تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 577 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من compiz fuson manager رو از ادرسی که در گوگل پیدا کردم دانلود کردم فایلی با پسوند tar.gz هست . از حالت فشرده خارج کردم به صورت پوشه ccsm.0.5.2 در پوشه خانگی قرار دادم
    با زدن دستور ارورهای زیر اومد البته در چندین حالت امتحان کردم
    javad@k1lou:~$ sudo apt-get install ccsm
    [sudo] password for javad:
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    E: Couldn't find package ccsm
    javad@k1lou:~$ sudo -i
    root@k1lou:~# cd /home/javad/
    root@k1lou:/home/javad# sudo apt-get install ccsm
    Building dependency tree
    root@k1lou:/home/javad#

javad@k1lou:~$ sudo -i
    root@k1lou:~# cd /home/javad/
    root@k1lou:/home/javad# cd ccsm-0.5.2
    root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2# apt-get install ccsm
    Building dependency tree
    root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2# sudo apt-get install ccsm
    Building dependency tree
    root@k1lou:/home/javad/ccsm-0.5.2#
    در فایل متنی همراه برنامه دانلو شده پیغام زیر هست
    This software depends on Python and PyGTK >= 2.10
    -----python (libsexy bindings) is also used but optionnal.

Run the setup.py script to install, e.g.:
    python setup.py install (as root, or with root rights using sudo)

To install it to /usr/local (or any other prefix) use:
    python setup.py install --prefix=/usr/local
    (specify --prefix _after_ install or it won't work)

این python چیه و اینجور فایلها رو چطور باید نصب کرد
    با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام
    من compiz fuson manager رو از ادرسی که در گوگل پیدا کردم دانلود کردم فایلی با پسوند tar.gz هست . از حالت فشرده خارج کردم به صورت پوشه ccsm.0.5.2 در پوشه خانگی قرار دادم
    با زدن دستور ارورهای زیر اومد البته در چندین حالت امتحان کردم

در فایل متنی همراه برنامه دانلو شده پیغام زیر هست

این python چیه و اینجور فایلها رو چطور باید نصب کرد
    با تشکر
    دستور sudo apt-get install ccsm خود از مخازن اوبونتو شروع به دریافت بسته ی اصلی و بسته های وابسته می کند! و نیاز به متصل بودن به اینترنت دارد بنابراین شاید بهتر باشه اول sudo aptitude update رو اجرا کنید و بعد اون دستور را.

اگر فایل را جدا از اینترنت گرفته اید، باید از دستور های ./configure و make و make install استفاده کنید، که البته بهتر است اول فایل readme رو مطالعه کنید، این روش کمی سخت هست چون در صورت وجود وابستگی خودتون باید اونها رو نصب کنید!

python هم یک زبان برنامه نویسی هست.

3. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام
    من نسخه 9.04 اوبونتو رو دارم و می­خوام که run level سیستم رو روی 3 (حالت متنی) تنظیم کنم.
    توی مقالاتی که در نت دیدم گفته بود که فایل "/etc/inittab" باید تغییر کنه، ولی من همچین فایلی ندیدم یعنی در دایرکتوری etc، فایلی با نام inittab وجود نداره!
    ممکنه اسم این فایل در این نسخه از اوبونتو فرق کرده باشه؟
    یه راه دیگه­اش رو هم گفته بود که موقع بوت از منوی گراب باید شماره runlevel رو وارد کرد که من در این منو هم همچین امکانی ندیدم!
    لطفا کمکم کنید که چه جوری می­تونم حالت متنی رو در لینوکس فعال کنم، یعنی چه جوری runlevel اون رو 3 بذارم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من نسخه 9.04 اوبونتو رو دارم و می­خوام که run level سیستم رو روی 3 (حالت متنی) تنظیم کنم.
    توی مقالاتی که در نت دیدم گفته بود که فایل "/etc/inittab" باید تغییر کنه، ولی من همچین فایلی ندیدم یعنی در دایرکتوری etc، فایلی با نام inittab وجود نداره!
    ممکنه اسم این فایل در این نسخه از اوبونتو فرق کرده باشه؟
    یه راه دیگه­اش رو هم گفته بود که موقع بوت از منوی گراب باید شماره runlevel رو وارد کرد که من در این منو هم همچین امکانی ندیدم!
    لطفا کمکم کنید که چه جوری می­تونم حالت متنی رو در لینوکس فعال کنم، یعنی چه جوری runlevel اون رو 3 بذارم؟
    ممنون
    البته نگفتید برای چه اینکار رو می خواهید بکنید شما در هر زمانی می تونید خیلی راحت به محیط متنی برید با alt + ctrl + Fx که ط شماره ی F هست.
    برای اجرای runlevel 3 هم در گراب به recovery برید و در اونجا دستور telinit 3 اجرا کنید تا اجرا شه.

بله فایل مورد نظر شما خیلی وقت هست از اوبونتو حذف شده به دلایل خودش، شاید بشه گفت که در واقع runlevel پیش فرض در اوبونتو 2 هست اگر می خواهید gnome اجرا نشه کافیست به این آدرس برید /etc/rc2.d و بعد فایل S13gdm رو به K13gdm تغییر بدید. که در این صورت gnome اجرا نخواهد شد و محیط متنی بالا خواهد ماند و برای اجرای gnome کافی هست دستور sudo /etc/init.d/gdm start را اجرا کنید.

6. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشكر
    اگر فایل را جدا از اینترنت گرفته اید، باید از دستور های ./configure و make و make install استفاده کنید، که البته بهتر است اول فایل readme رو مطالعه کنید، این روش کمی سخت هست چون در صورت وجود وابستگی خودتون باید اونها رو نصب کنید!
    خوب من اصلا خونه اينترنت ندارم كه بخوام از اون طريق دريافت كنم واين رو م از كافي نت گرفتم . در مورد روشهايي هم كه گفتين اصلا متوجه نمي شوم چون تازه كارم پس تغريبا راهي كه من بتون افلاين اينو نصب كنم وجود ندار حداق براي يك نفر تازه كار مثل من
    با تشكر

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برا اینترنت افلاین اوبنتو کارایی داره اگه ساپورت کنه همین الان کلا ویندوزم رو پاک کنم
    کارت qbox 8920 هست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و تشكر

خوب من اصلا خونه اينترنت ندارم كه بخوام از اون طريق دريافت كنم واين رو م از كافي نت گرفتم . در مورد روشهايي هم كه گفتين اصلا متوجه نمي شوم چون تازه كارم پس تغريبا راهي كه من بتون افلاين اينو نصب كنم وجود ندار حداق براي يك نفر تازه كار مثل من
    با تشكر
    انتظار می ره وقتی سوالی پیش می آید اول در فهرست مطالب دنبالش بگردید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم، ببینید هر برنامه ممکن هست چندین وابسته داشته باشه، شما برای نصب باید اون وابستگی ها رو از بین ببرید ( با نصب اونها ) حالا اولا شما نیاز نیست حتما فایل سورس یک برنامه رو بگیرید، می تونید از فایلهای .deb استفاده کنید که در سایت مخازن اوبونتو هستند:
    کد:
    اما حالا برخی ممکن هست مشکل شما رو داشته باشند، یعنی سیستمشون به اینترنت متصل نباشه! برای اونها برنامه های زیادی هست ( که باز یک جستجوی ساده شما رو به جواب در همین انجمن می رسوند ) مانند دو برنامه ی زیر:

wget که می تونید توضیحات کامل رو در دو سایت زیر بگیرید:
    کد:
    و
    کد:
    Sushi, huh? نام برنامه ی دیگری است برای همین منظور:
    کد:
    این برنامه ها در واقع باید در دو سیستم نصب شوند ( هر دو برنامه قابلیت نصب روی ویندوز و لینوکس رو دارند ) یک سیستم به اینترنت متصل و دیگری بدون شبکه! در روی سیستم متصل به شبکه این برنامه ها، بسته های مربوطه را دانلود می کنند و با انتقال اونها به سیستم دیگر در سیستم دوم نصب می شوند.

که فکر کنم مشکل شما رو کاملا حل می کنند.

10. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

البته نگفتید برای چه اینکار رو می خواهید بکنید شما در هر زمانی می تونید خیلی راحت به محیط متنی برید با alt + ctrl + Fx که ط شماره ی F هست.
    برای اجرای runlevel 3 هم در گراب به recovery برید و در اونجا دستور telinit 3 اجرا کنید تا اجرا شه.

بله فایل مورد نظر شما خیلی وقت هست از اوبونتو حذف شده به دلایل خودش، شاید بشه گفت که در واقع runlevel پیش فرض در اوبونتو 2 هست اگر می خواهید gnome اجرا نشه کافیست به این آدرس برید /etc/rc2.d و بعد فایل S13gdm رو به K13gdm تغییر بدید. که در این صورت gnome اجرا نخواهد شد و محیط متنی بالا خواهد ماند و برای اجرای gnome کافی هست دستور sudo /etc/init.d/gdm start را اجرا کنید.
    سلام
    خیلی ممنونم از جوابتون
    من می خوام با سرویس ssh کار کنم، یعنی با کلاینت PuTTY بهش وصل بشم و یه سری کارها رو در ارتباط با پروسه ها انجام بدم.
    به خاطر همین نمی خوام که محیطم گرافیکی و سنگین باشه و حالت متنی و command ای واسم بهتره تا cpu کمتری مصرف بشه، سرعت بره بالا و ...

راستش من توی محیط گنوم، اول ctl+alt+FX رو با کلیه شماره هاش امتحان کردم ولی جواب نداد!

در گراب هم وقتی وارد recovery میشم، یه منو میاد که انتخاب های مختلفی مثل resume و ... بهم میده
    که وقتی telinit 3 رو هم بعد از یه مدت می نوشتم هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد و دوباره وارد همون محیط گنوم میشدم!
    در مورد فایل S13gdm هم همچین فایلی وجود نداشت و فقط S30gdm وجود داشت که نمی تونستم اسمش رو Rename کنم به K30gdm!

اومدم فایلش رو کپی کردم توی دسکتاپ و بعد rename کردم و این دفعه دیگه اصلا نمی شد بازش کرد!

به نظرتون چه کار باید بکنم یا اینکه اشکال کارم کجاست؟

ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنونم از جوابتون
    من می خوام با سرویس ssh کار کنم، یعنی با کلاینت PuTTY بهش وصل بشم و یه سری کارها رو در ارتباط با پروسه ها انجام بدم.
    به خاطر همین نمی خوام که محیطم گرافیکی و سنگین باشه و حالت متنی و command ای واسم بهتره تا cpu کمتری مصرف بشه، سرعت بره بالا و ...

راستش من توی محیط گنوم، اول ctl+alt+FX رو با کلیه شماره هاش امتحان کردم ولی جواب نداد!

در گراب هم وقتی وارد recovery میشم، یه منو میاد که انتخاب های مختلفی مثل resume و ... بهم میده
    که وقتی telinit 3 رو هم بعد از یه مدت می نوشتم هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد و دوباره وارد همون محیط گنوم میشدم!
    در مورد فایل S13gdm هم همچین فایلی وجود نداشت و فقط S30gdm وجود داشت که نمی تونستم اسمش رو Rename کنم به K30gdm!

اومدم فایلش رو کپی کردم توی دسکتاپ و بعد rename کردم و این دفعه دیگه اصلا نمی شد بازش کرد!

به نظرتون چه کار باید بکنم یا اینکه اشکال کارم کجاست؟

ممنون میشم اگه دوباره کمکم کنید
    بله عدد بین S و gdm مهم نیست، همون فایل رو تغییر نام بدید، برای تغییر نام هم اگر اجازه ندارید در ترمینال به آدرس فولدر مورد نظر برید و مثلا دستور زیر را اجرا کنید
    sudo mv S30gdm k30gdm

13. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام
    من موقع نصب لینوکس، یه کاربر رو با یه پسورد تعریف کردم و همیشه با اون وارد سیستم می شم. ولی الان برای یک سری کارها نیاز دارم که با کاربر root وارد بشم. اما یادم نیست که پسورد root رو چی وارد کرده بودم!
    یعنی اصلا نمی دونم که پسورد بهش داده بودم یا نه؟!
    لطفا بفرمایید که چه جوری باید با کاربر root وارد سیستم بشم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •