تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3276 از 4751 اولاول ... 2276277631763226326632723273327432753276327732783279328032863326337637764276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,751 به 32,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود شب ها 1-8 چطور هست؟
    ما که فعلا شاتل بدجوری تو این ساعات آورده پایین و از دانلود کردن بیزار شدم ام الان یه ماهه که این وضعه و درست هم نشده
    می خوام ببینم اگه اینم وضع ادامه داره ، قید شاتل رو بزنم چون دگه شورشو در آوردن
    من تو اصفهان ، تو منطقه ولی عصر هستم

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

باید جای من باشید این همه هزینه بدید برای آرت 6 بعد با سرعت 100 دانلود و باسرعت 30 آپلود کنید تا قدر 2 مگ رو بدونید.من آپلود برام خیلی مهمه ولی با مصیبت دارم کار می کنم
    من از این سرعت دو مگ راضیم ولی باید توجه کنی که با اینترنت پرسرعت فیلم و بازی دانلود میکنم.مسلما روزا که از ترافیک کم میکنه وقت خوبی واسه دانلود نیست.شبا اینکار رو میکردم ولی خب یک ماهی هست که سرعتم تو شب 5 شده.

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

دوستان سرعت دانلود شب ها 1-8 چطور هست؟
    ما که فعلا شاتل بدجوری تو این ساعات آورده پایین و از دانلود کردن بیزار شدم ام الان یه ماهه که این وضعه و درست هم نشده
    می خوام ببینم اگه اینم وضع ادامه داره ، قید شاتل رو بزنم چون دگه شورشو در آوردن
    من تو اصفهان ، تو منطقه ولی عصر هستم
    من هم اگه سرعتم درست نشد از شاتل میرم.شاید برم مخابرات 512.سرعت دانلود 60 و پینگش هم خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها تو طول روزم اگه دانلود کنی دیگه نمیشه وب گردی کرد یا فقط شب ؟
    میشه چند تا دانلود گذشت اگه بزاری سرعت کم نمیشه ؟
    با انلود منیجر سرعتت بیشتر نمیشه؟

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان شاتلی بلخره من از شاتل رفتم مخابرات امروز مخابرات برام وصل کرد خداوکیلی خیلی سرتر از شاتله من شاتل ART1 داشتم بترکون سرعت دانلودم با توسان 24 بود پینگم هم که همیشه بالای 400 بود خداییش ولی الان که 256 مخابراتو گرفتم الان که دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم روی 35 هست وبا نوسان تا 45 . 50 میرسه ولی خیلی کم پیش میاد که به 27 برسه همش روی 35 تا 40 دانلود میکنه الان یه فایل 400 مکگی رو زده 2:15 دقیقه در صورتی که با شاتل همون فایل نزدیک به 4 ساعت شایدم بیشتر تول میکشید. پینگم هم که روی 374 هست هرچیه بهتر از شاتل هست من که راضیم جالب اینجاس که شباشم همینه یعنی صبح و شب سرعتم روی 35 هست در صورتیکه شاتل شبا میومد سرعت روی 10 بترکون روی 16 تازشم مثلا نامحدود بود ولی 18 گیگ دانلود میکردی سرعتو میاوردن پایین ولی مخابرات ازین داستانا نداره الان فامیله ما داره دیگه اون 1ماه پیش گرفت اون توی ماه پیش با همین 256 تا اخر ماه 53 گیگ اینتورا دانلود کرده بود. بنظر منم اگه واقعا از شاتل خسته شدین سریع برین مخابرات هرچی که باشه بازم از شاتل بهتره ادم بین بدو بدتر بدرو انتخاب کنه بهتره. حالا من 256 گرفتم اگه بشه میرم بعدا 512 میگیرم ولی بالای 256 رو خیلی سخت میدن باید خیلی پارتی داشته باشی یا مدارک پدارک انچنانی داشته باشی. موفق باشین دوستان ( راستی سرعت پیج باز کردناشم عالیه خیلی سریع وعالی باز میشه )

5. این کاربر از HD360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان شاتلی بلخره من از شاتل رفتم مخابرات امروز مخابرات برام وصل کرد خداوکیلی خیلی سرتر از شاتله من شاتل ART1 داشتم بترکون سرعت دانلودم با توسان 24 بود پینگم هم که همیشه بالای 400 بود خداییش ولی الان که 256 مخابراتو گرفتم الان که دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم روی 35 هست وبا نوسان تا 45 . 50 میرسه ولی خیلی کم پیش میاد که به 27 برسه همش روی 35 تا 40 دانلود میکنه الان یه فایل 400 مکگی رو زده 2:15 دقیقه در صورتی که با شاتل همون فایل نزدیک به 4 ساعت شایدم بیشتر تول میکشید. پینگم هم که روی 374 هست هرچیه بهتر از شاتل هست من که راضیم جالب اینجاس که شباشم همینه یعنی صبح و شب سرعتم روی 35 هست در صورتیکه شاتل شبا میومد سرعت روی 10 بترکون روی 16 تازشم مثلا نامحدود بود ولی 18 گیگ دانلود میکردی سرعتو میاوردن پایین ولی مخابرات ازین داستانا نداره الان فامیله ما داره دیگه اون 1ماه پیش گرفت اون توی ماه پیش با همین 256 تا اخر ماه 53 گیگ اینتورا دانلود کرده بود. بنظر منم اگه واقعا از شاتل خسته شدین سریع برین مخابرات هرچی که باشه بازم از شاتل بهتره ادم بین بدو بدتر بدرو انتخاب کنه بهتره. حالا من 256 گرفتم اگه بشه میرم بعدا 512 میگیرم ولی بالای 256 رو خیلی سخت میدن باید خیلی پارتی داشته باشی یا مدارک پدارک انچنانی داشته باشی. موفق باشین دوستان ( راستی سرعت پیج باز کردناشم عالیه خیلی سریع وعالی باز میشه )
    من دانلود از تورنت خیلی برام مهم هست . با مخابرات چطور هست؟

من الان تنها شب ها رو قطه کردن ، بلکه روزها رو هم دیگه قطع کردن و به هیچ عنوان نمیشه از تورنت دانلود کرد

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من دانلود از تورنت خیلی برام مهم هست . با مخابرات چطور هست؟

من الان تنها شب ها رو قطه کردن ، بلکه روزها رو هم دیگه قطع کردن و به هیچ عنوان نمیشه از تورنت دانلود کرد
    والا من زیاد تو کار تورنت نیستم یعنی تاحلا کارم بش گیر نبوده ولی باشه چشم م یه امتحانی میکنم بعدا نتیجرو به شما میگم

8. این کاربر از HD360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکل عجیب دارم با شاتل .
    وقتی دارم دانلود می کنم (همیشه با IDM دان می کنم) نه می تونم وارد میلم بشم نه وارد yahoo messenger
    کسی می دونه علت چیه ؟
    مشکل از شاتل هست ؟ سرویسم هم art 1 هست.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    دوستان upstream منو کردند 64 کسی میدونه قضیه چیه؟
    اکو 128

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

مراحل گرفتنش چطوریه ؟
    باید اول از شاتل خارج شیم بعد درخواست بدیم ؟
    برای 256 چه مدارکی میخواد ؟
    چقدر طول کشید بین خروج از شاتل و وصل شدن سرویست ؟

سلام.
    وقتی دارم دانلود می کنم (همیشه با IDM دان می کنم) نه می تونم وارد میلم بشم نه وارد yahoo messenger
    کسی می دونه علت چیه ؟
    آره مشکل از محدودیت شاتله
    وقتی دانلود کنی سایتهای https رو به سختی باز میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام.
    کسی می دونه علت چیه ؟
    دوست عزیز ابتدا دانلود خود را استاپ و وارد یاهو شده و سپس اقدام به دانلود مجدد کنید
    مال منم وقتی دارم دانلود میکنم یاهو باز نمیکنه باید اونو استاپ کنی
    من از این سرعت دو مگ راضیم ولی باید توجه کنی که با اینترنت پرسرعت فیلم و بازی دانلود میکنم.مسلما روزا که از ترافیک کم میکنه وقت خوبی واسه دانلود نیست.شبا اینکار رو میکردم ولی خب یک ماهی هست که سرعتم تو شب 5 شده.

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

من هم اگه سرعتم درست نشد از شاتل میرم.شاید برم مخابرات 512.سرعت دانلود 60 و پینگش هم خوبه
    مهدی جان شما تا دیروز داشتید باگ شاتل رو به ملت یاد میدادید و میگفتید 4 گیگ دانلود میکنم حالا چی شده میخوای بری ؟
    فکر نکن خودمم از شاتل راضیم
    روزهای اول 2 گیگ دانلود داشتم ولی الان به 900 مگ هم نمیرسه بر پدر و مادر هر چی دزده لعنت
    Last edited by reza_meybod; 14-08-2011 at 12:47.

13. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •