تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3279 از 4105 اولاول ... 227927793179322932693275327632773278327932803281328232833289332933793779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,781 به 32,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعاتی از خدمت در دانشکده افسری امام علی داره؟؟

کلا چه جوور جوی داره؟؟ برای سرباز وظیفه ها هم محیط اذیت کننده و سختی داره؟؟ درجه گروهبان یک...
    دانشگاه افسرى ، محيط بزرگى دارد كه پرسنل پايور زيادى از سراسر كشور براى اموزش حضور دارند، خدمت وظيفه ها بستگى به رسته و قسمتى كه در ان هستيد مربوط مي شود ، اما در كل محيط خوبي دارد
    دوستان من افتادم وزارت دفاع پادگان جواد نیا قزوین چجور جایی هست؟
    بسيار عاليه، همه سربازان اموزشى با تحصيلات بالا و معمولا هيئت علمى دانشگاه هستند و كل دوره اموزشي ٤٥ روز است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده کسری جبهه پدرم ثبت شد و الان فقط منتظر ثبت کسری بسیج هستم که ترخیص بشم.
    گواهی اشتغال به خدمتم رو 25 مرداد به ناحیه تحویل دادم و اونها گفتن چون آخرای خدمتت هست پرونده شمارو زود میفرستیم.
    این که گفت ارسال میکنیم یعنی به کجا میفرستن و مراحلش چیه؟ حدودا چقدر طول میکشه تا این کسری ثبت بشه و نامه اون بیاد؟
    لطفا اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه
    سلام دوست عزیز ناحیه پس از بررسی پرونده شما در صورت تکمیل بودن اونو میفرسته سپاه استان اونا هم ظرف حداکثر یک هفته کارشون تموم میشه و نامه تایید نهایی کسر خدمت رو میزنن و دوباره میفرستن ناحیه و ناحیه هم میفرسته حوزه و شما از حوزه نامه تونو میگیرین و میبرین کارای ثبتشو انجام بدین و تمام ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان عزیز کسی از مرحله دوم جریمه مشمولین غائب خبری داره ؟

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بعد از گذروندن دوره کد امریه من اومد
    تبعید شدم به تیپ 71 پیاده مکانیزه صاحب الزمان - سر پل ذهاب

لطفا هر اطلاعی از این پادگان دارید بگید
    کسری هم داره؟
    دلمون خوش بود با لیسانس بعد از دوره کد ستوان میشیم که اونم نشدیم و گروهبان یک شدیم

امیدی به انتقالی گرفتن هست یا نه؟

لباسمم باید کار خاصی روش انجام بدم غیر از درجه زدن؟نوار رو شلوار لازمه ؟ چه رنگی؟ دیگه چی؟
    سلام
    1) خبر ندارم ولی چون شهر مرزی محسوب میشه احتمال زیاد 2 ماه کسری منطقه داره شبیه محل خدمت خودم.
    2) انگار دیگه ستوان شدن بیشتر از شانس و عوامل دیگه به پارتی بستگی داره ولی خیلی نگران نباش چون توی یگان همه چیز دقیقا طبق درجه نیست، خیلی مورد میبینی که کسی با درجه سرباز صفری خدمت راحت تری از ستوانی داره و این چیزها بعید نیست، مثلا توی یگانی که من بودم با اینکه ستوان بودم تقریبا هیچ فرقی با گروهبان ها نداشتم
    3) همیشه امید هست و بستگی به شرایط داره، ولی به طور کلی این جور پادگان ها چون درخواست انتقالی خیلی زیاده عملا نمیشه همه رو فرستاد و کار سخت میشه، فرض کن 2 ماه کسری داشته باشه و شما هم وقتی وارد بشی حدود 5 ماه خدمت کرده باشی، فقط 14 ماه میمونه که میشه یه جوری سر کرد خصوصا اگر کسری بسیج و جبهه پدر هم داشته باشی که من اصلا توصیه نمیکنم خیلی دنبال انتقالی باشی واسه 9، 10 ماه
    4) درجه که باید بزنید، نوار هم معمولا رنگ خاکی هست ولی نزنید هم فوقش همونجا بهتون میگن خیاطی داره میرید میزنید.

5. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز ناحیه پس از بررسی پرونده شما در صورت تکمیل بودن اونو میفرسته سپاه استان اونا هم ظرف حداکثر یک هفته کارشون تموم میشه و نامه تایید نهایی کسر خدمت رو میزنن و دوباره میفرستن ناحیه و ناحیه هم میفرسته حوزه و شما از حوزه نامه تونو میگیرین و میبرین کارای ثبتشو انجام بدین و تمام ...
    پرونده من در خود ناحیه بود و مسئول نیروی انسانی اونجا گفت که 26 مرداد پرونده شما رو بردم و تحویل 3پاه دادم. به نظر شما خیلی طولانی نشده؟ الان حدود 25 روز گذشته ولی کسری من نه ثبت پلیس +10 شده و نه نامه ای به ناحیه فرستاده شده.
    بدجوری اعصابم خورده. خدمتم تموم شده ولی دارم الکی میرم پادگان 7صبح تا 6بعداز ظهر.
    Last edited by hmd2007; 11-09-2015 at 17:33.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام
    ببخشید چندتا سوال داشتم
    ایا الان معافی کفالت میدن ؟
    من خودم الان دانشجو هستم و معایت تحصیلی دارم ...الان میتونم برای کفالت اقدام کنم یا باید بذارم درسم تموم بشه؟
    با این شرایطی که میگم بنظرتون معافی میدن یا نه :
    پدرم 65 و مادرم 62 سالشه ..هردو هم بیمار هستن و از کار افتاده...پدرم سابقه سکته داره ..الان هم دیابت و فشار خون و اینا ...پاشم مشکل داره ...مادرمم بیماری قلبی داره ....سه تا برادر دارم که هرسه تا بزرگتر هستن و ازدواج کردن ..یکیشون معاف دوتاشون سربازی رفتن ...چهارتا خواهر هم دارم که بزرگتر هستن و بیکار و ازدواج نکردن ....ایا بنظرتون معافی میدن ؟ مثلا بعنوان سرپرست و اینا؟
    یه سوال دیگه هم داشتم ... خودمم چشم راستم تقریبا نابینا هست ...جوری که دیدی ندارم و فقط روشنایی و جسم های بزرگ رو فقط تشخیص میدم ...بنظرتون معافی تعلق میگیره یا معاف از رزم و اینا میکنن؟ و اینکه در هنگام تحصیل میشه اقدام کرد یا نه؟
    با توجه به این دو موردی که گفتم بنظرتون از کدوم راه برای معافی اقدام کنم؟ ایا مثلا اول دنبال کفالت باشم و نتونم بگیرم ...میتونم از طریق چشمم هم اقدام کنم؟
    ممنون میشم جواب بدین ...فعلا نرفتم سمتش ولی کم کم باید دنبال معافی باشم ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید چندتا سوال داشتم
    ایا الان معافی کفالت میدن ؟
    من خودم الان دانشجو هستم و معایت تحصیلی دارم ...الان میتونم برای کفالت اقدام کنم یا باید بذارم درسم تموم بشه؟
    با این شرایطی که میگم بنظرتون معافی میدن یا نه :
    پدرم 65 و مادرم 62 سالشه ..هردو هم بیمار هستن و از کار افتاده...پدرم سابقه سکته داره ..الان هم دیابت و فشار خون و اینا ...پاشم مشکل داره ...مادرمم بیماری قلبی داره ....سه تا برادر دارم که هرسه تا بزرگتر هستن و ازدواج کردن ..یکیشون معاف دوتاشون سربازی رفتن ...چهارتا خواهر هم دارم که بزرگتر هستن و بیکار و ازدواج نکردن ....ایا بنظرتون معافی میدن ؟ مثلا بعنوان سرپرست و اینا؟
    یه سوال دیگه هم داشتم ... خودمم چشم راستم تقریبا نابینا هست ...جوری که دیدی ندارم و فقط روشنایی و جسم های بزرگ رو فقط تشخیص میدم ...بنظرتون معافی تعلق میگیره یا معاف از رزم و اینا میکنن؟ و اینکه در هنگام تحصیل میشه اقدام کرد یا نه؟
    با توجه به این دو موردی که گفتم بنظرتون از کدوم راه برای معافی اقدام کنم؟ ایا مثلا اول دنبال کفالت باشم و نتونم بگیرم ...میتونم از طریق چشمم هم اقدام کنم؟
    ممنون میشم جواب بدین ...فعلا نرفتم سمتش ولی کم کم باید دنبال معافی باشم ...
    شما شرایط معافیت کفالت رو ندارید و شاملتون نمیشه. از طریق معافیت پزشکی اقدام کنید و این رو هم در نظر داشته باشید با مدرک تحصیلی بالاتر معافیت پزشکی سخت تر میشه.

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

شما شرایط معافیت کفالت رو ندارید و شاملتون نمیشه. از طریق معافیت پزشکی اقدام کنید و این رو هم در نظر داشته باشید با مدرک تحصیلی بالاتر معافیت پزشکی سخت تر میشه.
    از طریق پزشکی همونطور که گفتم یک چشمم مشکل داره ...معافیت میدن؟
    بعدش الان که دارم درس میخونم و معافیت تحصیلی دارم میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از طریق پزشکی همونطور که گفتم یک چشمم مشکل داره ...معافیت میدن؟
    بعدش الان که دارم درس میخونم و معافیت تحصیلی دارم میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
    هيچ كس نمى تواند به طور كامل و با اطمينان به شما بگويد كه معافيت مى دهند يا خير اما توجه كنيد كه سختگيرى هاى كميسيون پزشكى بيش از گذشته است، درخواست كميسيون در حين تحصيل هم براى همه بيمارى ها و مشكلات جسمى نيست براى اگاهى بيشتر به پليس +١٠ مراجعه كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

...........
    Last edited by استاد شیفو; 12-09-2015 at 17:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •