با سلام
من هم همين مشكل رو دارم
با اون روش نتونستم رفع كنم
فكر ميكنم مشكل ما كلا يه چيزي ديگه باشه
چون 95 درصد كسايي كه استفاده كردن تونستم مشكل رو برطرف كنن
موفق باشيد.
با سلام
من هم همين مشكل رو دارم
با اون روش نتونستم رفع كنم
فكر ميكنم مشكل ما كلا يه چيزي ديگه باشه
چون 95 درصد كسايي كه استفاده كردن تونستم مشكل رو برطرف كنن
موفق باشيد.
من خودم یه راه حل پیدا کردم که فعلا مشکلی پیش نیومده و دیگه اونجوری نشده تو هم امتحان کن شاید درست بشه
برو Regedit به این جا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager و اینجا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Profile
و هر چی ID هست رو پاک کن.
نمی دونم چه ربطی داره اما برای من دیگه اون مشکل پیش نیومد. (البته قبلش هم از اون نرم افزار استفاده کردم)
سلام
چند روزي براي ياهو مسنجر من يه مشکل پيش اومده، وقتي ميخوام وارد قسمت اتاقها بشم، "Getting category list" رو نشون ميده و هر چه قدر صبر کنم کاري نميکنه...!؟
چند بار دوباره نصبش کردم، سرعتم هم بد نيست. اگه کمک کنيد خيلي ممنون ميشم
Last edited by Saeid1212; 22-01-2011 at 22:58.
احتمال خیلی زیاد مشکل از محدودیت های اعمالی توسط ISP اینترنتی هست که ازش سرویس دارید
یه سوال داشتم اگر کسیو از ادد لیستت پاک کنی بعد تو قسمت تنظیمات یاهو Ignore anyone who is not on my list رو بزنی وقتی که آنلاین بشی آیا اون طرف میتونه ببینه که آنلاینی یا خیر ؟؟
اگر یاهو آی دی طرف حتی قابلیت دیدن Invisible بودن رو هم داره می تونه ببینه ؟؟
سلام دوست من شما اگه طرف رو هم ايگنور كنيد و تو ليست طرف باشين باز هم اين امكان وجود داره..
هر چند كه راه هاي ساده تري هم هست و اُون چك آيدي از طريق سايت هاي مربوط به اين كاره..
موفق باشين..
دوستان عزیز آیا راهی وجود داره که اینویز بودن توسط سایتهای مربوطه مشخص نشه؟
یعنی من وقتی اینویز میشم همه نتونن با وارد کردن ای دیم در اون سایتا بفهمن من هستم یا نه!؟
با تشکر از همگی
سلام..
خير دوست من راهي نيست..!
شما حتي وقتي واسه ي نفر خودتون رو آنلاين مي كنين باز تشخيص بر اين ميشه كه شما آنلاين هستين..!
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
یه سوال در مورد ایمیل
همه مون میدونیم که اگه ایمیل به تعداد بالا بفرستیم تو یاهو میره تو اسپم و بعضی وقتها هم بلوک میشه اکانتت
اما یه سوال
اگه اون ادرس ایمیل هائی که براشون ایمیل میفرستم رو اول از طریق یاهو مسنجر add کنم و اونها هم تایید کنن
دیگه تو اسپم نمیره ؟!؟!
دیگه اکانت بلوک نمیشه ؟!؟!
حتی اگه تعداد بالای 5هزار تا باشه تو add لیست
من به خاطر تعداد بالا میگم شاید اکانت بلوگ بشه یا بره تو اسپم.بازم شماها منو از تو شک دربیارین
ممنون از توجهتون
منتظر جوابتون هستم
اولاً که فرستادن اسپم کار درست و اخلاقی نیست...؛ بعدش این که، نمیشه تو یاهو مسنجر بیشتر از 1000 نفر ADD کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)