سلام
من هم بالاخره به جمع adslداران پیوستم.
البته من از شرکت عصر انتقال داده (عصر تلکام) سرویس گرفتم که اصلا تو این نظرسنجی نیست
راستی شما چطوری تو سایت speedtest از سرعتتون تست میگیرید؟؟
سلام
من هم بالاخره به جمع adslداران پیوستم.
البته من از شرکت عصر انتقال داده (عصر تلکام) سرویس گرفتم که اصلا تو این نظرسنجی نیست
راستی شما چطوری تو سایت speedtest از سرعتتون تست میگیرید؟؟
نه دوست من
اشتباه میکنی
اون چیزی که شما میگی معنیش اینکه اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی با سرعت ماکسیمم 256 تا دانلود میکنه و اگه بخوای اپلود کنی هم همینطور
اما اگه همزمان دانلود و اپلود کنی این 256 بیبن دانلود و اپلود تقسیم میشه و لزومی هم نداره که حتما با هم برابر باشه
من خودم بار ها اینکارو کردم
ایا adsl های شرکت شبدیز نت کرج خوبه؟
adsl 512 + محدویت 1 G
= 6000 تومان ناقابل
اقا کسی هست که سرویس adsl منطقه مفتح (2288)رو تازه گرفته باشه!!!!!
من به هر در و تخته ای می زنم میگن پورتمون پره!!!!!!
دوستان لطفا در صورت طرح این سوالات ، مطلب خودشون رو با جزئیات کامل بذارن ، سایت این شرکت :
تعرفه قیمت های ADSL :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوالتون هم باید بگم اگر صرفا برای Browsing میخواین ، با توجه به اینکه کرج از لحاظ تنوع شرکت های سرویس دهنده نسبت به تهران محدودتره ، به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره . ولی هیچ وقت برای بار اول بیشتر از یک ماه قرار داد نبندید .
توی یک فرومی یه تاپیک دیدم به نام ``اینترنت شبدیز کرج : سرویس ضعیف ، پشتیبانی ضعیف تر``اگه سرچ بزنی باید پیداش کنی اگر هم پیداش نکردی پ.خ بده تا ادرسش را برات ارسال کنم....
بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟
من سرویس h1 گرفتم که 64 نامحدوده و 11 روزه وصل شد.بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟ امروز 07:20
مودمم asus am602 که البته خودم گرفتم و کانفیگ کردم ولی مودم اونا نمی دونم چیه.
سرعت دانلودم هم اغلب بین 8 و 9 هست.
شرمنده، نمیتونم جواب پیغام خصوصیتو بدم چون ارسالام به 10 نرسیده.![]()
چند روز وصلش طول کشید ؟
برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟
گفتم که، 11 روز.چند روز وصلش طول کشید ؟
سرعت دانلودم از rapidshare و megaupload با برناوه دانلود IDM بین 8 و 9 هست و بدون برنامه دانلود بین 7 و 8 .برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
منطقه مخابراتی شهید بهشتی هستم.
من چون خودم مودمو گرفتم و کانفیگ کردم فقط پول سرویسو دادم که شد 12875 تومان.کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)