یه ساعت پیش سرعتم 150 بود مودم رو خاموش و روشن کردم اینطوری شد ! گذاشتم 45 دقیقه بمونه که میانگینش دقیق مشخص بشه !
![]()
یه ساعت پیش سرعتم 150 بود مودم رو خاموش و روشن کردم اینطوری شد ! گذاشتم 45 دقیقه بمونه که میانگینش دقیق مشخص بشه !
![]()
شبانه رایگان
128 محدود - نصفِ جهان(اصفهان)
مشاالله همه رو هم با هم گذاشتى براى دانلود ... نوشه جون اون يه مگ سرعت انشاالله ويندوز ٨.١ ويروسى شه (از حرص شديدى كه دارم مى خورم بود)
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
من سرویس 512 محدود دارم
سرعت شبانه روی 100 هست حدودا
اگر 2 مگ بگیرم شبانه سرعتم بهتر میشه ؟ یا کلا شبانه پارس شانسیه ؟
یکی با 128 1 مگ میگیره من با 512 100 کیلو بزور میگیم
سرعت شبانه ارتباطی به سرعت سرویس داره کلا ؟
دوستان جریان این ترافیک دوبل در ایام جام جهانی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 128 داشتم تموم شد رفتم تو پنل 2 مگ 4گیگ خریدم ولی ترافیکم دوبل حساب نشد؟
سلام. سؤال قبلیم که بی جواب موند! دمتون گرم حداقل این یکی رو جواب بدید:
فرض کنید خط من رو روی ۸ مگ ببندن. چون بعضی از ساعات روز مثلا ظهر که هوا گرم میشه پایداری خط پایین میاد و بیشتر از ۴ ۵مگ نمیکشه،
آیا میشه از سمت خودم به کمک تنظیمات مودم داون استریم رو موقتا تنظیم کنم روی ۴ مگ؟
قبلا تو فروم های خارجی خوندم که امکان پذیره، با دستور زیر:
telnet
ولی چیزی سر در نیوردم.
لطفا هرکی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمایی کنه.
با سپاس.
راست میگی؟! هوا گرم بشه سرعت میاد پایین؟
2mb
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نشنیدم تا حالا همچین اتفاقی برای کسی افتاده باشه![]()
خب انگار "من" نتونستم خوب توضیح بدم. ببینید من گفتم پایداری خط کم میشه و دیگه نمیتونه با ۸ مگ آپ بشه و باید داون استریم رو مثلا تا ۴ مگ بیارن پایین تا وصل بشه.
دلیلشم اینه که تو ساعات خاصی از روز یه مقدار نویز میفته روی خط و جالب اینجاست که تو اوج گرما از حدودای ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ عصر این اتفاق میفته.
حالا بگذریم از این مورد.
چیزی که پرسیدم امکان پذیره؟
(پایین اوردن داون استریم توسط خودمون و بعدا دوباره بالابردنش تا حدی که isp تنظیم کرده)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)