تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 328 از 2550 اولاول ... 2282783183243253263273283293303313323383784288281328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما 90% درصد حرفت رو تو ........اینطوری کردی اصلا معلوم نشد چی گفتی

مثلا خیلی خیلی محرمانه هست؟؟مگه اداره اطلاعات رفتی؟؟
    ای بابا!!!

دوست خوب من!

اگه به پست های قبلی من هم نگاه کنید متوجه میشید که نقطه چین گذاشتن عادت من هست.

نمیدونم چی باید بگم دیگه... تقریبا همه چی رو گفتم.... (ای بابا! میبینید... همش نقطه چین میذارم)

جدا نمیدونم....

شما هر سوالی دارید بپرسید تا اگه در جلسه مطرح شد، خیلی ساده بگم.

موفق باشید

2. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا اين حركتي كه دوستان كردن و پيگيري هاشون بخصوص توحيد عزيز جاي تقدير داره و خدمتشون خسته نباشيد جانانه عرض ميكنم
    شروع خيلي خوبي بود و من فكر ميكنم (يعني اميدوارم ) اين سري جلسات ادامه دار خواهد بود و جا داره از مسولان همارا هم تشكر كنم كه با اين كارشون نشون ميدن كه علاقمند به حل مشكل هستن و ايشالا در عمل نيز تمام سعيشون رو ميكنن تا مشكلات حل بشه و همين ارتباط هاي صميمانه با كاربران ريشه خيلي مشكلات رو حل ميكنه و چه بهتر كه بصورت دوره اي يه همچنين جلساتي برگزار بشه چرا كه من مطمئنم كه اكثر بچه هاي سايت دنبال حل مشكل و انتقادات سازنده هستند و نه چيز ديگه و بهتر هم ميشه اگه بقيه سرويس دهنده ها هم جلسات ملاقات حضوري مشابهي رو ترتيب بدن و از انتقاد هراسي نداشته باشند
    من خودم خيلي ناراحت شدم كه نتونستم بيام نه از اين لحاظ كه درجلسه شركت كنم چرا كه مطمئنم دوستاني كه رفته بودند بخوبي تونستن از حقوق مشتركين دفاع كنند بلكه بيشتر به اين خاطر كه دوست داشتم با عزيزانمون از جمله توحيد خان از نزديك ملاقات داشته باشم ولي خوب چه ميشه كرد ...توحيد جان تا حدودي در جريان مشكلات كاري بنده هستند
    ايشالا در آينده و فرصتهاي آتي
    بازم ممنون و موفق باشيد
    راستي در مورد پشتيباني چه خبر؟؟

4. 2 کاربر از ashkan22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

از زحمات دوستان تشکر می کنم
    راستش 2 روز قبل من هم همارا بودم ، با آقای جدیری مسئول بخش فنی اونها حدود یک ساعتی حرف زدم و سوالات و مشکلاتی که در ذهن بود را مطرح کردم . ایشون هم با نهایت احترام جواب سوالات من را دادن اما نه به طور کامل !! اما این حرفا و قول ها که زدند باعث شد تا دوباره من از همارا تمدید کنم . قبلش خدایی می خواستم کلا بیخیال همارا شوم اما با توضیحات (از نظر ظاهر من قبول داشتم چون از باطنش خبر ندارم ..... d ایشون و همکارشان تقریبا مقداری قانع شدم .
    اما
    حضور دوستان و همشهریان محترم با مسئولین همارا نقطه عطفی در اینترنت استانمون است . فکر می کنم که همارا اولین شرکتیه که چنین کاری را می کنه و اگر این بحث ها ادامه داشته باشد و به نتیجه عملی برسد و برای ما کاربران ملموس باشد سودش هم نصیب شرکت میشه و هم کاربر
    بازم تشکر
    موفق باشین

6. 2 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به بچه های خوب تبریز ...
    منم تازه عضو سایت شدم داشتم Search می کردم اتفاقی با اینجا آشنا شدم .
    من سرویسم از هماراست و 128 کلاسیک ( محدود ) دارم و خیلی خیلی راضیم تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم و هر شب از ساعت 2 تا 7 در حدود 950 MB دانلود می کنم .
    سرعتم هم بین 55 تا 62 هست .
    دوست دارم از این به بعد با بچه های این تاپیک باشم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

ببخشید کدوم مرکز مخابراتی؟

----------------

بچه ها دارم یه پست خیلی طولانی درمورد جلسه مینویسم... منتظر باشید..... تا نیم ساعت آینده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا!!!!
    ((در این پست سعی میکنم نقطه چین نذارم )
    چند تا پ خ اومده که آقا یه گزارش کامل بده.

آخه من چی بگم که نگفتم.

خب پس از اول میگم. شما هم همه شو خوب بخونید. (البته کمی طنز میذارم داخلش تا خسته کننده نباشه)
    طبق قرار، جلسه از باید از ساعت 12 الی 14 روز دوشنبه (امروز) تشکیل میشد. (با حضور سه نفر)

من از 5 نفر برای جلسه دعوت کرده بودم. MaSoOd ، Bh_hellboy ، ashkan22 ، ِdibagroup و برای احتیاط از یکی از دوستانم که اینجا هم یوزر داره و خودش هم دانشجوی کامپیوتر هست.

متاسفانه، برای هر کدوم از دوستان یه مشکلی پیش اومد.

جناب dibagroup هم لطف کردند و تشریف آوردند.

پس شدیم دو نفر.

به طور دقیق در ساعت 12:03 به وقت تهران، تنظیم شده با گرینویچ (ساعت خودمو میگم بابا) وارد اتاق مدیریت شدیم

ظاهرا dibagroup و جلیل زاده از لحاظ چهره ای همدیگه رو میشناختند (شاید تو تاکسی دیده بودند همدیگه رو)

وقتی خودمونو معرفی کردیم، آقای جلیل زاده دنبال نفر سوم بود.

خب جلسه با حرفهای اولیه جلیل زاده شروع شد....

و صحبت به مسائل فنی رسید: دلایل مشهود و منطقی قطعی ها به طور کاملا مشهود توضیح داده شد.

راستش من یه مشکلی داشتم ... البته یعنی ما یه مشکلی داشتیم

اینکه هرچی میگفتیم، به نصف مطلب نرسیده، آقای جلیل زاده حرفمونو قطع میکرد و یه عالمه توضیح میداد.... (البته این از لطف ایشون بود و من هم تشکر میکنم ازشون)

البته اینو هم بگم این دلیل نمیشد ما مطلب رو ادامه ندیم... و بعد از توضیحات کامل آقای جلیل زاده، دوباره حرفا رو ادامه میدادیم.

با کسب اجازه از آقای dibagroup من صحبتم رو اینطوری شروع کردم که چند وقته پیش که تقریبا همه ISP ها در یه سطح بودند، همارا سیستم با انجام یه کار بسیار ابتکاری، و به نوعی با به خطر انداختن خودش، اومد این کار رو انجام داد.

دقیقا زمانی که همه ISP ها از ترس شون نمیتونستند برای خونه بیشتر از 128 بدند (حتی برای سرویس های محدود) هماراسیستم برای خونه ها 256 میداد

بعد از مدتی هم بدون کوچکترین ترسی، 512 رو روی خط ها کانفیگ کرد.

ولی شرکتهای رقیب آروم ننشستند.

شبانه همارا 4 تا 7 بود. رقبا اومدند شبانه خودشونو 3 تا 7 کردند.

بعدش با کلی زحمت و ایمیل و درخواست شما شبانه رو 2 تا 7 کردید. البته اینو هم متذکر شدم، که یکی از اونایی که در 2 تا 7 شدن این جریان با ایمیل های پی در پی کلافه تون کرده بود، من بودم

ماکس نت آورد شبانه رو 2 تا 7 کرد.

صبانت سرعت هاشو دو برابر کرد. (2 مگ کردنش رو گفتم)

ماکس نت هم سرعت 1 مگ داد به جماعت.

با این اوضاع، همارا سیستم چه چیزی داره که یه یوزر که میخواد از بین ISP ها یکی رو انتخاب کنه، بیاد به سمت همارا؟؟؟؟؟

ایشون کمی درمورد شبکه گفتند (که صد البته منطقی بوداااا)

بعد بحث رفت به سر افزایش سرعت همه سرویسهای محدود به 1 مگ

شاید باور نکنید.

ولی حدود 45 دقیقه روی این موضوع بحث شد.....

راستش آقای جلیل زاده تا حدی کوتاه نمی اومدند. تا زمانی که من این مطلب رو گفتم :

ندی پیش تعداد زیادی از بلاگرهای بلاگفا بدلیل کیفیت پایین و عدم جوابگوییش پراکنده شدن و آمار بازدید بلاگفا کلی پایین اوومد ( این یعنی اینکه بخوایم ما هم کوچ میکنیم )
    بر فرض اینکه شما کاربراتون بدلیل کیفیت پایین برن شرکت دیگه وهله ی اول ضرری هست که به شرکت وارد میشه ولی در مرحله ی بعد از کوچ دو حالت پیش میاد (1) کاربراز شرکت جدید راضی باشه : که مشتری شما پریده ( 2) بدترین حالت که احتمالش کم هم هست اینه که از شرکت جدید ناراضی باشه

در این صورت با احتمال نزدیک 25% برمیگرده دوباره از همارا سرویس میگیره ولی هم مشتری ناراضیه هم شرکت ضرر کرده

پس چه بهتر که اون ضرر ثانویه رو به عنوان سرماییه ی اولیه خرج کیفیت شبکش کنه !!!

اینجا بود که هم در کلامشون و هم در چهره شون نشانه های تغییر عقیده به سمت حقیقت دیده شد ... (که البته بازم در این مورد ازشون تشکر میکنم )

در مورد پشتیبانی، و اخلاق نامناسب اونایی که به تلفن جواب میدند، آقای جلیل زاده چنیدن بار گفت "به خدا میدونم خودم؛ چند بار هم تذکر دادم"

بذارید داخل پرانتز یه مطلبی بگم:

همارا سیستم در حال حاظر یه سیستمی داره که وقتی شما با خط ADSL یا تلفن همراهت (که به عنوان شماره یوزر در سیستم ثبت شده) به اونجا زنگ میزنی، همه مشخصاتت رو ادمین (فقط ادمین) میتونه ببینه.

اینکه در چه تاریخی زنگ زده شده، و چه کسی جواب داده.

ولی قرار بر این شد که در آینده ای بسیار نزدیک، مکالمه پاسخ دهنده ها هم ضبط بشه تا در صورت بد اخلاقی، به نسبت قوانین باهاشون برخورد بشه

همچنین طی یکی دو هفته آینده، جواب دهندگان موظف خواهند بود، باتفاصله بعد از برداشتن تلفن، اسم خودشونو بگن تا یوزر بشناسه که با چه کسی صحبت میکنه.

(این خیلی عالیه. چون ظاهرا آقای جلیل زاده بد جوری با بد اخلاقی پشت تلفن مخالفه و بدین ترتیب میشه زیر آب بد اخلاقی کننده رو در سه سوت زد )

برای بار چندم، اینو گفتند که خودشون میدونن که بعضا برخورد نامناسب میشه بایوزرها.

ولی ظاهرا خوش اخلاقی و تخصص در یک نفر نمی گنجه

البته من اینو هم گفتم که اون دانشجوهایی که آوردند اونجا در قسمت فروش یا پشتیبانی، در حد صفر کیلومتر هستند و چیز خیلی خاصی از ADSL نمیدونن....

جناب dibagroup تعبیر جالبی داشتند. میگفتند اگه از اونا بپرسی فرق ADSL با دایال آپ چیه میگن اینه که در ADSL پول تلفن نمیاد

در هر حال....

آقای جلیل زاده در پاسخ به این سوال که فکر نمیکنید، زمان عرضه 128 نامحدود گذشته دیگه؟ گفتتند: خب میگی چیکار کنیم؟

من گفتم 256 رو به صورت 3 ماهه و با قیمت بسیار پایین تر بفروشید.

بعد از کمی بحث دراین مورد، قانع شدند و قرار شد این مورد رو در کنار بحث بالا بردن سرعت، رسیدگی کنند.

حب حالا اگه چیزی موند که نگفته باشم، دوستان بگن.

من تاحدودی جلسه رو مثبت ارزیابی میکنم. (حدودا 60 درصد)

به نظر من برای اولین جلسه خوب بود.

همین تصمیماتی که در مورد پشتیبانی گرفته شد بدک نیستند....

یا همین افزایش سرعت....

البته هماراسیستم، برخی کارای جانبی هم میخواد انجام بده.... مثلا اینکه در سایتش ارتباط زنده بذاره (همون پشتیبانی آنلاین یا وب مسنجر) این سرویس طوری طراحی شده که هنگام پشتیبان با یوزر، تمام مشخصات یوزر، در سیستم ثبت میشه.

و همچنین تمام چتها در سیستم ثبت و ضبط میشه و البته فقط برای ادمین قابل مشاهده هست.

مورد بعدی هم که تا چند روز آینده به راه خواهد افتاد اینه که شما بدون اینکه یوزر نیم و پسورد وارد کنی، با کلیک در قسمت کاربران، میتونی وارد قسمت کاربری خودت بشی.

و برخی چیزای حاشیه ای که دیگه توان نوشتنش رو ندارم.

اینو هم اضافه کنم که جلسه ای قرار بود حداکثر تا ساعت 2 باشه، در ساعت 4:35 دقیقه به اتمام رسید

ببخشید که خیلی طولانی شد....

در پایان از آقای جلیل زاده و dibagroup و همه بر و بچه های گل همشهری که دراینجا حضور دارند، تشکر میکنم

موفق باشید

11. 8 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام.

ببخشید کدوم مرکز مخابراتی؟

مرکز مخابراتی واقع در چهار راه باغ شمال

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان
    لازم دانستم چند نكته را توضيح بدم:
    اولا تشكر مي كنم از دوستم آقا توحيد كه امروز باهم خدمت همكار قديمي و كهنه كار جناب آقاي مهندس جليل زاده رفتيم انشاء الله كه جواب خوبي گرفته باشيم و باعث موفقيت هرچه بيشتر همارا سيستم و بالا رفتن رضايت مشتركين گردد.
    دوما تشكر مي كنم از همكار قديمي جناب جليل زاده كه با رويي باز و بدون هيچ نوع دغ دغه تمام مطالب را توضيح دادن كه باعث سربلندي اينجانب هست.
    دوستان بنده و آقاي مهندس جليل زاده از همكاران قديمي هستم و فكر مي كنم از شروع كار شركت همارا سيستم بنده ايشان را مي شناسم و امروز هم افتخار كردم كه همكاري چنين پرتلاش و سخت كوش دارم كه اميدوارم موفق و پيروز باشند.
    ولي جا دارد مطالبي را توضيح بدهم طبق اعلام آقاي مهندس و صحبتهاي توحيد جان قرار شد بستر فني و موارد لازم بررسي شود و بعد درصورت امكان سرعتها افزايش يابد در مورد قيمت ها هم براي سرويس جديد توحيد جان سرويس جديدي اعلام نمودند كه آقاي مهندس لازم دانستن روي اين مورد بررسي و اقدامات لازم را انجام دهند.
    اميد وارم موفق و پيروز باشيد

14. 2 کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درضمن دوستان اطلاع داشته باشيد دوستان پارس اعلام كردند مركز علامه ، قاضي، كندرود را راه اندازي كردن و آماده خدمات مي باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •