بچه ها این مجله رو حتما دانلود کنید مطالب جالی نوشته در مورد ایران هم نوشته هنوز کامل نحوندم اما مثل اینکه هر سری یه کشور رو معرفی میکنن ایدفع نوبت ایران بوده اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این مجله رو حتما دانلود کنید مطالب جالی نوشته در مورد ایران هم نوشته هنوز کامل نحوندم اما مثل اینکه هر سری یه کشور رو معرفی میکنن ایدفع نوبت ایران بوده اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش از همون اول تو تراوین میموندم و سراغ khanwars نمیرفتم !! تو تراوین یادمه بچه بازی و خیانت و اینجور چیزها نبود ...
مسئولیت داشتن تو این بازی ها هم دردسره !
البته تو تراوین هم هست...
مثلا یکی از بچه های اتحاد امرز رفت بیرون قبلش خیلی از یوزر هارو چک کرده بود.
5 تا از بچه های فعال رو نیروهاشون رو صفر کرد با حمله.
م نمیخوام تو این تاپیک در مورد بازی دیگه ای حرف بزنم اما خان وارز درسته که گسترده تره اما حال تراوین رو نداره
باز بنظرم هر دوتای اینا خسته کننده س اما گلادیاتوس خیلی باحاله بچه هاش هم فوق العاده بیش از اون چیزی که فکرو بکنید بامعرفتن
دیشب میخواستم با یکی از بازیکنای قوی گلدیاتوس صحبت کنم بعد دیدم شارژ ندارم گفتم بهش گفتم میرم بخرم بعد اون بهم گفته نیازی نیست من یکی برات خریدم خیلی جالب بود طرفو تازه یه روز بود میشناخم اما ...
باز بنظرم بهترین و باحال ترین سرور تراوین ایران ،همون اولین سرور ایران بود واقعا بچه هاش هم با معرفت بودن
![]()
سلام
من عمارت قهرمان رو به سطح 10 رسوندم
چطور میتونم سرزمین متروکه رو تسخیر کنم؟؟؟؟؟؟
باید با قهرمانت و کل نیروهات حمله کنی اینقدر باید حمله کنی تا تمام حیووناش بمیرن شرط اصلی هم زنده موندن قهرمان هست
+++++
دوستان دنبال یه دوال توی سرور اسپید .کام هستیم طلا هم میخریم
رسیدیم به رنک 6 غارت تو فیلیپین!
بدون هیچ دوز و کلکی.
البته باید سرزمینمتروکه توی7*7 دهکدت باشهسلام
من عمارت قهرمان رو به سطح 10 رسوندم
چطور میتونم سرزمین متروکه رو تسخیر کنم؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستان گفت سفارت رو که ببریم بالا امتیاز فرهنگی بالا میره اگر به آخرین سطح برسونیم
خواستم بپرسم ساختمان های دیگه ای هم هستن که اگر تا آخر برسونم امتیاز های دیگه ای داشته باشه؟
کدوم ساختمان هارو بهتره تا اخرین سطح برسونیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)