تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 870 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    نرم افزار voice call master روی گوشی من بعر از یه مدت فیلم درمیاره و کار نمیکنه.
    اگه میشه یه منشی خوب که صدای بیپ هم ندا به من معرفی کنید.
    با تشکر...

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه تو حالت کار عادی اینطوری میشه
    در من من اصلا کدی عوض نکردم
    مموريت رو بردار... اگه يه مدت اينطوري مشكلش حل شد اون رو فرمت كن. ممكنه مشكل از مموريت و فايل هاي روي اون باشه. در ضمن اگه برنامه ها رو روي حافظه خود گوشي نصب كرده باشي و اون رو پرش كرده باشي هم سرعت گوشي پايين مياد....
    Last edited by morteza.dmh; 25-11-2007 at 21:50.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من دوتا برنامه روی مموری نصب کردم اما توی nokia application installer پنجره راست هیچی نیست و پیام زیر رو میده :

The contents of the currently selected phone model cannot be shown by this application.

x-plor هم نصبه و مشخصات درایو E تعداد پوشه های E رو 23 تا نشون میده اما من بیشتر از 10 پوشه رو نمیبینم !
    میخوام برنامه adobe pdf reader رو کرک کنم اما پوشه system رو نشون نمیده ...

لطفآ کمک کنین .
    براي نمايش فولدر سيستم بايد توي تنظيمات x-plore اين گزينه رو امتحان كني... در ضمن براي پاك كردن فايل ها فايل منيجر خود گوشي از همه ي برنامه ها بهتره... امتحان كردم.مثلا فولدرايي كه با برنامه هاي ديگه پاك نميشن با فايل منيجر خود گوشي راحتتر پاك ميشن...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شیپ جون همیشه نرم افزارها در فایلهای سیستمی گوشی تاثیر میزارند!این برای من اثبات شده!پس باید مموری کارت و خود گوشی رو فرمت کنی!
    درسته من نرم افزار ها رو روی مموری نصب کردم ولی خیلی هاشون رو پاک کردم یکم سرعت بهتر شده

مموريت رو بردار... اگه يه مدت اينطوري مشكلش حل شد اون رو فرمت كن. ممكنه مشكل از مموريت و فايل هاي روي اون باشه. در ضمن اگه برنامه ها رو روي حافظه خود گوشي نصب كرده باشي و اون رو پرش كرده باشي هم سرعت گوشي پايين مياد....
    ممنون برم ببینم چکار میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام ...دوستان ...من توسط گوسی یه فیلم گرفتم و در اثر یک اشتباه فیلم را پاک کردم...بعد خیلی سریع به وسیله نرم افزار بازیابی اطلاعات مموری کارت فیلم را بازیابی کردم..فیلم حدود 46 مگ هست..اما هر کاری میکنم با هیچ نرم افاری باز نمیشه!!چرا؟؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام ...دوستان ...من توسط گوسی یه فیلم گرفتم و در اثر یک اشتباه فیلم را پاک کردم...بعد خیلی سریع به وسیله نرم افزار بازیابی اطلاعات مموری کارت فیلم را بازیابی کردم..فیلم حدود 46 مگ هست..اما هر کاری میکنم با هیچ نرم افاری باز نمیشه!!چرا؟؟
    Error میده هنگام اجرا یا اینکه اجرا میشه چیزی نشون نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

Error میده هنگام اجرا یا اینکه اجرا میشه چیزی نشون نمیده
    دوست عزیز...با انواع نرم افزار ها تست میکنم ولی هیچ کدام قادر نیستند باز کنند!!اصلا اجرا نمیشه!!..با اینکه 46 مگ هست!!!نمیدونم چرا؟؟حتی با نرم افزار converter میخواستم فرمت ان را تغییر بدم باز هم نمیشه فرمت ان را نیز تغییر بدم!!ایا شما دوستان راه حلی میدانید بگید!!؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

دوست عزیز...با انواع نرم افزار ها تست میکنم ولی هیچ کدام قادر نیستند باز کنند!!اصلا اجرا نمیشه!!..با اینکه 46 مگ هست!!!نمیدونم چرا؟؟حتی با نرم افزار converter میخواستم فرمت ان را تغییر بدم باز هم نمیشه فرمت ان را نیز تغییر بدم!!ایا شما دوستان راه حلی میدانید بگید!!؟؟
    دوست من این فایل به موقع ریکاور کردن خراب شده و با هیچ برنامه ای هم نمیتونی بازش کنی ...مگر اینکه یکبار دیگه کامل ریکاور بشه و هیچ اشکالی توی کدکش پیش نیاد ....

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

احتمالا converter خوبي استفاده نكردي... تا خيلي دير نشده از يه خوبش استفاده كن. مثل Recover my photoes
    يا Recovery4all professional يا Norton unclear .....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كسي اينجا ايرانسل داره؟؟؟ من همراه اولم رو فروختم كه ايرانسل بخرم به خاطر اينترنتش..
    هر سايتي رو كه با كامپيوتر بشه بري با ايرانسل و گوشي 5700 ميشه رفت(مثلا به 5700 ربطش دادم... )
    مرتضی حان
    اگه از تو کامپیوتر میخوای بری تو اینتر نت باید گوشیت رو با usb به کامپوتر وصل کنی و با نرم افزار مخصوص گوشیت که همون پی سی سویت هست بری تو اینتر نت .
    وقتی نرم افزار رو باز میکنی یه گزینه داره که تابلو هستش مینویسم به ترتیب :
    Nokia PC Suite بعد کانکت به اینتر نت بعد که رفتی توش رو کانکت کلیک کن ردیفه !
    اگه با گوشی خواستی بری هم مشکلی نداره توی کانکشن جای همه رو خالی بزار و کانکت شو .
    راستی یه پیشنهاد غیر از 5شنبه و جمعه نرو که بیچاره میشی یعنی خودم رفتم فقط یه بار یاهو و یه بارم گوگل رو باز کردم دیدم هزار و خورده ای کم شده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •