کدمو؟ اگه منظورتون شر با بلوتوث تست نکردم با وایرلس کار میکنم نیاز نبود
ولی امکان داره برنامشم به نظرم java بود
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
َما اگه به4.1 رستور کنی نمیتونی جیلبریک کنیا
کدمو؟ اگه منظورتون شر با بلوتوث تست نکردم با وایرلس کار میکنم نیاز نبود
ولی امکان داره برنامشم به نظرم java بود
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
َما اگه به4.1 رستور کنی نمیتونی جیلبریک کنیا
دوستان کسی جایی میشناسه توی دبی آیپاد تاچ جدید داشته باشه ، اگر رفتم بگیرم؟
اختلاف قیمتش با تهران چقدره؟
تو دبی 2تا جا نسبتا خوبه
البته یه جایی هم هست که مثل پاساژ پایتخته که اسمشو یادم رفته اونجا معدنه وسایله ولی این دوجایی که میگم بد نیست
پاساژ سیتی سنتر یکی طبقه همکف 2-3 تا مغازه کنار هم هست هم اینا خوبه و هم طبفقه دوم یا سوم مغازه بزرگی بنام sharaf DG
موفق باشی
آی پاد تاچ نسل سوم چه فرمت های تصویری رو پخش می کنه؟
آخه هر چی می خوام کپی کنم با itunes میگه اینو نمیتونه پخش کنه و کپی نمیکنه![]()
یعنی برنامه و بازی ها رو نمی تونم بریزم؟چه ویژگی های بهتری نسبت به ورژن 3 داره؟چون بلد نیستم ریستور کنم وقتی ریستور می کنم آخرش پیغام خطا میده
Last edited by sarmast65_ata; 27-09-2010 at 23:41.
چرا نفروختی 4 بگیری؟
ipod فرمت mp4 بصورت پیش فرض میخونه
اما شما OPlayer بریز هر چیو بخوای میخونه راحت
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
بله نمیتونید جیلبریک کنید و اپلیکشن ها رو بریزید
چه اروری میده ؟ ورژن ایتونزتون حتما باید 10 باشه و اخرین فریمور یعنی 4.1 باشه
البته نمیتونید جیلبریک کنیدا
فریمور 4.1 هستش ولی الان نگاه کردم آیتونزم 9 هستش نمی دونید جیلبریکش میاد یا نه؟راستی 4.1 چه خصوصیات بهتری نسبت به 3.1 داره؟
چطور میتونم از note هام توی آیپاد بک آپ بگیرم یه جور که بتونم توی ویندوز اونا رو داشته باشم
مثلا کانتکت هام رو با outlook سینک میکنم بعد از outlook اونا رو به صورت فایل excel یا access ذخیره(export) میکنم و دیگه هر جا بخوام میتونم اونا رو داشته باشم ولی note ها رو که با آیتونز سینک میکنم توی outlook نمیان یا من نمیبینمشون ممنون میشم دوستان یه راهی پیشنهاد بدن که من بتونم note ها روی pc ذخیره کنم آخه خیلی واسم مهمن
ipod 3g ios4.1![]()
می خوام IPOD touch 8GB بخرم و چند تا سوال دارم
1 : همه جا قیمت کردم و کمترین قیمتم 220 هزار تومن نظرتون چه و کمتر هم میشه پیدا کرد , اگه میشه کجا و از کی !
2 : وقتی میخری یه سری نرم اقزار رو پیشنهار میدن که میگن بابت نصب کردنش ازت 30 تا 40 هزارتومن میگیریم , که فولش 6GB فضا میگیره مثل اینکه , می خوام بدونم نصب این نرم افرار ها الزامی هستش یا نه !؟ و اینکه اگه من 6BG از 8GB حافظه IPOD رو بدم به نرم افزار 2GB خیلی کم میشه !
3 : ipod touch 4G 8GB چنده :ِ)
ممنون از همه شما دوستان ایشلا منم یه روز IPOD بگیرم اما قبلش باید حسابی تحقیق کنم ! ممنون که صادقانه کمکم میکنید :*
1. فکر کنم وایسی تا نسل 4 قیمتش بیاد پایین بهتر باشه، البته فکر کنم 8GB نداشته باشه! ولی برای 8GB نسل 3، قیمت خوبه!
2. اصلا زیر بار نـــرو!
3. نمی دونم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)