تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 1126 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

ولی بازم شنیدن کی بود مانند دیدن.
    در ضمن من عادت ندارم از چیزی که دارم یا جایی که توش درس میخونم ، دفاع کنم.
    اینو گفتم که بدونبد پیامنور اونجوریا که میگن نیست .
    حسابداری . کارشناسی .

من رشته IT
    البته مهندسی نرم افزار علوم تحقیقات فارس هم قبول شدم(ازاد)
    الان که ساکن شیرازم
    ولی بنا به دلایلی و مسایلی ترجیح میدم که همون تهران مستقر بشم
    مشکل هزینه هم ندارم
    من چون از طریق فراگیر قبول شدم میدونم که نحوه درس دادن استادا چه جوریه و با این مسیله مشکلی ندارم(تعداد جلسات کم , حجم کتاب بالا)
    اینم که پرسیدم واحد دماوند چجوریه واسه این بودم که بدونم خدای نا کرده بعدا از دانشگاهش گله ای نداشته باشم و پشیمون نشم
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
    اگه میتونید بخونید خوب خیلی خوبه . .
    ولی شیرازم واحد علوم تحقیقاتش تا اونجایی که من شنیدم اساتید خوبی داره .
    در هر حال موفق باشید .

2. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان کسی اینجا از پیام نور مشهد هست؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟

به نظر من اگه شهریه و پول برات مهم نیست برو علوم تحقیقات.

.

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ثبت نام وروديهاي جديد كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور از اول مهر ماه(تاريخ درج خبر :13/6/90)

رئيس مركز آزمون دانشگاه پيام نور از تغيير تاريخ ثبت نام وروديهاي جديد كارشناسي ارشد اين دانشگاه خبر داد و گفت: ثبت نام وروديهاي جديد كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور كه قرار بود در شهريور ماه صورت گيرد در مهر ماه انجام مي شود.

به گزارش روابطعمومي دانشگاه پيام نور "محمد هادي امين ناجي با اعلام اين خبر اضافه كرد: در دانشگاه پيام نور ابتدا ثبت نام وروديهاي قبل كه در روزهاي 21 تا 27 شهريورماه اعلام شده است انجام مي شود. پس از اتمام ثبت نام اين دانشجويان، وروديهاي جديد كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور مي توانند از 1 تا 5 مهر ماه روند ثبت نام خود را كه به صورت اينترنتي انجام مي شود پيگيري كنند.
    به گفته رئيس مركز آزمون دانشگاه پيام نور، پذيرفته شدگان اين دانشگاه بعد از ورود به پايگاه اينترنتي دانشگاه پيام نور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چگونگي روند ثبت نام خود مطلع مي شوند.
    امين ناجي گفت: دانشگاه براي آنان رمز عبور و شناسه كاربري صادر مي كند كه از طريق آن مي توانند در سايت گلستان پيام نور نسبت به ساير مراحل ثبت نام اقدام كنند.

منبع: سایت دانشگاه پیام نور
    این فکنم برای پیام نور با کنکور سراسری ارشد است
    فکر کردم ارشد فراگیر پیام نور

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

این فکنم برای پیام نور با کنکور سراسری ارشد است
    فکر کردم ارشد فراگیر پیام نور
    بله این واسه ارشد رسمی هست
    واسه فراگیر اینه ::

تاریخ نام نویسی و مدارک مورد نیاز پذیرفته شدگان آزمون فراگیر سال 1390 به شرح زیر اعلام می‌‌شود:
    الف- دوره کارشناسی(دوره فراگیر نوبت بیست و دوم)
    پذیرفته شد‌گان می‌توانند صرفاً در کد قبولی اعلام شده در نیمسال اول 91-90 در مرکز و رشته قبولی از تاریخ 27/6/90 لغایت 31/6/90 ثبت نام نمایند. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح ذیل می‌باشد:
    (دستور العمل نوبت بیست و یکم)
    1) اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات آن
    2) اصل و تصویر کارت ملی
    3) 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3 با زمینه روشن تهیه شده در سال جاری
    4) مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
    5) گواهی اشتغال به کار و اصل حکم کارگزینی مربوط برای استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی
    6) گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط برای استفاده کنندگان از سهمیه مذکور
    7) اصل و تصویر گواهی، دیپلم متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی یا ( اصل و تصویر گواهی دیپلم متوسطه نظام قدیم )
    8) اصل و تصویر ریز نمرات دوره های متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی یا (اصل و تصویر ریز نمرات دوره متوسطه نظام قدیم )
    9) اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام جدید و پیش دانشگاهی یا (اصل رسید پستی تائیدیه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام قدیم )
    یادآوری مهم:
    پذیرفته شدگان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی پس از شرکت در آزمون عملی و قبولی در آن مجاز به ادامه تحصیل می‌باشند. بدیهی است ثبت نام ایشان پس از قبولی در آزمون عملی از نیمسال دوم 91-90 خواهد بود.
    تاریخ برگزاری آزمون عملی از طریق سایت دانشگاه پیام نور به نشانی www.pnu.ac.ir در اواخر مهر ماه سال جاری به اطلاع ذی نفعان خواهد رسید.
    لازم به ذکر است امتحان عملی مزبور قابل تکرار نخواهد بود.
    ب- دوره کارشناسی ناپیوسته (دوره فراگیر نوبت سوم)

پذیرفته شدگان این دوره که دارای مدرک کاردانی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فن آوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد می‌توانند صرفاً در کد قبولی اعلام شده در نیمسال اول 91-90 در مرکز و رشته قبولی از تاریخ 27/6/90 لغایت 31/6/90 ثبت نام نمایند. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح ذیل می‌باشد:
    1) اصل و دو برگ تصویر کلیه صفحات شناسنامه
    2) اصل و تصویر کارت ملی
    3) 6 قطعه عکس 4×3 جدید تمام رخ پشت نویسی شده
    4) اصل و تصویر مدرک فوق دیپلم (مدرک کاردانی مورد تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی )با قید معدل
    نکته : لازم به ذکر است پذیرفته شدگانی که مدرک کاردانی آنها فاقد معدل می باشد لازم است نسبت به ارائه گواهی فارغ التحصیلی دارای معدل در مقطع کاردانی اقدام نمایند .
    5) مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )
    6) گواهی اشتغال به کار و اصل حکم کارگزینی مربوط برای استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی
    7) گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط برای استفاده کنندگان از سهمیه مذکور
    یادآوری مهم:
    پذیرفته شدگان رشته تربیت بدنی که دارای مدرک کاردانی هم نام (مطابق جدول صفحه27 دفترچه راهنمای فراگیر نوبت سوم) می‌باشند از آزمون عملی معاف می‌باشند و سایر پذیرفته شدگان این رشته می‌بایست در آزمون عملی که تاریخ آن متعاقباً در مهرماه سال جاری از طریق سایت دانشگاه پیام نور به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام می‌شود شرکت نمایند.
    ضمناً آزمون عملی مزبور غیر قابل تکرار و ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان قطعی این رشته از نیمسال دوم 91-90 خواهد بود.

ج- دوره کارشناسی ارشد(دوره فراگیر نوبت دهم)

پذیرفته شدگانی که دارای مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فنآوری و یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هستند می‌توانند در کد قبولی اعلام شده در نیمسال اول 91-90 در مرکز و رشته قبولی از تاریخ 27/6/90 لغایت 31/6/90 ثبت نام نمایند مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح زیر می‌باشد:
    1) اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.
    تبصره 1. پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) نمی‌باشند؛ لازم است اصل گواهی دانش آموختگی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی(لیسانس) را ارائه نمایند که در آن عبارت زیر قید شده باشد.
    " اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد".
    تبصره. براساس مصوبه شماره 368 مورخ 3/11/74 شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلاء حوزه علمیه که براساس مدارک صادر شده مدیریت حوزه علمیه قم و مشهد دوره سطح دو را با موفقیت گذرانده‌اند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی می‌توانند در رشته‌های علوم انسانی این دوره تحصیل نمایند.
    2) اصل شناسنامه و دو سری تصویر از تمام صفحات آن
    3) اصل و تصویر کارت ملی(پشت و رو)
    4) 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3 با زمینه روشن تهیه شده در سال جاری
    5) مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
    6) گواهی اشتغال به کار و اصل حکم کارگزینی مربوط برای استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی
    7) گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط برای استفاده کنندگان از سهمیه مذکور
    یادآور ی مهم برای کلیه دوره ها:

لازم است کلیه پذیرفته شدگان برای اطلاع دقیق از تاریخ و چگونگی ثبت نام خود از تاریخ 23/6/90 به سایت دانشگاه پیام نور به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایند.

.

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کلاسهای کارشناسی ناپیوسته برای رشته فنی مثل کامپیوتر هر روز هست یا آخر هفته ها؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

کلاسهای کارشناسی ناپیوسته برای رشته فنی مثل کامپیوتر هر روز هست یا آخر هفته ها؟؟
    دورانی که کلاسا فقط آخر هفته بود گذشته

11. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

با سلام
    من در ازمون فراگیر قبول شدم و در یک دانشگاه دیگر مشغول به تحصیل هستم الان برای تبت نام فراگیر گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه اولیه لازم است درسته؟الان گواهی اشتغال ترم مهرماه از نیمه دوم مهرماه برای ما صادر می شود در حالی که تبت نام فراگیر قبل از مهرماه است(جز ترم بهمن ماه)ایا با گواهی اشتغال بهمن ماه تبت نام می شود کرد؟اگر کسی ترم بهمن را مرخصی گرفته باشد باز چطوره؟
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه music6808's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اون ور دنيا

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز این خبر رو خوندم توی سایت پیام نور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آیا این خبر مربوط به ثبت نام دانشجوهایی هست که می خون به صورت غیرحضوری دوره رو بگذرونن؟
    من دنبال تاریخ ثبت نام دوره های غیر حضوری پیام نور هستم
    آیا این تاریخ همونه یا تاریخ دیگه ای واسه ثبت نام غیرحضوری هست؟

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •