تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 607 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اساتید..
    من PMDG 744 رو روی FSX نصب کردم ولی نمی دونم چرا دکمه های پنل رو (مثلا مثل هدینگ و ارتفاع و ...) وقتی می خوام عددش رو زیاد کنم با موس دکمه مثبت نداره یعنی عدد ها فقط کم می شن و زیاد نمی شن....در 747 خود سیمولاتور کنار علامت موس + و - می آمد که می شد متوجه شد که داره عدد کم می شه یا زیاد....
    در ضمن اگر آموزش PMDG 744 هم بدین ممنون می شم....دکمه های HOT KEY رو خیلی احتیاج دارم چون با موس یه کم سخته کار ردن با این همه ادوات 744

در ضمن کرک رو هم درست انجام دادم و هواپیما کاملا روشن می شه و پرواز هم می کنه و تمام قسمت پنل هم روشن هست...
    با کلیک کردن ، عددها کم می شود (به اصطلاح گردش پیچ به سمت چپ) و با راست کلیک عددها زیاد می شود (به اصطلاح گردش پیچ به سمت راست).

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

خدا از دهنت بشنوه اگه بشه که خیلی خوب میشه چون مثلا برای پیدا کردن یه آموزش دیگه لازم نیست کل 3215!!!!! پست رو بگردم

باز هم جای تقدیر و تشکر داره از آقایونی که زحمت کار آموزش ها رو کشیدند مثل وحید و iq-boy و dihav1359 و...
    ولی میخوام خواهش کنم که کارش نصفه و نیمه نمونه مثلا تو آموزش fmc-747 خیلی از قسمت ها رو کذاشتد برای بعد ولی دیگه ادامه ندادند(مثلا روشن کردن موتور، RTE2،...) تا همینجاش هم البته ما چاکرشونیم
    راجع به FMC هواپیما 744 عارضم که اتفاقا خیلی کامله. یه سری قسمت ها بدلیل اینکه بحثش خیلی حرفه ای میشه و نیاز داره مقاله سنگینی در مورد معرفی اون عملکرد بنویسیم ناتمام گذاشته شد. مثل بحث RVSM و STep. اما RTE2 و غیره اگر گفته نشد، بدلیل اینه که کاربرد آنچنانی نداره (همین RTE2 فقط بعنوان یک کپی از مسیر اصلی عمل می کنه) و این کاربرد جز گیج کردن مخاطب کار دیگه ای نمی کنه. اما امیدوارم وقتی پیدا بشه و کامل همه اینها رو بگیم

2. 2 کاربر از iq-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران - لارستان کهن

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکلی داشتم:
    میخوام fsx Acceleration رو نصب کنم ارور پایینی رو میده خواستم ببینم مشکل از کجاست. اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

سلام دوستان یه مشکلی داشتم:
    میخوام fsx Acceleration رو نصب کنم ارور پایینی رو میده خواستم ببینم مشکل از کجاست. اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم.

اینطور که پیداست با کارت گرافیک مشکل داره شما درایور کارت گرافیکتونو آپ کنید یا کلا از سایت سازنده ورژن جدیدشو دانلود و نصب کنید.
    Last edited by dani.flight; 08-06-2010 at 16:46.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

تو FSP چیکار باید بکنم که کمک خلبان یا مهماندار در حین عبور از مرز هوایی کشورها اعلام بکنه که از آسمان کدام کشور خارج و در آسمان کدام کشور پرواز میکنیم...؟؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هنگام لندینگ چه طور می شه سرعت رو سریع کم کرد ؟یعنی موقعی که هواپیما هنوز روی باند ننشسته؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنگام لندینگ چه طور می شه سرعت رو سریع کم کرد ؟یعنی موقعی که هواپیما هنوز روی باند ننشسته؟
    سوال شما نشون میده زیاد تو fsx حرفه ای نشدی...ولی نگران نباش..

اصلا نیازی نیست شما سرعت رو ناگهان کم بکنی... اگر از autothortle استفاده بکنی و گزینه speed hold switch رو بزنی و سرعت مورد نظر رو وارد کنی هرگز دچار مشکل نخواهی شد...

من با همین روش بوئینگ 747 رو مثل یه تکه پنبه فرود میارم...!!

8. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آموزش جامع PMDG MD-11
    System Manual
    قسمت ششم

Seats - Eye Locator

1- نوار پنل ( فقط در ديدVC ديده ميشود)
    صندلي خلبان يا كمك خلبان را ميتوانيد از روش زير تنظيم كنيد
    به خط سفيد در پنلهاي خلبان ديگر نگاه كنيد صندلي را تا حدي جلو بياوريد تا لبه پاييني فضاي بين FCP و ECPبين دو خط سفيد قرار بگيرد.
    صندلي را تا حدي بالا و پايين بياوريد تا خط ديد درست در بالاي داشبورد قرار بگيرد
    توجه كنيد در اين هواپيما ديد مناسب براي هرد و خلبان از قبل تنظيم شده شما فقط كافي است از زووم 0.6 يا 0.7 استفاده كنيد تا ديد شما واقعي شود
    Forward Overhead Panel [Typical]

Aft Overhead Panel [Typical]

Glareshield [Typical]

Captains Auxiliary and Light Control Panels

Captains Instrument Panel [Typical]

Center Instrument Panel [Typical]

First Officers Instrument Panel [Typical]

First Officer's Auxiliary and Light Control Panels

Forward Pedestal [Typical]

Aft Pedestal [Typical]

Electronic Instrument System
    سيستم نشاندهنده هاي الكترونيكي (EIS) شامل شش عدد صفحه نشاندهنده(DU) در پنل اصلي و دو عدد پنل كنترل EISبه نام(ECP) در داشبورد ويك پنل كنترل نمايشگر(SDCP) در قسمت عقبي كنسول پداستال است.
    توضيحات و مشخصات هر صفحه نمايش دهنده در زير آمده است:
    1. DU1و DU6در واقع اطلاعات اوليه پرواز را نشان ميدهد و به نام (PFD) معروف هستنداين اطلاعات شامل اين موارد هستند:سرعت – وضيعت – ارتفاع بارومتريك – ارتفاع راديويي – سرعت عمودي – هدينگ – انحراف عمودي و افقي – محدوديتها و وضيعتهاي مختلف پرواز. كنترل كننده هاي اين اطلاعات در داشبورد قرار دارند اين صفحه و كنترل كننده هاي آن در قسمت خلبان اتوماتيك به طور كامل توضيح داده ميشود.
    2. DU2و DU5 اطلاعات ناوبري را نشان ميدهند و به نام (ND) معروف هستند اين اطلاعات شامل: موقيعت هواپيما – وي پوينتها – كمك ناوبري – و فرودگاهها ميباشد كنترل كننده اين صفحه هم در داشبورد قرار دارد . اين صفحه در قسمت ناوبري به طور كامل توضيح داده خواهد شد.
    3. DU3 اطلاعات اوليه موتور و هشدارها را نشان ميدهد و به (EAD) معروف است اطلاعت موتور در دو سوم بالا و هشدارها در يك سوم پايين اين صفحه نمايش داده ميشود.اطلاعات موتور در قسمت موتور و هشدارها در قسمت WARNINGS توضيح داده خواهد شد.
    4. DU4اطلاعات سيستمها را نشان ميدهد و به نام (SD) معروف است اين صفحه اطلاعات ثانويه موتور – خلاصه وضعيت سيستمها – صفحات وضيعت – صفحات متفرقه را نشان ميدهد كه هر كدام از آنها را ميتوان با فشار دادن دكمه مخصوصش در SDCPفرا خواني كرد.
    زماني كه DU ها دچار خرابي ميشوند EIS از ابتدا پيكر بندي ميشود تا دوباره اطلاعات در صفحات نشان داده شود.
    شما از طريق سويچهاي كنترل ميتوانيد نور صفحات را كم زياد كنيد و اگر تا آخر سويچ را بچرخانيد صفحه مورد نظر خاموش ميشود.خاموش كردن يك صفحه نمايش باعث ميشود سيستم از اول صفحات ديگر را پيكربندي كند تا حدقل اطلاعات مورد نياز براي پرواز در صفحات ديگر نمايش داده شود و همچنين وقتي هواپيما در وضيعت اظطراري است صفحات دوباره پيكر بندي ميشوند البته در اين وضيعت فقط صفحات 1و2و3 روشن خواهد شد.
    از طريق هفت عدد سويچ SDCP خدمه ميتوانند سيستمي را كه باعث هشدار شده را شناساي كنند در واقع با فشار دادن هر سويچ يك خلاصه وضعيت براي آن سيستم در صفحه SD نمايش داده ميشود.
    اگر 5 عدد از صفحات روشن باشند زماني كه كليد NDرا بزنيداطلاعات ناوبري در صفحه SDنشان داده ميشود ولي اگر هر شش عد صفحه روشن باشد نوشته THIRD
    NAV DISPLAY NOT AVAILABLE ظاهر خواهد شد.
    ما تلاش كرديم كه براي نشاندهنده ها رنگي را به كار ببريم تا خدمه بتوانند بدون اشتباه و با سرعت اطلااعات را بخوانند در زير رنگهاي مختلف اطلاعات را توضيح داده ايم.
    رنگ سفيد براي اين اطلاعات استفاده شده: ميزانها – مقاديري كه توسط دست انتخاب شده – اتوپايلوت و اتو تراتل انتخاب شده توسط دست – آشفتگي در رادارهوا(شبيه سازي نشده) – خط دياگرامهاي غير فعال در SD
    رنگ آبي نيز براي موارد زير به كار رفته: پيامهاي وضيعت در ليست هشدارها – اطلاعات پايه ناو بري
    رنگ سبز در موارد زير استفاده ميشود : مثلث TRACK – وضيعت زميني اتو پيلوت و اتو تراتل – چراغهاي ارابه فرود – اطلاعات TREND - بارشها در رادار هوا كه كمتر از 4 MM/HOUR - خط دياگرام در SD (به غير از الكتريسيته)-
    رنگ سرخ تيره در موارد زير كاربرد دارد: اطلاعات انتخاب شده توسط FMS- Flight Director commands- اطلاعات راديويي ناوبري – بارشهاي رادار هوايي بيشتر از 50 ميليمتر در ساعت – آشفتگيهاي رادار هوايي – انحرافات لو كاليزور و گليد اسلوپ-
    رنگ زرد در مواردي به كار رفته كه خلبان باد سريعا آگاه شده و عمل درست را انجام دهد اين موارد شامل موارد زير ميشود: خرابيها – هشدارها – منابع غير معمولي - بارشهاي رادار هوايي بين 4 تا 12 ميليمتر در ساعت – وضيعتهاي غير نرمال سيستم
    رنگ قرمز در موارد جدي ومحدوديتهاي هواپيما استفاده شده كه به توجه جدي خلبان نياز است : هشدارها – خرابي در اتو پايلوت و اتو تراتل - VMO/MMO and stickshaker speeds – سرعت هاي بالا و پايين غير مجاز – پيچ ها و رولهاي غير مجاز – محدوديتهاي موتور – اربه هاي فرود
    Failure Annunciations
    داده هاي ناقص و داده هاي كه از لحاض مقايسه در صفاحت غلط هستند دو نوع از اعلام خرابيها هستند.
    دادهاي ناقص از صفحه پاك ميشوند و داده هاي "مقاسه غلط"با يك پرچم نمايش داده ميشوند.
    وقت كه داده ههاي ناقص از صفحه پاك ميشوند جاي آنها يك پرچم نمايش داده ميشود(البته بعضي از داده هاي غير ضروري فقط پاك ميشوند و جاي آنها هيچ چيزي نمايش داده نميشود)
    اين پرچم يك شكل xاست كه منطقه ا يي كه داده در ان بود ه را ميپوشاند اين xبه دورنگ ديده ميشود:
    ايكس قرمز رنگ نشاندهنده دادهاي كمشده است كه براي آگاهي سريع خلبان بوده وبايد سريع براي برگرداندن آن عملي انجام داد
    ايكس زرد رنگ نشاندهنده داده گمشده است كه براي آگاهي سريع خلبان بوده ولي عمل برگرداندن آن ميتواند با كمي تاخير انجام شود
    داده هاي "مقايسه غلط" زماني توسط EIS توليد ميشود كه تفاوت مهمي بين اطلاعات نمايش داده شده در صفحات كمك خلبان با خلبان وجود داشته باشد اين تفاوت ممكن است در اطلاعاتي نظير وضيعت – سرعت – ارتفاع – ارتفاع راداري – ILS و هدينگ باشد.
    اين هشدار به رنگ زرد در قسمت بالا سمت چپ PFDنمايش داده ميشود اين هشدار به مدت 5 ثانيه چشمك ميزند و بعد تا زماني كه مشكل برطرف شود در صفحه باقي ميماند.
    Airplane Dimensions

Turning Radius (Minimum)

Service Connections

Fuselage Compartments

10. 3 کاربر از dihav1359 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سوال شما نشون میده زیاد تو fsx حرفه ای نشدی...ولی نگران نباش..

اصلا نیازی نیست شما سرعت رو ناگهان کم بکنی... اگر از autothortle استفاده بکنی و گزینه speed hold switch رو بزنی و سرعت مورد نظر رو وارد کنی هرگز دچار مشکل نخواهی شد...

من با همین روش بوئینگ 747 رو مثل یه تکه پنبه فرود میارم...!!
    باتشکر ولی من منظور شما رو به خوبی نفهمیدم اگه میشه بیشتر (اگه امکان داره باعکس)توضیح دهید ممنون می شم.
    بعضی موقع ها موقع فرود موتور ها رو Idleمی کنم یا اون چهار دکمه ای که موتور ها رو خاموش می کنه رو دو تاشو می زنم تا موتور ها خاموش بشن تا سرعت کم شه ولی زیاد تاثیر نداره و بعضی موقع ها بر عکس اونقدر سرعت کم می شه که چند متر مونده به باند هواپیما خودش می شینه روی زمین اگه خیلی هم به سمت بالا ببرم استال می شه امید وارم که منظورم را فهمیده باشید منتظر جوابم
    با تشکر

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

باتشکر ولی من منظور شما رو به خوبی نفهمیدم اگه میشه بیشتر (اگه امکان داره باعکس)توضیح دهید ممنون می شم.
    بعضی موقع ها موقع فرود موتور ها رو Idleمی کنم یا اون چهار دکمه ای که موتور ها رو خاموش می کنه رو دو تاشو می زنم تا موتور ها خاموش بشن تا سرعت کم شه ولی زیاد تاثیر نداره و بعضی موقع ها بر عکس اونقدر سرعت کم می شه که چند متر مونده به باند هواپیما خودش می شینه روی زمین اگه خیلی هم به سمت بالا ببرم استال می شه امید وارم که منظورم را فهمیده باشید منتظر جوابم
    با تشکر
    خوب خاموش کردن موتور ها کاملا اشتباه است. وقتی شما فقط چند پا با تماس چرخها با باند فاصله دارید فقط باید Idle بکنید موتور ها رو بعد که چرخهای عقب روی آسفالت بود شما سریع باید اسپایلر هارو باز کنید و بعد از اون اگر هواپیمای شما قابلیت ریورس رو داشته باشه باید با در نظر گرفتن موقیت ریورس رو اعمال کنید و تا 60نات این کار رو ادامه بدید و موقعی که به 60 نات رسیدید موتور هارو دوباره به حالت Idle ببرید و از باند خارج بشید و بعد از اینکه از باند خارج شدید اسپایلر ها و فلپ ها رو ببندید. با این روش استاندارد هواپیما به راحتی روی باند متوقف میشه اما برای اطمینان شما با توجه به طول باند باید auto break رو تنظیم کنید.
    برای اعمال ریورس باید از کلید F2 استفاده کنید و برای Idle از کلید F1
    و برای باز و بسته کردن اسپایلر از کلید / استفاده کنید.

13. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    من پیشاپیش معذرت میخوام که دارم اسپم میفرستم اینجا (:
    دوستانی که احتمالا دانشجوی خلبانی هستند ایا میتونند راهنمایی کنند که بهترین آموزشگاه در زمینه خلبانی PPL در حال حاضر در تهران کجاست ؟
    از نظر آموزش زمینی ، پرواز ، اساتید پرواز ، هواپیمای مورد استفاده برای آموزش ، هزینه ها و ........ و هر مورد دیگه ای که بنظر عزیزان متخصص در این زمینه وجود داره . منتظر نظرات ارزشمندتون هستم و باز هم معذرت خواهی میکنم .
    باز هم تاکیید دارم که صرفا موضوع PPL است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •