون میشم منو کمک کنید واقعا نیازمند کمکتونم
    متشکر از کمکتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام من مدل 6050 اچ پی رو میخوام بخرم بعد از ناموفق شدن در خرید مدل 4520 بدلیل بازار سیاه و کلاه برداری افراد سودجو فقط
    چندتا سوال داشتم تو مدل 6050 سرعت پردازندش 2.3ghz نسبت به 4520 که 2.6ghz چقدر فرق داره؟
    ایا وبکم کاربرد زیادی داره که من توجه زیادی روش داشته باشم با توجه به اینکه مشکله حجم و سرعت اینترنت تو ایران هست؟
    experes cart

این مدل کیف نداره؟
    متشکر از کمکتون
    دوستان شرمنده من یکم میتونم کمک این دوستمون بکنم تا اساتید بیان
    اول بگم که از هر نظر(حتی قیمت!)این دو لپ تاپ قابل مقایسه نیست و همه جوره 6050 سرتره
    قدرت پردازنده یا همون سی پی یو 6050 قابل مقایسه با 4520 نیست و خیلی سرتره!و در واقع نسل جدیدتری از Cori5 isj
    گرافیک 6050 که یه سرو گردن هم اونورتر از 4520 بالاتره اصلآ شک نکن!
    صفحه نمایش هم توفیری ندارن و یکین
    وبکم که مهم نیست دوست من.اونم این اختلاف جرئی(شاید کم اهمیت ترین بخش لپ تاپ همین وبکم باشه!)
    توی وایرلس یا همون اینترنت بی سیم هم فکر کنم عملکرد یکسانی داشته باشن
    سیستم عامل هم که مشخصه.داس سیستم عامل خطی هست اگه اشتباه نکنم و کلآ وقتی میگن سیستم عامل داس یعنی روش هیچ ویندوزی نصب نیست و باید خودت ویندوز نصب کنی که خرجش حداکثر 3-4تومنه
    یو اس بی 3 هم نصخه جدیدتر پورت یو اس بی هست که سرعت انتفال داده هاش بیشتره
    حسگر اثر انگشت هم که توی سری DV6 گنجونده شده با فعال کردنش فقط و فقط خودت میتونی به لپ تاپت دسترسی داشته باشی با استفاده از اثر انگشتت که سیستم جدید و جالبیه
    چیزای دیگه رو هم که گفتی به نظر نمیاد چیزای مهمی باشن اون اکسپرس کارت هم واسه بیشتر لپ تاپ ها یکسانه و جایی مثل رم ریدره
    کلآ به چیزایی جزئی نگاه نکن
    لپ تاپ کلآ باید دارای سی پی یو قوی و کارت گرافیک و مقدار رم مناسب باشه
    صفحه نمایش ها هم معمولآ یجورت حالا سونی دیگه قضیش فرق میکنه و سرتره
    کیف هم فکر کنم بستگی به شرکتی که ازش میخری داشته باشه!
    شرمنده از اساتید که منجواب دادما
    در آخر میخواستم بپرسم با توجه به اینکه تفاوت قیمت 6050 با 6070 صد هزار تومن تا 150 هزار تومنه.بهتر نیست 6070 رو بگیرم که تنها مزیتش سی پی یو بالاتری هست؟یعنی تفاوت 2410m Corei 5 با Corei7 2630m صد هزار تومنه؟می ارزه؟ در ضمن شنیدم Corei7 چون سی پی یو قوی تریه بیشتر داغ میکنه.درسته؟

داره خودمونی میشه matrix2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان ؛ من الان يك ماهه كه HP Probook 4520 به قيمت 660 هزار تومان خريدم و تا حالا باهاش به مشكل برنخوردم

config دستگاه نسبت به قيمتش خيلي خوبه :

مشخصات کلی:
    وزن 2.56 کیلوگرم
    پردازنده:Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
    حافظه: M 3 GB DDR3
    هارد دیسک:M 320 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی
    البته دو نكته درموردش بايد بگم و اينكه وقتي درحال استفاده از لپ تاپ از طريق اتصال به برق مستقيم هستين احساس برق گرفتگي سمت چپ Touch Pad مي كنين كه البته مورد آزاردهنده اي نيست .
    و دوم اينكه بخاطر config بالايي كه داره كمي داغ ميكنه كه با داشتن يه Cool Pad مشكل حل ميشه .
    Last edited by matrix2015; 02-07-2011 at 11:56.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

experes cart

این مدل کیف نداره؟
    متشکر از کمکتون
    .
    .
    .
    سلام

1- CPU Core i5 2410M که در مدل HP DV6-6050 استفاده شده جدید هست و از نوع Sandy Bridge هست این مدل CPU دارای فناوری Turbo هستش که میتونه از فرکانس 2.3 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه ولی در مدل HP ProBook 4520s که در اون از480 CPU Core i5 میتونه از فرکانس 2.6 گیگا هرتز تا 2.9 گیگا هرتز تغییر کنه نوع 2410 از نوع 480 جدید تر و دارای عملکرد بهتری هستش برای اطلاعات بیشتر یه سری به این دو تا لینک بزن

کد:
    کد:
    2- تو بحث گرافیک گرافیک ATI 6770 DDR5 تو کلاس 1 هستش و ATI 6370 DDR3 تو کلاس 3 هستش وا 6770 خیلی خیلی قویتر و عملکرد بهتری نسبت به 6370 داره واسه اطلاعات بیشتر برو اینجا

کد:
    کد:
    3 - فرق نمیکنه صفحه نمایش هر دو خوبه HD نوع رزولیشن هستش که میشه بحث کیفیت تا 720p برو اینجا بخون میفهمی شاید نتونم منظورمو خوب برسونم

کد:
    4 - وبکم واسه 4520 بهتره اما فرق نمیکنه چیزه زیاد مهمی نیست یخوای راجبش فکر کنی

5 - خوب سیستم عامل بهتره اما خوب لپ تاپ با سیستم عامل گرونتر چون سیستم عامل اورجینال و جنیون روش هست میل خودته باز اما خوب ویندوز اورجینال مزایا خودش رو داره دیگه

6 - پورت USB 3.0 پورت جدیدی هست و سرعتش 10 برابر پورت USB 2.0 هستش بله الان کاربرد داره میتونید هارد اکسترنال های جدید و که این پورت و ساپورت میکنن بخرید و استفاده کنید کم کم داره جا میوفته و سخت افزارهای مربوط به این پورت دارن تولید میشن

7- حسگر انگشت یا همون Fingerprint واسه اینه که شما بتونین امنیت لپ تاپ رو بالا ببرین که فقط خودتون بتونید با اثر انگشت خودتون اون رو باز کنید تا در جایی که شما نیستید میخواید کسی دست به لپ تاپ شما نزنه نتونه وارد بشه

8 - فکر نکنم داشته باشه ( دقیق نمیدونم ) عین USB اونهم یه رابط هستش

9 - بالا توضیح دادم راجب سندی

10 - والا به اونصورت من ندیدم کاربردی داشته باشه اما دیدم بعضی از لپ تاپ ها که مثلا USB 3.0 ندارن این پورت رو این کارت سوار شده ومیتونید اونو داخل لپ تاپ بزارید تا از این پورت استفاده کنید ( من فقط این کاربرد و ازش دیدم )

11. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rasol296's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tegzasssssss

پيش فرض

سلام دوستان
    من واسه بلوتوث لپ تاپم که اچ پی 4520 هستش یه مشکل پیش اومده؛لطفا اگه میشه به این تاپیک برید و کمکم کنید

forum.p30world.com/showthread.php?p=6229054#post6229054

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •