تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3279 از 4751 اولاول ... 2279277931793229326932753276327732783279328032813282328332893329337937794279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,781 به 32,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا یکی از مزخرفترین شرکت های اینترنتی همین شاتله
    از موقعی که درخواست سرویس دادم یک ماه و نیم طول کشید تا سرویسم رو وصل کردن
    سرعت ۱۲۸ نامحدود (art1) گرفتم، دانلودم بیشتر از ۲۰ نیست، زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا انقدر سرعت کمه، میگه شما سرعت دانلودت باید ۱۶ باشه، یه جوری هم می گفت که یعنی باید کلاهتو بندازی هوا که با ۲۰ کیلوبایت دانلود می کنی، می گفت هر چقدر پول بدی همون قدر هم کیفیت دریافت می کنی، بهش گفتم من از لایزر همین سرویس رو با همین مقدار پول گرفتم با سرعت ۴۰-۵۰ کیلوبایت دانلود می کردم تازه شبا هم بیشتر می شد، میگه لایزر اندازه ی ما یوزر نداره واسه همین سرعت بیشتر واسه جلب مشتری میده ( فکر کنید بعد از دو سال که مشتری لایزر بودم به من سرعت زیاد می دادن که مثلا منو جذب کنن )
    به جای اینکه کاربر بیشتر داشتن باعث شه که کیفیتشون رو بیشتر کنن، کیفیت رو بدتر می کنن که پول حروم بیشتری بگیرن
    واقعا پول حروم رو چه راحت می خورن (نمی دونم چرا بعضی ها می گن پول حروم از گلوی ادم پایین نمی ره، اینا عین باقلوا پول حروم رو قورت می دن یه اب هم روش)
    هیچ جایی هم تو این مملکت نیست که ادم بره از این حروم خورا شکایت کنه.

2. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واقعا یکی از مزخرفترین شرکت های اینترنتی همین شاتله
    از موقعی که درخواست سرویس دادم یک ماه و نیم طول کشید تا سرویسم رو وصل کردن
    سرعت ۱۲۸ نامحدود (art1) گرفتم، دانلودم بیشتر از ۲۰ نیست، زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا انقدر سرعت کمه، میگه شما سرعت دانلودت باید ۱۶ باشه، یه جوری هم می گفت که یعنی باید کلاهتو بندازی هوا که با ۲۰ کیلوبایت دانلود می کنی، می گفت هر چقدر پول بدی همون قدر هم کیفیت دریافت می کنی، بهش گفتم من از لایزر همین سرویس رو با همین مقدار پول گرفتم با سرعت ۴۰-۵۰ کیلوبایت دانلود می کردم تازه شبا هم بیشتر می شد، میگه لایزر اندازه ی ما یوزر نداره واسه همین سرعت بیشتر واسه جلب مشتری میده ( فکر کنید بعد از دو سال که مشتری لایزر بودم به من سرعت زیاد می دادن که مثلا منو جذب کنن )
    به جای اینکه کاربر بیشتر داشتن باعث شه که کیفیتشون رو بیشتر کنن، کیفیت رو بدتر می کنن که پول حروم بیشتری بگیرن
    واقعا پول حروم رو چه راحت می خورن (نمی دونم چرا بعضی ها می گن پول حروم از گلوی ادم پایین نمی ره، اینا عین باقلوا پول حروم رو قورت می دن یه اب هم روش)
    هیچ جایی هم تو این مملکت نیست که ادم بره از این حروم خورا شکایت کنه.
    بابا بیخیال !!!!
    این که شاتل مزخره ,مخصوصا شبا درسته ولی نمیدونم چرا بعضی هاتون اینجوری صحبت میکنین.
    خب شما رفتی 128 گرفتی بعد توقع داری 512 باشه و حالا چون نیست میگی حروم خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همین که سرعت دانلودت 20 یعنی 160 هست واقعا باید کلاتو بندازی هوا , من اگه جای پشتیبانه بودم خیلی بدتر هم جواب میدادم
    Last edited by M A T I N; 14-08-2011 at 23:55.

4. 2 کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بابا بیخیال !!!!
    این که شاتل مزخره ,مخصوصا شبا درسته ولی نمیدونم چرا بعضی هاتون اینجوری صحبت میکنین.
    خب شما رفتی 128 گرفتی بعد توقع داری 512 باشه و حالا چون نیست میگی حروم خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همین که سرعت دانلودت 20 یعنی 160 هست واقعا باید کلاتو بندازی هوا , من اگه جای پشتیبانه بودم خیلی بدتر هم جواب میدادم
    یعنی شما راضی هستی که ماهی بالای 20 تومن بدی به شاتل و فقط 20 تا سرعت با پینگ بسیاااااااااار مذخرف بگیری

این حروم خوری نیس؟؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی شما راضی هستی که ماهی بالای 20 تومن بدی به شاتل و فقط 20 تا سرعت با پینگ بسیاااااااااار مذخرف بگیری

این حروم خوری نیس؟؟؟؟؟؟؟
    نه عزیز اینجا ایرانه !!!
    شما مگه وقتی داشتی میخریدی کسی بهت قول داد سرعتت بیشتر از اون چیزی که تو قرارداده باشه ؟

8. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نه عزیز اینجا ایرانه !!!
    شما مگه وقتی داشتی میخریدی کسی بهت قول داد سرعتت بیشتر از اون چیزی که تو قرارداده باشه ؟
    ای خاااااااااااک بر این ایران
    البته مسئولاشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ای خاااااااااااک بر این ایران
    البته مسئولاشون
    مطمعن باش وقتی این فیلـترنت ملی بیاد به بهانه های مختلف از اینم بدتر میشه

11. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا بیخیال !!!!
    وقتی افرادی مثل شما تو این جامعه زندگی می کنن باید هم یه کسانی مثل شاتل پیدا بشن که ملت رو بدوشن.
    (در ضمن کسی بخواد با من بدتر از اینا حرف بزنه خیلی راحت می شورمش پهنش می کنم رو بند).

این حروم خوری نیس؟؟؟؟؟؟؟
    شما ببین اینا چطور یه ملت رو دوشیدن و پیزوری کردن که یه مصرف کننده هم میاد ازشون طرفداری می کنه (البته اگه این دوستمون واقعا مصرف کننده ی عادی باشه)
    Last edited by sarukhan; 15-08-2011 at 00:35.

13. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

وقتی افرادی مثل شما تو این جامعه زندگی می کنن باید هم یه کسانی مثل شاتل پیدا بشن که ملت رو بدوشن.

شما ببین اینا چطور یه ملت رو دوشیدن و پیزوری کردن که یه مصرف کننده هم میاد ازشون طرفداری می کنه (البته اگه این دوستمون واقعا مصرف کننده ی عادی باشه)
    بله یادم رفت خودمو معرفی کنم , بنده رئیس شاتل هستم ( من الان از شاتل طرفداری کردم؟؟)
    خب شما که دوس داری کسی ندوشتت چرا از همون شرکت قبلی سرویس نمیگیری ؟
    باید تو مدرسه های ایران یه درس منطق هم بزارن !
    شما مثلا میخوای طبق پست قبلیت نسبت به چی شکایت کنی ؟
    مثه اینه که بری 1 کیلو سیب بخری بیای خونه وزنش کنی بعد برگردی به فروشنده بگی من که پول 1کیلو رو دادم چرا این 2 کیلو نیست

15. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان شاتل 2 ماهه که هنوز سرویس منو جمع اوری نکرده؟؟؟؟؟؟

کسی میدونه چرا؟؟؟
    دوست عزیز شما اشتباه کردی تا الانم وایسادی باید خودت پامیشدی میرفتی شاتل نامه تخلیه میگرفتی میبردی مخابرات که ختط 1روزه تخله بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز شما اشتباه کردی تا الانم وایسادی باید خودت پامیشدی میرفتی شاتل نامه تخلیه میگرفتی میبردی مخابرات که ختط 1روزه تخله بشه
    اخه میدونی چیه
    شاتل تو تبریز یه سرویس رایگان یه ماهه میده که من اومدم اونو گرفتم ولی از کیفیت سرعت و پینگش خوشم نیومد واسه همین دیگه تمدید نکردم و گفتم که رانژه در بیارن

و رفتم به جاش از مخابرات گرفتم ولی بعد یه هفته عصبی رفتم و الم شنگه به پا کردم که چرا از رانژه در نیاوردید اون هم برگشت گفت که بعد از 3 ماه از رانژه در میاریم من هم گفتم به جهنم

الان هم فکر کنم به خاطر همونه که هنوز رانژه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •