نقل قول:
نوشته شده توسط ebibarati [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت برای هاشور زدن خانه است
من می خواهم نمودارم را هاشور بزنم
ممنون می شم پاسخ بدهید
نقل قول:
نوشته شده توسط ebibarati [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت برای هاشور زدن خانه است
من می خواهم نمودارم را هاشور بزنم
ممنون می شم پاسخ بدهید
به نام خدا
با سلام و خسته نباشید حضور حاضرین
یک مشکلی تو اکسل دارم و اون اینه که توی بعضی از فایل ها پس از نوشتن یک فرمول(فرق نمی کنه هر فرمولی) نتیجه را نمی توانم ببینم مگر اینکه روی آن سلول دبل کلیک کنم یا اینکه فایل رو ذخیره کنم .
لطفا هرکسی می دونه علت این مشکل چیه و راه حل درست و حسابی داره لطفا بفرماید که مشکل ما اساسی حل شود
سلام,
من پرینتر پاناسونیک kx-mb2025 دارم , از فایل های وردم می تونم پرینت بگیرم , ولی تو اکسل پرینت نمیگیره , اررور زیرو میده :
وقتی هم ادد پرینتر و میزنم اررور زیرو میده :
2 دفعه هم آنیستال کردم و دوباره نصب کردم بازم پرینت نمیگیره ,
وارد excel options بشوید قسمت فرمول (formules) رو انتخاب در قسمت اول گزینه اتوماتیک ( automatic) رو تیک بزنید مشکل حل خواهد شد
با سلام
جدولی دارم که در یک ستونش شماره اموال نوشته شده و در ستون دیگش نام مال و در سایر ستونهاش سایر مشخصات
این لیست به طور نام منظم نوشته شده مثلا شماره امول 91 در بالاترین خونه ستون نوشته شده و به همین منوال
حالا راهی داره که من اینها رو از کوچک به بزرگ مرتب کنم البته باید این مطلب رو هم در نظر داشت اگر شماره 91 به پایین ستون رفت مشخصات مربوط به اون در اول جدول نمونه
من یکبار sort رو در ستون شماره اموال زدم این پیام رو داد
![]()
با سلام
دوستان علاقه مند به بحث اکسل و آفیس
در لینک زیر لینک دانلود کلیه کتاب های اکسل به زبان فارسی قرار گرفته است.
از مدیران می خوام اگر تونستند این رو در پست اول همین تاپیک قرار بدهند.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مهندسین عزیز یه مشکل داشتم
اگه تونستید کمکم کنید
کسی راه گرفتن دیسکت بانک از اکسل رو بلده؟؟؟؟؟؟
سلام ودرود
پارسی کردن اعداد در اکسل2007 ؟
برای سلولهای مورد نظر فونت فارسی انتخاب کنید
با سلام و احترام
من یه فایل اکسل دارم که یک از ستوناش نام و نام خانوادگی هست
میتونم کاری کنم که این ستون تبدیل بشه به دو تا ستون که تو یکی نام باشه و دیگری نام خانوادگی ؟
دوستان لطف می فرمایند اگه جواب منو بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)