تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3275 از 3347 اولاول ... 2275277531753225326532713272327332743275327632773278327932853325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,741 به 32,750 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    چند ماه پیش روی یه سیم همراه ، بسته فعال کردم و گذاشتم توی مودم tf-i60. ولی الان دو سه روزه که سرعت به شدت پایین اومده ؛ خیلی وقت ها اینترنت قاطی داره جوری که 20-30 ثانیه طول می کشه تا سایت ها باز بشن اونم اکثرا عکس هاشون لود نمیشه.
    نمیدونم چشه ؛ شما هم چنین مشکلی دارین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    چند ماه پیش روی یه سیم همراه ، بسته فعال کردم و گذاشتم توی مودم tf-i60. ولی الان دو سه روزه که سرعت به شدت پایین اومده ؛ خیلی وقت ها اینترنت قاطی داره جوری که 20-30 ثانیه طول می کشه تا سایت ها باز بشن اونم اکثرا عکس هاشون لود نمیشه.
    نمیدونم چشه ؛ شما هم چنین مشکلی دارین؟
    آنتن دکل محلی حتماً شلوغه

3. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

امروز متوجه شدم خيلي جاها كه قبلا پوشش ٤g فول بوده الان خيلي ضعيف شده معلوم نيست چه غلطي كرده ايرانسل اما به جاي پيشرفت پسرفت داشته . قبلا حداقل سه خط انتنم پر بود ولي الان گاهي فقط يه خط دارم

5. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امروز یه هدیه 50 گیگابایتی به مبلغ 1000 تومان بهم تعلق گرفت از لحظه ای که سیمکارت رو گزاشتم داخل مودم تا وقتی که 50 گیگ تموم شد جمع آپلود و دانلود با نرم افزار 46.1 GB شد این 4 گیگ بقیه کجا رفت خدا میدونه. فکر می کنم ایرانسل روی سیمکارت TD-LTE هم حجم خوری می کنه تاالان خبر نداشتم.

7. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

امروز یه هدیه 50 گیگابایتی به مبلغ 1000 تومان بهم تعلق گرفت از لحظه ای که سیمکارت رو گزاشتم داخل مودم تا وقتی که 50 گیگ تموم شد جمع آپلود و دانلود با نرم افزار 46.1 GB شد این 4 گیگ بقیه کجا رفت خدا میدونه. فکر می کنم ایرانسل روی سیمکارت TD-LTE هم حجم خوری می کنه تاالان خبر نداشتم.
    همچین موردی توی همراه اول هم برای من پیش اومده ، نظارت استصوابی میشه همین نتیجش

9. 2 کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

همچین موردی توی همراه اول هم برای من پیش اومده ، نظارت استصوابی میشه همین نتیجش
    بله دقیقا اون روز شک داشتم فکر کردم شاید من اشتباه حساب کردم ولی امروز به طور یقین می گم که ایرانسل حجم دزدی می کنه. به طور مثال بنده امروز تمام وای فای رو قطع کردم و هیچ دانلود پنهانی روی سیستمم اعم از آپدیت ویندوز و یا نرم افزار دیگه نداشتم و به طور امتحانی از سایت های منتخب ترافیک داخلی فایلی رو دانلود کردم با کمال تعجب دیدم که ایرانسل (Td-lte) اصلا حجم رو نصفه حساب نمی کنه و در واقع یه چیزی حدود 30 درصد از حجم کمتر حساب می کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله دقیقا اون روز شک داشتم فکر کردم شاید من اشتباه حساب کردم ولی امروز به طور یقین می گم که ایرانسل حجم دزدی می کنه. به طور مثال بنده امروز تمام وای فای رو قطع کردم و هیچ دانلود پنهانی روی سیستمم اعم از آپدیت ویندوز و یا نرم افزار دیگه نداشتم و به طور امتحانی از سایت های منتخب ترافیک داخلی فایلی رو دانلود کردم با کمال تعجب دیدم که ایرانسل (Td-lte) اصلا حجم رو نصفه حساب نمی کنه و در واقع یه چیزی حدود 30 درصد از حجم کمتر حساب می کنه.
    شما فقط دانلود رو حساب میکنی اون 20درصدش هم که ندیدی مال اپلود هست

12. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام دوستان امروز رو فورجی ایرانسل رفتم دیدم باند 1(2100) هم فورجی ایرانسل فعال کرده یعنی الان 3 تا کریر داره؟ باند 7 و 3 و 1؟ اینم بگم سرعت فورجی ایرانسل رسیده به 12 مگابیت ولی همراه اول و رایتل سرعتش بالای 50 هست.

14. 3 کاربر از dele_tanha 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما فقط دانلود رو حساب میکنی اون 20درصدش هم که ندیدی مال اپلود هست
    اولا اگه دقت کنی نوشتم 30 درصد دوما خیر بنده در موقع حساب کتاب همه چیز رو لحاظ کردم و برای این که دوباره برام ثابت بشه آزمایش رو امروز هم تکرار کردم وای فای رو کامل قطع کردم و تمام آپدیت های مخفی رو هم بسته ام و فایلی با حجم 110 مگابایت رو دانلود کردم و قبل و بعد دانلود رو با نرم افزار DU Meter که جمع آپلود و دانلود رو نشون میده چک کردم; برای سایت های داخلی حجم رو 80 مگابایت حساب کرد که تقسیم این مقدار بر 110 مگابایت میشه 73 درصد که حرف دیروزم رو تائید میکنه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

با سلام دوستان امروز رو فورجی ایرانسل رفتم دیدم باند 1(2100) هم فورجی ایرانسل فعال کرده یعنی الان 3 تا کریر داره؟ باند 7 و 3 و 1؟ اینم بگم سرعت فورجی ایرانسل رسیده به 12 مگابیت ولی همراه اول و رایتل سرعتش بالای 50 هست.
    کدوم شهر؟
    تهران تجمیع نمیشه سرعتش شدیدا افت کرده
    کریر سوم فورجیش 3050 هم الان سمت غرب تهران اوکی شده ولی خیلی کم سرعت داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •