دقیقا به پستش بزن که بمیره. به جلوی سینش میزنی ممکنه به هدف نخوره.
دقیقا به پستش بزن که بمیره. به جلوی سینش میزنی ممکنه به هدف نخوره.
باشه همشهري
دقيقا يه تير RPG نثار اون قسمت نارنجي رنگ پشتش ميكنم
اميدوارم كه به درك واصل بشه![]()
دستت درد نكنه اما هر چي گشتم اون برنامه رو پيدا نكردم
اون برنامه رو بايد چكار كنم؟
آيا واقعا كار ميكنه چون اين ترينر هاي قبل چشم من رو ترسوندن![]()
دوستان کسی جواب نمیده؟!
بیشتر به خاطر windows live هستش این برنامه جدید این امکان رو از دادن سیودوستان کسی جواب نمیده؟!
به یکدیگر منع میکنه ...به نظر من شاید این برنامه در system 32 کامپیوتر قرار میگیره
واسه همین سیو هر بازی مختص اون سیستم میشه..
که خیلی بد هستش.
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتند بخاطر Windowx Xlive هست ، اما راه داره که 100% تضمین نمی کنم چون هنوز تست نکردم خودم ، و.لی تو یه نت دیدم نوشته بود :
از فولدر زیر پشتیبان بگیرید :
C:\Documents and Settings\Redfild\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
که در اینجا Redfild نام کاربری ویندوز Xp هست .
ایضا از این پوشه هم پشتیبان تهیه کنید :
C:\Documents and Settings\Redfild\My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
و وقتی اونرو از سیستمی به سیستم دیگه انتقال میدید ، همین فولدر هارو پس از نصب جایگزین کنید .
و اگر جواب نداد مراحل زیر رو طی کنید :
به همون نام قبلی که Save کرده بودید و با همون خصوصیات تو Xlive بازی پروفایل ایجاد کنید و یک مرحله بازی رو طی کنید و بعد دوباره مراحل بالا رو طی کنید .
همونطور که گفتم و باز هم میگم من تست نکردم ولی قاعدتا باید جواب بده . نتیجه رو هم اگه اعلام کنید تا بقیه دوستان بدونند که خیلی عالی میشه![]()
یک چیزی که تو بازی اذیت میکنه موقعیت دوربین هست ! کنترل و نشونه گیری رو سخت کرده .....
شما یه کاری کن حساسیت ماوس رو کم کن شاید بهتر بشه...یک چیزی که تو بازی اذیت میکنه موقعیت دوربین هست ! کنترل و نشونه گیری رو سخت کرده .....
بچه ها سیو کامل اویل 5 رو دارین؟
این سیو خودمه شاید به دردت بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)