تیکه میندازی بابکعلیک سلام.
سلام.
ولی خداییش پستم حقیقی بود.همی نالان هم اگر دقت کنی تو پروفایلم از همکار سوال کردم که جواب گرفتم.
تیکه میندازی بابکعلیک سلام.
سلام.
ولی خداییش پستم حقیقی بود.همی نالان هم اگر دقت کنی تو پروفایلم از همکار سوال کردم که جواب گرفتم.
سلام ببخشيد من يه سوال داشتم مي تونم مطرح كنم؟
شما احتمالا در دوره اموزش هستین چند روز دیگه صبر کنین از این دوره خارج می شین ... البته باید چند تا پست هم بدین ! :ديBabak, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد
lol
سلام- یه سوال دارم- چرا هرچی پست میدم باید از طرف مدیر ها تایید بشه آخه چراااااااااااا؟
سلام............سلام- یه سوال دارم- چرا هرچی پست میدم باید از طرف مدیر ها تایید بشه آخه چراااااااااااا؟
احتمالا منظورتون انجمن ورزش هست!!
اونجا تا اطلاع ثانوی پستها پس از تایید ناظرین ثبت میشه!!![]()
سلام
شما احتمالا منظورتون برای انجمن ورزشه...
قبلا هم اینجا انجمن ورزش داشته و گویا طرفداران تیم ها با طرفداران تیم های رقیب جار و جنجال داشتند
و این دفعه به منظور به انحراف نکشاندن تاپیک ها و اسپم نبودن پست ها این سیاستیه که از طرف مسئولین ایت در نظر گرفته شده...
موفق باشید...
ممنون ازتوجهتون به تازه واردها
سلام دوست عزیز.
خوش اومدید. انشاله فعال شدن شما رو ببینیم.
آیا راهی هست که اینو نشون نده؟
Last edited by saboos; امروز at 03:38 PM.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)