تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 649 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها لطفا نگاه کنید ببینید که گوشی شما هم ترک برداشته یا نه.

اگر خدایی نکرده تَرکی چیزی داره اینجای:

گوشیتون رو نگاه کنید و بگید که تولید چندمین هفته از چه سالی هست. برای مثال گوشی عکس بالا (08W39) تولید هفته 39 سال 2008 هست.

جاهای ترک اینجاهاست:

2. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

پست بالا تاييد ميشه.
    مال من هم همينجوريه.!!!

داره خودمونی میشه kalpas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کجای گوشی تاریخ ساختش رو می نویسه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من نمیدونم اونهایی که تو فروم xda این عکسها رو میزارن با گوشیشون کشتی میگیرن یا باهاش مثل یه تکه اجر استفاده میکنن یا عوض گوشت کوب ... باهاش کار میکشند.
    من که 5 ماهه این گوشی رو دارم چنین چیزهایی تو گوشی من دیده نشده.
    در کل موقع انداختن مداد گوشی سر جاش باید کمی احتیاط کرد تا سر گوشی این جور بلا ها نیاد.

6. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

راستي بچه ها يه مشكلي كه يه مقدار اذيت ميكنه اينه كه تا حالا چندين بار (بخصوص اون اوايل كه گوشي رو خريده بودم ) اس ام اسي كه نميخواستم send بشه، دستم رفته روي گزينه send و ..... نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه ؟؟؟ اگه يه جوري بود كه وقتي روي گزينه send ميزدي، يه بار ديگه هم ميپرسيد are u sure u want to send this message و بعد ميفرستاد .... اينجوري تا ميزني ،‌ بدون هيچ مكثي اس ام اس رو ميفرسته.... خيلي بده .... شما اين مشكلو ندارين ؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا عيب بزرگيه! واي بر مايكروسافت كه اينقدر ضعيف كار كرده!
    حتي نميشه وقتي داره ميفرسته كنسلش كرد؟

8. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من نمیدونم اونهایی که تو فروم xda این عکسها رو میزارن با گوشیشون کشتی میگیرن یا باهاش مثل یه تکه اجر استفاده میکنن یا عوض گوشت کوب ... باهاش کار میکشند.
    در کل موقع انداختن مداد گوشی سر جاش باید کمی احتیاط کرد تا سر گوشی این جور بلا ها نیاد.
    بنظر من هم خيلي عجيه ... ممكنه در اثر زياد درآوردن قلم كمي از رنگ اطرافش بره، ولي ديگه اين مدل ترك برداشتن ، يعني خيلي خشن با گوشي رفتار كردن....

خيلي بده واقعا...كنسلش هم نميشه كرد ... كلا اوايل كه خيلي سخت بود ،‌ الانم با اينكه عادت كردم ولي چه توي بخش پيغامها و چه توي بخش contact ، نسبت به گوشيهاي سيمبين و جاوا خيلي بايد حواس جمع تر باشه ...چون به هر حال تاچه ديگه ، يهو حواست نيست دستت ميره رو گزينه send يا call و.....راه برگشت هم نداره يا اس ام اس رفته يا يه missed call....

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بچه ها لطفا نگاه کنید ببینید که گوشی شما هم ترک برداشته یا نه.

اگر خدایی نکرده تَرکی چیزی داره اینجای:

گوشیتون رو نگاه کنید و بگید که تولید چندمین هفته از چه سالی هست. برای مثال گوشی عکس بالا (08w39) تولید هفته 39 سال 2008 هست.

جاهای ترک اینجاهاست:

پست بالا تاييد ميشه.
    مال من هم همينجوريه.!!!

سلام.

یادتونه زمانی که من گفتم یکی از ایراد های اساسی x1 اینه همه میخواستن سرم رو ببرن.البته این به نحوه استاده هم خیلی ربط نداره چون توصیه میشه در موقع خرید دقت کنید مشکل نداشته باشه یعنی خیلی از مواردش از همون روز ابتدا بوده و خریدار متوجه نشده.و وقتی بهش میگن نگاه کنه میبینه هست فکر میکنه جدیدا" شده.من که همون اول نگاه کردم مشکلی نداشت الانم نداره.ربط به گوشت کوب و....هم نداره.والا من از ایمیت ؟آلتیمیت جای چکش هم استفتده میکنم یک همچین مشکلی ندارم باهاش.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

البته نمیشه گفت که عیبه میتونه هم از جهتی حسن در راحتی و سهولت کار با وین مو بحساب بیاد.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام.

البته نمیشه گفت که عیبه میتونه هم از جهتی حسن در راحتی و سهولت کار با وین مو بحساب بیاد.
    عليك سلام
    كجاش خوبه داداش! ادمه خوب اشتباه ميكنه! حالا اگه دوباره تاييديه نمي گيره مشكلي خيلي حادي نيست اين كه نميشه كنسلش كرد موقع فرستادن واقعا بده!
    ايشالا وين موبايل 7

13. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.

یادتونه زمانی که من گفتم یکی از ایراد های اساسی x1 اینه همه میخواستن سرم رو ببرن.البته این به نحوه استاده هم خیلی ربط نداره چون توصیه میشه در موقع خرید دقت کنید مشکل نداشته باشه یعنی خیلی از مواردش از همون روز ابتدا بوده و خریدار متوجه نشده.و وقتی بهش میگن نگاه کنه میبینه هست فکر میکنه جدیدا" شده.من که همون اول نگاه کردم مشکلی نداشت الانم نداره.ربط به گوشت کوب و....هم نداره.والا من از ایمیت ؟آلتیمیت جای چکش هم استفتده میکنم یک همچین مشکلی ندارم باهاش.
    تو موقع خرید که توصیه میشه به همه جاش دقت کرد تا جای ترک یا غیره تو گوشی دیده نشه.
    اتفاقا به نحوه استفاده خیلی هم ربط داره.من ادمهایی دیدم که گوشی رو از 2 متری پرت میکنن روی میز یا زمین یا تو خونه به جای توپ والیبال باهاش بازی میکنند.شما انتظار دارین این گوشی سالم بمونه.
    حتما این دوستمان هم تو فروم xda به جای بازی کردن با جاسویجی برداشته با مداد این گوشی انگولک بازی کرده.
    در ضمن شما این التیمت 9502 رو بده دست من ببین چطوری تو عرض یک دقیقه به اسم چکش پودرش میکنم.

15. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •