تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 416 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه اوبیتو هر دو چشمش رو داشت دیگه رسما خود کیشی هم باید بی خیال داستان میشد . چون در این صورت هیچ کسی دیگه حریفش نمیشد (حتی مادارا)
    تازه در اون صورت میتونست سوسانو هم بزنه ! قدرت های فعلی توبی رو حساب کنین . اینا رو هم بهش اضافه کنیم ببین چی میشه . بعد باید کیشی پایان داستان رو با موگن سوکیومی تموم میکرد .

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نبود نظر بده موکتون قویتره یا جینتون
    البته به نظر من جینتون البته بیشتر به استفاده کنندش ربط داره

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

د همین دیگه چرا حالا که یه فرد قوی پیدا شده مانگکیوش افتاده دست کاکاشی بی جنبه؟
    ولی خداییش هم کسی حریفش نمیشد این قدرت انتقال بعد به بعد هم سطحش یکم بالاتر از دنیای نینجاییه! کاکاشی و اوبیتو طرفدار جفتشون هستم ولی اگه اوبیتو رو با کیشی نوجتسو بکشن واقعا از ناروتو خروج میکنم

5. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی نبود نظر بده موکتون قویتره یا جینتون
    البته به نظر من جینتون البته بیشتر به استفاده کنندش ربط داره
    به نظر من موکتون بهتره هم جنبه ی هجومی داره و هم جنبه دفاعی . ولی جینتون فقط توی حمله میشه استفاده کرد . البته وسعت نابودی که جینتون به بار میاره بیشتره .
    ولی من روی موکتون حساب ویژه ای بار کردم

د همین دیگه چرا حالا که یه فرد قوی پیدا شده مانگکیوش افتاده دست کاکاشی بی جنبه؟
    ولی خداییش هم کسی حریفش نمیشد این قدرت انتقال بعد به بعد هم سطحش یکم بالاتر از دنیای نینجاییه! کاکاشی و اوبیتو طرفدار جفتشون هستم ولی اگه اوبیتو رو با کیشی نوجتسو بکشن واقعا از ناروتو خروج میکنم
    اوبیتو بزنه کاکاشی رو بکشه و چشمش رو پس بگیره و جنگ رو ادامه بده !!! اینطوری دیگه هیچ کسی جلودارش نیست و کسی هم نیست که بتونه بهش ضربه بزنه .
    اگه اوبیتو دو چشمش رو داشت یک چیزی میشد در حد یکودو و اسمش بالاتر از مادارا قرار میگرفت .
    من موندم چطوریه که مادارا اونو انتخاب کرده و از قابلیت های اون خبر داشته ؟!

7. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یعنی این تعداد افراد کم که مانگکیو فعال کردن این بودن اگر همه فعال میکردن چه چیزایی که توشون در نمیومد!!!!
    موافقم کاکاشی بمیره بسشه دیگه چقدر میخورد عمر کنه!

9. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اقا ما یه مدت نبودیم .. الان کی به کی شده ..؟؟
    رفتیم کل مانگا ها رو که نخونده بودیم رو خوندیم .. چی شده !! این ابیتو یهو سره مرگ رین اینقدر ترکوند ! 1
    اون رحفه چی بود زتسو بهش زد ؟؟ چی داشت ماکتون داشت ابیتو ؟؟؟
    ناروتو هم که از فیلر در اومد و رفت دوباره سر جنگ ها !!!

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظر من موکتون بهتره هم جنبه ی هجومی داره و هم جنبه دفاعی . ولی جینتون فقط توی حمله میشه استفاده کرد . البته وسعت نابودی که جینتون به بار میاره بیشتره .
    ولی من روی موکتون حساب ویژه ای بار کردم

اوبیتو بزنه کاکاشی رو بکشه و چشمش رو پس بگیره و جنگ رو ادامه بده !!! اینطوری دیگه هیچ کسی جلودارش نیست و کسی هم نیست که بتونه بهش ضربه بزنه .
    اگه اوبیتو دو چشمش رو داشت یک چیزی میشد در حد یکودو و اسمش بالاتر از مادارا قرار میگرفت .
    من موندم چطوریه که مادارا اونو انتخاب کرده و از قابلیت های اون خبر داشته ؟!
    من به این دلیل میگم که موکتون از ترکیب دو عنصر هست ولی جینتون 3 عنصر البته جینتون هم میتونه به انواع مختلفی استفاده شه ولی خوب استفاده کننده موکتون هاشیراما بوده حالا فک کن هاشیراما هم به دو عنصر اب و خاک یه عنصر دیگه رو هم اضافه می کرد چی میشد یا مثلا هاشیراما از جینتون استفاده میکرد

راستی من نمیدونم چرا همه انتظار میکشن کاکاشی بمیره من میگم چشمی که به کاکاشی داده ابیتو از برا خودش قوی تره ولی خوب ابیتو ژن هاشیراما رو داره برا همین اینقد قویه
    چون برای انتقال به بعد های دیگه مجبوره یارو رو لمس کنه ولی کاکاشی از راه دور این کارو میتونه بکنه نتیجشم میشه اون خط رو ماسک توبی و شکسته شدنش

13. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چشم ها مال اوبیتوئه و در کنار هم فن کاموی رو تکمیل میکنن
    اگر چشم اوبیتو الان دست خودش بود واقعا کسی حریفش نمیشد!!

در مورد موکتون و جینتون هم خب مقایسه درستی نیست این ها در 2 زمینه مختلف هستن
    ولی من اگه بخوام انتخاب کنم موکتون رو برمیدارم کاراییش بیشتره اگرچه کم حرکاتی از سوچیکاگه با جینتون ندیدیم (پرواز-سبک کردن و سنگین کردن اجسام-فن نابود کننده ی جینتون)

بحث کشنده تر بودنه اره جینتون وحشتناک قویه و میتونه با دیویژن ادم پودر کنه و راه فرار هم نداره ولی موکتون تماما تهاجمی نیست و روی تکنیک های دیگه ی فرد هم تاثیر میذاره

15. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چشم ها مال اوبیتوئه و در کنار هم فن کاموی رو تکمیل میکنن
    اگر چشم اوبیتو الان دست خودش بود واقعا کسی حریفش نمیشد!!

در مورد موکتون و جینتون هم خب مقایسه درستی نیست این ها در 2 زمینه مختلف هستن
    ولی من اگه بخوام انتخاب کنم موکتون رو برمیدارم کاراییش بیشتره اگرچه کم حرکاتی از سوچیکاگه با جینتون ندیدیم (پرواز-سبک کردن و سنگین کردن اجسام-فن نابود کننده ی جینتون)

بحث کشنده تر بودنه اره جینتون وحشتناک قویه و میتونه با دیویژن ادم پودر کنه و راه فرار هم نداره ولی موکتون تماما تهاجمی نیست و روی تکنیک های دیگه ی فرد هم تاثیر میذاره

اگه واقعا موکتون قوی الان یاماتو باید قولی بود برا خودش و اصلا هیچکس نباید میتونست شکستش بده ولی نه موکتون به تنهایی شرط نیست استفاده کنندش که هاشیراما بوده بیشتر شرطه
    و به نظرتون دفاع موکتون میتونه جلوی قدرت حمله جینتون وایسه؟

17. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یاماتو هم ضعیف نبود ولی گفتم که موکتون یوزر و تکنیک هاش رو قوی تر میکنه ولی خودش نسبت به جینتون ضعیف تره

19. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •