من از دیشب ساعت 11 یه سره گذاشتم دانلود کنه.ولی امروز ساعت 9 چک کردم دیدم 1 gb کم شده.دلیلش چیه؟مگه یه بار درست شد؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از دیشب ساعت 11 یه سره گذاشتم دانلود کنه.ولی امروز ساعت 9 چک کردم دیدم 1 gb کم شده.دلیلش چیه؟مگه یه بار درست شد؟
من که دانلود کردم صبح دیدم 85 مگ کم شده فکر کنم 1 گیگ دان کرده بودم .
شاید شما چون از 11 گذاشتی تا صبح اینطوی شد . و از 1 به بعدواسه شما رایگان نشد . چون نزدیک یک دیسکانکت نکردید و دوباره کانکت نشدید
سلام من مشترک اندیشه ی سبز خزرم اینترنت 128 خریدم سرعت متوسطم الان 15 تا 20 کیلو بایته این عادیه یا یه مشکلی هست.
با تشکر
Last edited by p0w3rfu7; 02-04-2010 at 09:30.
سرعت شما کاملا استاندارده . هر وقت پایین 15 کیلو بایت اومد اعتراض کنید .
اگر هم بالای بیست رفت که عالیه
ممکنه خطتون هم مشکل پیدا کرده باشه.
مگه واسه شما نامحدوده؟
نه یک گیگ هست ولی سرعتش اصلا راضی کننده نیست پریشب واسه دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود کرد
از چند دقیقه پیش هم حجم اینترنتم داره کم میشه فکر کنم اندیشه از قات اومده بیرون!!!
Last edited by p0w3rfu7; 02-04-2010 at 11:11.
دوستان من الان که خلوت ترین موقع واسه اینترنت هستش تست سرعت گرفتم دیدم دیگه سرعت دانلودم از 150 kb/s در ثانیه بیشتر نمیشه..احتمالآ یه تغییراتی تو بخش 722 پیش امده ...سرویس اصلی من 512 اندیشه هستش !!!
سلام ببخشید سر ظهر مزاحم میشم یه سوال داشتم؟:
این بخش 722 چیه؟
از دیشب نزدیکای نصف شب کنتور حجمی سرور اندیشه دوباره درست شده و اونایی که یکسره گذاشته بودن دانلود شه و دیشب قبل 1 دیسکانکت نکرده بودن یه مقداری از حجمشون کم شد . واسه من که دیشب ( قبل ساعت 1 ) یکسره حدود 3.5 گیگ دان کردم و ساعت 1 دیسکانکت نشدم کلا حدود 700 مگ کم شد . به هر حال دستشون درد نکنه ! 2.8 گیگ مجانی در اومد !بعد از 1 هم تا صبح نزدیک 2 گیگ دان شد.
سرعتم هم تقریبا خوب بود. قبل از 1 که عالی بود و بعضی وقتا به 210 کیلو بایت می رسید اما بعد از 1 مجموع سرعت دانلود برای 2 تا فایل تورنت همزمان بین 90 الی 110 کیلو بایت نوسان می کرد و کلا بد نبود !
دوستمون هم که با اشتراک 1 گیگ سرعتشون از 16 بالاتر نمی ره ... اگه خط 5 یا همون خط 7 گلسار که مشکل داره باشی میشه گفت زیاد هم عجیب نیست . اما بد نیست یه بار مودمت رو ریست کنی و بعد از remove کردن همه محتویات جدول تو قسمت advanced setup>wan دوباره تنظیم اتوماتیک کنی . احتمال داره سرعتت بهتر شه . امیدوارم طعم سرعت غیر استاندارد رو شما هم بچشی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)