تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 800 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ninjavb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    اين فضاي هارد منه. ميخوام چندتا پارتيشن لينوکسي بهش اضافه کنم وقتي روي اون فضاي خاليه پايين کليک ميکنم و دو تا پارتيشن درست ميکنم وقتي ميخوام سومي رو درست کنم با اينکه هنوز فضا داره ولي هيچ پارتيشني ايجاد نميکنه موقع نصب لينوکس هم ميخواستم اين کار رو بکنم پيغام ميداد که فضاي کافي وجود نداره. به نظر شما مشکل از کجاست چيکار بايد بکنم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه goooorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14 مشکل؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    متاسفانه من در (ویندوز اکس پی سرویس پک 2 ) به مشکل برخوردم
    مشکل اینجاست که هر ویندوزی میریزم.بعد از مدتی sercheshخراب میشه و کاملا نا پدید میشه چی کار کنم ؟
    انتی ویروس هم ریختم ولی پیدا بشو نیست!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گرامی.والا مشکل من با ویندوز اینه که بعد یه مدتی میزان استفاده از سی پی یو بنده به نصف میرسه یعنی وقتی کنترل الت دیلیت رو میزنم میبینم تو بخش سی پی یو من یه فایلی که اجراش نکردم نصف سی پی یو مو گرفته.ویروس که اصلا ندارم سی پی یومم دو هسته ایه و 2.4>>4600..ای ام دی.
    ضمنا دوستا ن هیچ موقع اینطور نیت ولی گاهی مجبورم ویندوز رو بدین خاطر عوض کنم چون نصف فضای سی پی یو الکی اشغاله
    اینم عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    متاسفانه من در (ویندوز اکس پی سرویس پک 2 ) به مشکل برخوردم
    مشکل اینجاست که هر ویندوزی میریزم.بعد از مدتی sercheshخراب میشه و کاملا نا پدید میشه چی کار کنم ؟
    انتی ویروس هم ریختم ولی پیدا بشو نیست!!!!!!!!!
    سلام

در regedit به این مسیر برو :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer\NoFind

در سمت راست اگر گزینه ی NoFind مقدارش 00 00 00 01 بود به این 00 00 00 00 تغییرش بده و سیستم رو ری استارت کن.

در ضمن از Nod 32 ورژن 4 آپدیت شده استفاده کن.

برای دفعات دیگر از ویندوز خوب دستکاری نشده ای استفاده کن.

سلام به دوستان گرامی.والا مشکل من با ویندوز اینه که بعد یه مدتی میزان استفاده از سی پی یو بنده به نصف میرسه یعنی وقتی کنترل الت دیلیت رو میزنم میبینم تو بخش سی پی یو من یه فایلی که اجراش نکردم نصف سی پی یو مو گرفته.ویروس که اصلا ندارم سی پی یومم دو هسته ایه و 2.4>>4600..ای ام دی.
    ضمنا دوستا ن هیچ موقع اینطور نیت ولی گاهی مجبورم ویندوز رو بدین خاطر عوض کنم چون نصف فضای سی پی یو الکی اشغاله
    اینم عکس
    کد:
    مشکل اینجاست که از 3 گیگ حافظه مجازی 2.7 گیگ پره.

و همین باعث شده که سیستم نتونه کارش رو درست انجام بده و از حافظه ی ویندوز استفاده کنه.

برو تو cmd واین دستور رو وارد کن و Enter بزن :

sfc /purgecache

در ضمن System Restore رو خاموش کن یا مقدارش رو به حداقل برسون ولی خاموشش کنی بهتره.

موفق باشید

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام.
    ویندوزم یه دونه یوزر داره و این که پسورد نداره وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم میاد تو صفحه انتخاب یوزر .
    میخوام مستقیم وارد همون یوزر بشه چیکار کنم؟

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سلام

فايل shel32 مشكل پيدا كرده ، من از اينترنت فايل سالمش رو دانلود كردم. حالا ميخوام بدونم چطور ميتونم جايگزين قبلي كنم كه

ارور file in use by another program رو نده ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    ویندوزم یه دونه یوزر داره و این که پسورد نداره وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم میاد تو صفحه انتخاب یوزر .
    میخوام مستقیم وارد همون یوزر بشه چیکار کنم؟
    سلام

برو تو Run و تایپ کن CONTROL USERPASSWORDS2 و بعد Enter بزن.

