تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3277 از 4751 اولاول ... 2277277731773227326732733274327532763277327832793280328132873327337737774277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,761 به 32,770 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مراحل گرفتنش چطوریه ؟
    باید اول از شاتل خارج شیم بعد درخواست بدیم ؟
    برای 256 چه مدارکی میخواد ؟
    چقدر طول کشید بین خروج از شاتل و وصل شدن سرویست ؟
    اره اول باید شاتل رو انصراف بدین بد که شاتل خط رو تخلیه کرد بری از مخابرات درخواست بدی ولی اگه بخوای که کارات مثل من تو 3 روز انجام بشه خودت پاشو برو شاتل نامه تخلیه رو بگیر ببر بده به مخابرات که خوده مخابرات سری تخلیه کنه که 3روزه خط جدید وصل بشه چیزی هم نمیخواد اگه 256 بخوای میری مخابرات ویک برکس اونو پر میکنی با کپی کارت دانشجوییت بشون میدی وفرداش برو سر بزن که ببین موافقت کردن یا نه که اگه اینجوری بود همونجا بت میگه چه مدارکی بیاری که چیزی هم نمیخواد اگه خودت صاحب خط باشی فقط اخرین فیش واریزی مال همین ماه با کارت ملیت رو ببر بت 2تا برگه میدی امزا میکنی وتموم همونجا یوز و پس رو بت میده و 1.2 روز بدش وصله

2. این کاربر از HD360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

میگم بچه ها Data Rate باید در زمان اتصال بالا پایین بره یا نه ثابت باید بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اره اول باید شاتل رو انصراف بدین بد که شاتل خط رو تخلیه کرد بری از مخابرات درخواست بدی ولی اگه بخوای که کارات مثل من تو 3 روز انجام بشه خودت پاشو برو شاتل نامه تخلیه رو بگیر ببر بده به مخابرات که خوده مخابرات سری تخلیه کنه که 3روزه خط جدید وصل بشه چیزی هم نمیخواد اگه 256 بخوای میری مخابرات ویک برکس اونو پر میکنی با کپی کارت دانشجوییت بشون میدی وفرداش برو سر بزن که ببین موافقت کردن یا نه که اگه اینجوری بود همونجا بت میگه چه مدارکی بیاری که چیزی هم نمیخواد اگه خودت صاحب خط باشی فقط اخرین فیش واریزی مال همین ماه با کارت ملیت رو ببر بت 2تا برگه میدی امزا میکنی وتموم همونجا یوز و پس رو بت میده و 1.2 روز بدش وصله
    من رفتم مرکز مخابرات خودمون یارو گفت واسه 256 باید بری نامه از مخابرات مرکز بگیری.شمام همین کارو کردی یا تو مرکز مخابراتی خودتون فرم پر کردین؟ اگه انقد دردسر داشته باشه مجبورم شاتل بمونم چون 128 خیلی کمه.الان روزا سرعتم با شاتل 512 س ولی چه فایده ترافیکم زود به زود تموم میشه مجبورم ترافیک بخرم . شبام که سرعت کم میشه

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من رفتم مرکز مخابرات خودمون یارو گفت واسه 256 باید بری نامه از مخابرات مرکز بگیری.شمام همین کارو کردی یا تو مرکز مخابراتی خودتون فرم پر کردین؟ اگه انقد دردسر داشته باشه مجبورم شاتل بمونم چون 128 خیلی کمه.الان روزا سرعتم با شاتل 512 س ولی چه فایده ترافیکم زود به زود تموم میشه مجبورم ترافیک بخرم . شبام که سرعت کم میشه
    نه بابا همچین چیزی نیست من که رفتم مخابرات گفتم 256 میخوام اونم بم یه برگه داد که توش نوشت بود اینجانب اسممنو با فامیلیمو نوشتم ادامش نوشته بود درخواست ای دی اس ال 256 دارم که جلوش نوشته بد دانشجو که جای تیک داشت جلوی اونم نوشته بود استاد دانشگاه یه همچین جیزی که من دانشجوشو تیک شدم بعد امضا کردمو شماره تلفون خونه با موبایلمو دادم که فرداش رفتم گفتم دیروز امده بودم درخواست دادم قبول کردن اونم گفت اره وادامه کاراشو دیگه انجام دادم همین فقط چون من قبلا رو خطم ADSL داشتم رفتم خودم شاتل نامه تخلیه گرفتم بردم دادم مخابرات خودمون همون جایی که برگرشو نوشتمو اینا هیچی تو 3 روز کارام انجام شد الانم وصله

6. این کاربر از HD360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از اپراتور شاتل پرسيدم كه محدوديت سرعت دارين گفت بله متاسفانه !! بالاي ٤ ٥ گيگ دانلود كني سرعت شبانت يك هشتم ميشه گفتم همون سرعت واقعي ميشه ديگه يعني ١٦ براي ١٢٨ .گفت نه ميشه ٢ !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه بابا همچین چیزی نیست من که رفتم مخابرات گفتم 256 میخوام اونم بم یه برگه داد که توش نوشت بود اینجانب اسممنو با فامیلیمو نوشتم ادامش نوشته بود درخواست ای دی اس ال 256 دارم که جلوش نوشته بد دانشجو که جای تیک داشت جلوی اونم نوشته بود استاد دانشگاه یه همچین جیزی که من دانشجوشو تیک شدم بعد امضا کردمو شماره تلفون خونه با موبایلمو دادم که فرداش رفتم گفتم دیروز امده بودم درخواست دادم قبول کردن اونم گفت اره وادامه کاراشو دیگه انجام دادم همین فقط چون من قبلا رو خطم ADSL داشتم رفتم خودم شاتل نامه تخلیه گرفتم بردم دادم مخابرات خودمون همون جایی که برگرشو نوشتمو اینا هیچی تو 3 روز کارام انجام شد الانم وصله
    واقعا جای تاسفه که هر مرکزی واسه خودش یه قانونی گذاشته.من حضوری رفتم گفتم بهتر جواب آدمو میدن از خود مسئول ADSL ش پرسیدم گفتم راه دیگه نداره، اصلن وای نستاد حرفم تموم شه گفت فقط باید از مرکز نامه بیاری(بهش گفتم با کارت دانشجویی می خوام بگیرم)

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

از اپراتور شاتل پرسيدم كه محدوديت سرعت دارين گفت بله متاسفانه !! بالاي ٤ ٥ گيگ دانلود كني سرعت شبانت يك هشتم ميشه گفتم همون سرعت واقعي ميشه ديگه يعني ١٦ براي ١٢٨ .گفت نه ميشه ٢ !!!
    دقیقا همین طوره ولی برای من از 60 به 20 رسیده یعنی هنوز بالاتر از سرعت واقعیه البته با این حساب که من تو کل 5 ماه و نیم 7-8 گیگ دانلود کردم.

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان قمی که شاتل دارن وضعیت سرعتشون چطور هست؟
    من eco 512 دارم سرعتم شب و روز فرقی نداره و حدود 80 kb/s است (البته اگه محدود نباشی)
    من تازه از محدودیت در اومدم و چند شبه با ترس و لرز هر شب کمتر از یک گیگ دانلود میکنم تا بلکه دوباره محدود نشم

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه عجب یکبار با صراحت گفتن که محدود میکنیم!
    یرای شما 2مگ بستن اره؟!
    چقدر ادم خوبی بوده که گفته اره محدود میکنیم بعضیاشون واقعا....

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

میگم بچه ها Data Rate باید در زمان اتصال بالا پایین بره یا نه ثابت باید بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید ثابت باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه یکی بگه سرعت دانلود شبانه برا خط یک مگ چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه عجب یکبار با صراحت گفتن که محدود میکنیم!
    یرای شما 2مگ بستن اره؟!
    چقدر ادم خوبی بوده که گفته اره محدود میکنیم بعضیاشون واقعا....

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

واقعا ،خودمم جا خوردم

از اين همه صداقت شايدم تهديد

بهش گفتم اينجوري كه چه فرقي دارين با مخابرات بهش برخورد با تحقير گفت : مخابرات؟؟

ميگفت يه عده خيلي سو استفاده كردن با دو سه تا سيستم و دانلود منيجر به جون شاتل ميفتادن!!! شاتلو خشكونده بودن ؟؟؟

آره 2 مگ بست

حالا چكار كنم دانلود كنم يا نكنم ؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •