تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 905 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این سوال رو پاسخ بدین :موتور رو که روشن می کنید بلافاصله فیوز می سوزه یا بعد از کمی کار کردن
    نمایندگی ها معمولا بلد نیستند و کارشون روی سیستم گارانتی فقط تعویض هست که مجموعه رو عوض می کنند و اگه نشد یه جای دیگه رو عوض می کنند
    احتمال زیادی هست که موتور فن سالم بوره و خیلی قطعات ریز قابل تعویض ان مشکل داشته باشه حتی ممکنه فیش ورودی که خیلی یش میاد اتصالی داشته باشه اما مشکل اینجاست که شما باید حوصله داشته باشید و بلد باشید تا تک تک باز و چک کنید
    اگه نه به یک تعمیر کار وارد مجهز سیستم برقی مراجعه کنید نه نمایندگی و نه هر برق کار ماشینی که در برخی شهر ها فقط یکی پیدا میشه
    اونا کل ندار رو براتون چک می کنند تا ایراد مشخص شه
    خودتون تنها کاری که اسون میتونید انجام بدین جدا کردن فیش برق موتور فن و امتحان مجدد فیوزه و اینکه ببینید فن جام نکرده
    سلام
    اگر طبق گفته ها ی شما جلو بریم عیب موتور فن تهویه داخل خودروی شما از دو عدد بوش سر و ته ارمیچر موتور می باشد-منتهی این منوط به این می باشد که موتور فن باز شود.
    بوش ها در مغازه های که فقط لوازم برقی دارند موجود می باشد.البته بوشی به نام این خودرو وجود ندارد و باید از نمونه مشابه استفاده شود یا تراشکاری برای شما دو عدد بوش برنجی بتراشد-
    این که شما فرمودید فیوز سوخته بود و مجددا فیوز استفاده کردید و فن عمل کرد ناشی از همین عیب می باشد-به خاطر تلرانس کم بالشتک با ارمیچر و گشاد شدن بوش ها ارمیچر می تواند به بالشتک اصلاح فارسی تنه بزند و جریان لحطه ای بکشد که منجر به سوختن فیوز می شود.َ
    در پناه حق موفق باشید
    با تشکر از توجه وپاسخ شما دوستان گرامی
    الان چک کردم دیگه فیوز نسوخت ولی فن صدای تق تق کوچکی کرد و از کار افتاد.
    Last edited by gmd; 31-07-2013 at 08:49.

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام

دوستان چراغ راهنماي ماشين بعد از دور زدن و صاف شدن فرمون بايد برگرده سر جاش ديگه! اما براي ماشين من برنميگرده! يعني دو سه روزه اينجوري شده! چه كنم ؟ من فقط سپرش رو براي تعمير داده بودم! به اون ارتباطي داره يا نه؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    در حالت عادی اب رادیاتور چند روز یه بار باید پر بشه ؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    در حالت عادی اب رادیاتور چند روز یه بار باید پر بشه ؟
    آب رادياتور در صورتي كه همه چيز سالم باشه، چندان كم نميشه و گاهي اوقات ممكنه تا چند ماه هم نياز به اضافه كردن نداشته باشه( با توجه به وضعيت كاركرد خودرو، دماي هوا، استفاده كردن از كولر و..)
    بيشترين قسمتهايي كه در نگه داشتن آب رادياتور و سيكل رفت و برگشت اون به مخزن سر ريز و رادياتور، تاثير دارن، درب رادياتور، لوله رابط رادياتور به مخزن سر ريز، درب مخزن سر ريز، لوله داخلي مخزن سر ريز هست.
    هركدام از اين قطعات مشكل داشته باشه در اين سيكل تاثير داره و باعث كم شدن آب رادياتور و عدم برگشت اون به سيستم خنك كننده موتور خواهد شد.
    وجود نشتي د پارگي در جنتها و لوله هاي بخاري و البته خود رادياتورها( راديات موتور و بخاري) هم تاثير داره.
    پوسيدگي درب ترموستات هم يكي ديگه از دلايل ميتونه باشه، همينطور پوسيدگي و نشت داشتن پولكهاي آب موتور و سر سيلندر.
    در اولين قدم، درب رادياتور، جنتها، درب مخزن تبخير و لوله داخلي و خارجي اون را به دقت چك كنيد.
    دوستان چراغ راهنماي ماشين بعد از دور زدن و صاف شدن فرمون بايد برگرده سر جاش ديگه! اما براي ماشين من برنميگرده! يعني دو سه روزه اينجوري شده! چه كنم ؟ من فقط سپرش رو براي تعمير داده بودم! به اون ارتباطي داره يا نه؟

ماشين شما چيه؟

توي دسته راهنما، قطعه اي به نام برگردان راهنما وجود داره كه اگر شكسته و خراب شده باشه، براي يك سمت و يا هر دو سمت عمل نميكنه و موقع برگرداندن فرمان دسته راهنما به حالت اول برنميگرده و چراغ راهنما همچنان به چشمك زدن ادامه ميده.
    احتمالا ماشين شما پرايد بايد باشه كه درست در پشت غربيلك فرمان و قطعه اي به شكل استوانه پلاستيكي سفيد با دو زائده كه داخل فرمان قرار ميگيره وجود داره و اين كار برگردان رو انجام ميده،
    اين ارتباطي با مشكل سپر و تعميرات اون نداره مگر اينكه فرمان رو باز كرده باشن و كار غير استانداردي انجام شده باشه.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

آب رادياتور در صورتي كه همه چيز سالم باشه، چندان كم نميشه و گاهي اوقات ممكنه تا چند ماه هم نياز به اضافه كردن نداشته باشه( با توجه به وضعيت كاركرد خودرو، دماي هوا، استفاده كردن از كولر و..)
    بيشترين قسمتهايي كه در نگه داشتن آب رادياتور و سيكل رفت و برگشت اون به مخزن سر ريز و رادياتور، تاثير دارن، درب رادياتور، لوله رابط رادياتور به مخزن سر ريز، درب مخزن سر ريز، لوله داخلي مخزن سر ريز هست.
    هركدام از اين قطعات مشكل داشته باشه در اين سيكل تاثير داره و باعث كم شدن آب رادياتور و عدم برگشت اون به سيستم خنك كننده موتور خواهد شد.
    وجود نشتي د پارگي در جنتها و لوله هاي بخاري و البته خود رادياتورها( راديات موتور و بخاري) هم تاثير داره.
    پوسيدگي درب ترموستات هم يكي ديگه از دلايل ميتونه باشه، همينطور پوسيدگي و نشت داشتن پولكهاي آب موتور و سر سيلندر.
    در اولين قدم، درب رادياتور، جنتها، درب مخزن تبخير و لوله داخلي و خارجي اون را به دقت چك كنيد.
    سلام
    اگه جایی نشت داشته باشه باید آثاری از این نشتی وقیت که ماشین خوابیده روی زمین باشه که من تا الان چیزی مشاهده نکردم . الان باز چک کردم اب مخزن تقریبا خالی شده ولی اب رادیاتور فول هستش .مشکل اصلی من با اب مخزنه که پرش میکنم و بعدش خالی میشه ..درب رادیاتور و درب مخزنم عوض کردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض فنر 111

دوستان خوبم سلام..من 1 ماه پیش یدونه 111 خریدم که صاحب قبلیش فنراشو کوتاه کرده بود و کوپ بود ماشین...امروز رفتم فنرهای فابریکشو بخرمو بزارم زیرش..چند جا رفتم نداشتن و میگفتن که فنرهای 111 مخصوصن عقبیهاش با بقیه پرایدها فرق دارن..میخواستم بدونم آیا واقعن اینجوره و فنرهای 111 با باقی پرایدها فرق داره؟؟یا یکی هستن و میشه از باقی استفاده کرد؟؟ اگه از فنرهای باقی پرایها استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید که اشتباه تعویضشون نکنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.من شنيده بودم كه كمكهاي 111 با بقيه فرق داره.نشيمنگاه فنر لول روي كمك جوش خورده.پس احتمالا فنرلولش هم با بقيه متفاوته.شما كمك رو باز كن وبا كمك فنر بقيه مقايسه كن.(از لحاظ قطر فنر و كورس كمك)اگه جواب نداد با مكانيكت مشورت كن ببين ميتوني كمك و فنر لول رو با هم عوض كني.البته هزينه بالا ميره.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اگه جایی نشت داشته باشه باید آثاری از این نشتی وقیت که ماشین خوابیده روی زمین باشه که من تا الان چیزی مشاهده نکردم . الان باز چک کردم اب مخزن تقریبا خالی شده ولی اب رادیاتور فول هستش .مشکل اصلی من با اب مخزنه که پرش میکنم و بعدش خالی میشه ..درب رادیاتور و درب مخزنم عوض کردم .
    گاهي اوقات نشتي آب اونقدر نيست كه روي زمين ريخته بشه و قابل ديدن باشه. ممكنه بخاطر حرارت موتور سريع بخار بشه و يا كلا خيلي كم باشه.
    گاهي هم نشتي از راديات بخاري هست و مقدار كمي آب وارد اتاق شده و زير موكت كف اتاق رفته و قابل ديدن نيست.
    اما براي حل اين مشكل بايد ببينين كه وقتي آب رادياتور داغ ميشه( زماني كه فن شروع به كار ميكنه) اصلا آب از اون لوله سر ريز به سمت مخزن حركت ميكنه يا نه؟
    براي اين كار لوله متصل به درب مخزن را در بياريد و ببينين آب خارج ميشه؟
    اگر خارج شد يعني درب راديات كار ميده و اگر نشد، يعني فنر اون مشكل داره و كار نميكنه( درب رادياتور تقريبا شبيه ترموستات عمل ميكنه منتها بجاي حرارت، در فشار خاصي عمل كرده و فنر اون جمع شده و آب خارج ميشه)
    البته ممكنه فن هم كار بكنه اما آب خارج نشه( بستگي به دماي محيط هم داره) ميتونين آزمايشي فن را از مدار خارج كنين تا حرارت بيشتر بشه و باعث گرمتر شدن آب راديات و در نهايت خروج آب از لوله بشه.
    اگر آب از لوله خارج شد، يعني بايد مخزن پر بشه، و اگر نشده يعني آب به مخزن نميرسه و شايد لوله رابط نشتي داره.
    درب مخزن نو هم ممكنه خراب باشه( من هر بار كه درب ميفروشم خودم شخصا اون رو چك ميكنم چون توي جنس نو هم كلي ضايعاتي و خراب وجود داره)
    Last edited by camaro lt; 31-07-2013 at 22:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد سمند ال ایکس سوال داشتم
    سمند ال ایکس مدل 84 موتور XU7
    ایا روی این ماشین کنیستر نصب هست؟ من نگاه کردم هیچجاش نبود! اما از طرفی طبق اخبار ایرانخودرو از سال 84 کنیستر نصب کردند تا سال 87 ، سال 87 و 88 نصب نکردند که بعدش فراخوان دادند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی برای قبل از 84 هم گفتند نصب میکنیم...
    حالا در صورت نبودن ایا میشه دستی و شخصی اینو نصب کرد با بتوجه به نوع ecu؟ نوع ecu ساژم s2000
    هزینه و ارزش اینکار؟یعنی با صرف هزینه کنونی ارزش داره؟

سوال دوم
    همین سمند مذکور وقتی کولر روشن میشه گاهی یک صدایی از زیر فرمون میاد صدایی خنده دار مثل باز شدن درب با این آوا HOOOOOOOOOOM
    یکی از دوستان میگفت از بوستر ترمز هست! این صدا فقط وقتی کولر روشن میشه میاد و ربطی هم به ترمز گرفتن نداره یعنی همینجور عادی که داری میری این صدا میاد! گاهی هر 1 ساعت گاهی هر 2ساعت گاهی اصلا نمیاد گاهی هر 10 دقیقه!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد سمند ال ایکس سوال داشتم
    سمند ال ایکس مدل 84 موتور XU7
    ایا روی این ماشین کنیستر نصب هست؟ من نگاه کردم هیچجاش نبود! اما از طرفی طبق اخبار ایرانخودرو از سال 84 کنیستر نصب کردند تا سال 87 ، سال 87 و 88 نصب نکردند که بعدش فراخوان دادند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی برای قبل از 84 هم گفتند نصب میکنیم...
    حالا در صورت نبودن ایا میشه دستی و شخصی اینو نصب کرد با بتوجه به نوع ecu؟ نوع ecu ساژم s2000
    هزینه و ارزش اینکار؟یعنی با صرف هزینه کنونی ارزش داره؟

سوال دوم
    همین سمند مذکور وقتی کولر روشن میشه گاهی یک صدایی از زیر فرمون میاد صدایی خنده دار مثل باز شدن درب با این آوا HOOOOOOOOOOM
    یکی از دوستان میگفت از بوستر ترمز هست! این صدا فقط وقتی کولر روشن میشه میاد و ربطی هم به ترمز گرفتن نداره یعنی همینجور عادی که داری میری این صدا میاد! گاهی هر 1 ساعت گاهی هر 2ساعت گاهی اصلا نمیاد گاهی هر 10 دقیقه!
    در مورد سوال اول، اطلاعاتي ندارم ، ولي اين را مطمئن هستم كه هر چيزي ممكنه و كلا ايران خودرو و سايپا بقيه توليد كنندگان داخلي، تبليغ چيزي را ميكنن كه ندارن!!
    در مورد سوال دوم، دقيقا همين صدا در 206 يكي از دوستان هست و اونهم فقط زمان كولر زدن و به همين صورت اتفاقي و شانسي صدا ميده، و دليل اونهم گويا كم و زياد شدن فشار گاز كولر هست، و هيچ مشكل خاص ديگه اي نداره.

12. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •