هندسه 2 که خیلی راحت بود عزیز.شما با عدد گذاری بالای 40 درصد میزدی !
هندسه 2 که خیلی راحت بود عزیز.شما با عدد گذاری بالای 40 درصد میزدی !
نه من هندسه 1 میزنم این ترم
بچه ها يه سوال. اين آزمون بودجه بنديش يه ذره زياد نبود مخصويا ادبيات پيشش؟ شما ميرسيد تموم كنيد تو 2 هفته![]()
آهان. معذرت..
بچه ها کارنامه ها اومده..برید ببینید .. من که گند زدم... شیمی باورتون نمیشه منفی زدم ...شیمی پیش !!!
واقعا تاسف باره .. در حالیکه فیزیک 78 زدم.. ا ین چقدر مسخرست واقعا .. جای تامل داره واقعا !!
اینا داداشن مدرسه هاشون فرق داره؟؟
ایشون پسر گنجی معلم فیزیک نیستند؟؟؟؟؟
بگو مسعود میشناسه
Last edited by hermione; 13-06-2009 at 12:13.
این هم کارنامه ی من ... قابل ذکر هستش که من بسیار از خودم و این درصد هام راضی هستم.فقط اگر وقت کم نمیاوردم ، ریاضی پایه و شیمی پیش بیشتری میزدم.حدود 20 درصد بالاتر از این ها ...
![]()
تو یک ماه آخر که نبایدخیلی تست های جدید بزنی ... اگه تست ها غیراستاندارد باشه یا خیلی درصدت پایین میاد که روحیه ات خراب میشه یا خیلی درصدت بالا میره که اعتماد به نفس کاذب ایجاد میشه ...سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
پس بهتره که تو یک ماه آخر همون تست های کنکور های گذشته را بزنین یا تست هایی که مطمئن هستید در سطح کنکور و استاندارد هستند .
فکر کنم روزی 25 ساعت می خونه بدون خواب و خوراک d:سلام دوستان
گفتم بد نباشه و برای این که بچه های فروم یه انگیزه ای بگیرم کارنامه یکی از دوستای عزیزم رو بزارم ( البته چون حال حوصله ی آپلود ندارم شماره می دم خودتون زحمتشو بکشید ! ) احتمالاَ عکسشم توی مجله دیدید . اما حیف که خودش اینترنت زیاد نمیاد .
شمارنده : 863881156
ش .ش : 1270129205
============
من هم این آزمون خیلی حالم رو به راه نبود نتونستم برم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)