در پنجره ی باز شده لیستی از یوزرهای مخفی و غیر مخفی نشون داده میشه.

اون یوزری رو که میخوای اتوماتیک وارد بشه روش کلیک کن و اون تیک بالایی رو بردار و پنجره رو OK کن.

اگر نشد خبر بده تا یه روش دیگه بهت بگم.

سلام

فايل shel32 مشكل پيدا كرده ، من از اينترنت فايل سالمش رو دانلود كردم. حالا ميخوام بدونم چطور ميتونم جايگزين قبلي كنم كه

ارور file in use by another program رو نده ؟

ممنون
    اول تم ویندوز رو بذار رو کلاسیک.

بعد برو اون Shell32.dll قبلی رو پاک کن اگر نشد با Unlocker این کار رو انجام بده و بعد فایل جدید رو Copy و Paste کن.

موفق باشید

9. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

اول تم ویندوز رو بذار رو کلاسیک.

بعد برو اون Shell32.dll قبلی رو پاک کن اگر نشد با Unlocker این کار رو انجام بده و بعد فایل جدید رو Copy و Paste کن.

موفق باشید
    مشكل همينه...نميتونم propertise رو باز كنم تا تم رو عوض كنم حتي نميتونم ساعت رو باز كنم...از فايل shell

ايراد ميگيره .

اون unlocker چيه ؟ يه توضيحي بدين ممنون ميشم !

مرسي

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشكل همينه...نميتونم propertise رو باز كنم تا تم رو عوض كنم حتي نميتونم ساعت رو باز كنم...از فايل shell

ايراد ميگيره .

اون unlocker چيه ؟ يه توضيحي بدين ممنون ميشم !

مرسي
    سلام

عیب نداره تم رو بذار همینجور بمونه

اون مراحل رو که بهت گفتم انجام بده

در ضمن Unlocker یک نرم افزار ساده و بسیار کاربردی برای فایل هایی که به هر دلیلی پاک نمیشن :

کد:
    با این نرم افزار یک منو به کلیک راست اضافه میشه به نام Unlocker .

روی فایل Shell کلیک راست کن و Unlocker رو انتخاب کن و از پنجره ی باز شده در لیست کوچکش گزینه ی Delete یا Remove رو انتخاب کن , پنجره رو OK کن و فایل رو جایگزین کن.

موفق باشید

12. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

*** مشکل با اجرای فایل Explorer ****
    برای این سوال یه تاپیک جدا زدم ولی به نتیجه نرسیدم! اینجا یاز میپرسم!

یه سوال مهم دارم که شاید واسه کسای دیگه هم پیش اومده باشه! مشکلی هست که بعضی از ویروس ها یا تروجن ها به وجود میارن!

مشکل اینه که وقتی ویندوز بالا میاد بعد از صفحه Welcome وقتی باید آیکون های ویندوز و Taskbar نمایش داده بشن این اتفاق نمی افته! یعنی بعد از Welcome یه صفحه خالی میاد که فقط عکس Background هستش! به اصطلاح فایل Explorer به خوبی لود نمیشه ...
    و باید این موقع Alt+Ctrl+Delet رو بزنم و داخل Task Manager فایل explorer.exe رو که 5-6 kb داره End Task کنم و دوباره New task و Explorer .... تا آیکون ها بیاد !
    در ضمن ویندوز هیج مشکل دیگه ای نداره و بعد از نصب ویندوز مشکل حل میشه ولی دوباره برنامه هارو که نصب میکنم انگار یه برنامه خاص باعث به وجود اومدن این مشکل میشه و با برنامه های Start Up ویندوز تداخل پیدا میکنه!
    ضمن اینکه همه درایو هارو search کردم هیچ فایل اضافی به نام Explorer وجود نداره و فقط همون فایل Explorer داخل فلدر Windows هستش!

دوستان اگه کسی برنامه یا ترفندی تو رجیستری یا راه دیگه ای پیشنهاد داره ممنون میشم بگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •