این پرو استریت که از گیم اسپات خیلی نمره کمی گرفته. شده4!!! یعنی انقدر بازی چرتیه؟
این پرو استریت که از گیم اسپات خیلی نمره کمی گرفته. شده4!!! یعنی انقدر بازی چرتیه؟
پرو استريت نسخه كامپيوترشو اينا بد نبود ولي نسخه Psp اصلا جالب نيست ! يه بازي كاملا معموليه !این پرو استریت که از گیم اسپات خیلی نمره کمی گرفته. شده4!!! یعنی انقدر بازی چرتیه؟
سلام کسی میدونه فایل های ویدیویی داخل بازیها با فرمت iso توی کدوم ازفولدرها هستن .(نمیخواهم حذفشون کنما ) ضمنا برنامه ای هست که بتونه همون فایلهارو اجرا کنه یانه منظورم برنامه ای مثل Bink and Smacker کامپیوتره اما برای psp؟؟؟؟
شمارش معكوس : دو روز تا ريليز شدن بازي god of war
فورمت دمو ها فكر كنم PMP بود ! الان درست يادم نيست ... يه برنامه هم بود كه اجرا مي كرد ولي اصلا الان يادم نيست اسمش چي بود !!سلام کسی میدونه فایل های ویدیویی داخل بازیها با فرمت iso توی کدوم ازفولدرها هستن .(نمیخواهم حذفشون کنما ) ضمنا برنامه ای هست که بتونه همون فایلهارو اجرا کنه یانه منظورم برنامه ای مثل Bink and Smacker کامپیوتره اما برای psp؟؟؟؟
الان اين سواله ! يا خبر ؟! من الان تورنت گشتم چيزي نبود ! هر وقت بياد گروه هايي كه بازي هاي PSP رو منتشر مي كنن ! مي ذارن ...لینک تورنت god of war اومده !
جاوید جان از راهنماییت مرسی ورژن فریمور 3.02 OE-A هست کپی خورم هست فقط fifa08 هنجوری نیست من swat وwinning eleven11 و nascar هم همین پیغامو میده در صورتی که من قبلا nascarرو کپی کرده بودم کارم میکرد
يه سوال مبتديانه :
براي رفتن به منوي ريكاوري بايد دكمه home رو نگه داريم ديگه ؟
قبل از اينكه دستگاه رو روشن كني دكمه R1 رو نگه دار بعد دستگاه رو روشن كن مي ره توش ! اون vsh منو كه با دكمه home تو محيط xmb مي ره توش !يه سوال مبتديانه :
براي رفتن به منوي ريكاوري بايد دكمه home رو نگه داريم ديگه ؟
خواهش مي كنم فريم ورت خيلي قدميه طبيعيه كه بازي هاي جديد رو اجرا نكنه ! الان فريم ور 3.90 هم اومده ...جاوید جان از راهنماییت مرسی ورژن فریمور 3.02 OE-A هست کپی خورم هست فقط fifa08 هنجوری نیست من swat وwinning eleven11 و nascar هم همین پیغامو میده در صورتی که من قبلا nascarرو کپی کرده بودم کارم میکرد
آقا رسول با برنامهی umdgenمیتونین در ضمن با فرمت pmf برنامه هم نمیشناسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)