چند صفحه قبل یه جایی بود که منوی انتخاب تیمو قشنگ و زیبا میکرد.میدونید کودومو میگم؟من نمیتونم 330 صفحه رو دنبالش بگردم.لطفا لینکشو میدید؟
چند صفحه قبل یه جایی بود که منوی انتخاب تیمو قشنگ و زیبا میکرد.میدونید کودومو میگم؟من نمیتونم 330 صفحه رو دنبالش بگردم.لطفا لینکشو میدید؟
ای وای من تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان هستم و میخوام بازی کنم میپره بیرون مشکل از کرک هست یا چیز دیگه؟؟؟
یه چیز باحال
داداشم با تیم لچه هستش
بعد 4 هفته اومد داخل تیم اصلی ولی چون خوب بازی نمیکرد دوباره برش گردوندن تو تمرینات (خیلی خندیم به داداشم)
راستی من با رجینا قهرمان لیگ شدم![]()
با سلام دستت درد نکنه!!!
اما حجم کمش را نمیتونی پیدا کنی؟؟من دیال اپ دارم اخه چه جور دانلود کنم اخه
حالا بی خیال
این تیکه یعنی چی با ریختن کرک از دموها خبر نیست منظور کدام دموها؟؟؟؟
بریزیم سیوها و اپشن فایلها پاک نمیشه؟؟
سلام دوست من
مشكل از كركه براي من هم همينطور بود. بچه ها يه كرك گذاشته بودن تو چند صفحه قبل من ريختم درست شد. حالا همون كرك لينكش تو صفحه 326 يا 327 موجوده . تو يه پست به اسم من. البته زحمتشو دوستان ديگه كشيدن. اونو دان كن مشكلت حل ميشه.
تشکر میکنم از mosolim جان فقط عزیز این سوالها را پاسخ بده ببینم یکم نگران شدم!!!
اما حجم کمش را نمیتونی پیدا کنی؟؟من دیال اپ دارم اخه چه جور دانلود کنم اخه
حالا بی خیال
این تیکه یعنی چی با ریختن کرک از دموها خبر نیست منظور کدام دموها؟؟؟؟
بریزیم سیوها و اپشن فایلها پاک نمیشه؟؟
من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني .
دوستمون چند پست قبل گذاشت كه .
خوب منظور من از سیوها مثلا یک بازیکن را من کفشش را عوض کردم یا پیراهن یک تیم را خودم درست کردم و سیو کردم یعنی اونها هم میپرند؟؟؟من هم دايل آپ دارم . ولي رفتم يه نت با اينترنت پر سرعت (adsl) و دان كردم. اين در مورد مشكل اول و اما اينكه دموها خبري نيست يعني همون دموي اول بازي و يا دموي ورود به ليگ قهرمانان همين. آپشن فايلها پاك نميشه ولي ليگ قهرمانان رو بايد از اول بازي كني. سيو قبلي رو قبول نميكنه . اگه داري become a legend هم بازي ميكني . اگه به جايي رسيدي كه ميپره بيرون بايد از اول بري در غير اين صورت مي توني ادامه شو بازي كني
با ggs کیت آرسنال یا چلسی رو چه شماره ای ریختی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)