تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3275 از 4105 اولاول ... 227527753175322532653271327232733274327532763277327832793285332533753775 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,741 به 32,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من الان رفتم واسه معاینه مشمولان چک کرد و خودمم گفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم و گفت پاهاتو جفت کن و گفت این در حدود 6-7 سانتی متر و معاف شدن باید 13 سانتی متر باشه ولی میتونم بنویسم واسه کمیسیون که معاف از رزم شه منم که نمیدونستم معاف از رزم چیه گفتم مثلا اموزشی و اینا نمیخواد ؟ گفت اسون تر میگیرن خلاصه ما رو باش خوشحال برگشتیم خونه رفتیم سرچ کردیم ببینیم چیه معاف از رزم اولین صفحه دیدیم چند نفر گفتن همون دقیقه اول پشیمون شدم از اینکه گفتم بنویسه برای کمیسیون نظرات میخوندم اکثرا میگفتن مثلا رژه و اینا نمیری یا کمتر میری عوضش باید بری اشپزخونه و دستشویی و اینا رو تمیز کنی!!
    شدیدا پشیمونم گفتم بنویسه . الان نمیشه کاریش کرد خط بزنه ؟ یا مثلا برگه پزشک پاره کنم دوباره بگیرم برم این دفعه بگم ننویسه ؟ یه راهی چیزی بگید خلاص شم از این
    نگرانى ندارد شما درخواست كميسيون رو در پليس +١٠ ندهيد، انجا براى ثبت درخواست كميسيون از شما وجهى مى گيرند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

واسه ما معاف از رزم ها بخور بخواب بودن حتی نظافت و نگهبانی هم نمیدادن،البته بستگی به پادگان داره

Sent from my D6503 using Tapatalk
    اصولا با توجه با شانسی که از خودم سراغ دارم میدونم این معاف از رزمی بدتر هم میشه واسم در ضمن من لیسانس دارم الان خوندم میگفتن اصلا واسه لیسانس معاف از رزم باشی و نباشی مهم نیست
    نگرانى ندارد شما درخواست كميسيون رو در پليس +١٠ ندهيد، انجا براى ثبت درخواست كميسيون از شما وجهى مى گيرند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

مطمئنی داداش ؟ اخه میترسم اونجا هم هم بگیم درخواست کمیسیون رو ثبت نکنن خوب این برگه معاینه تو مدارکت که هست یهو خودشون میزنن بدتر میشه
    در ضمن من لیسانس دارم میخوندم نظرات میگفتن معاف از رزم برای دیپلم و زیر دیپلم کاربرد داره و لیسانس باشی که اصلا نگی بهتره
    من حاضرم 50 کیلومتر بدوئم همچین کارایی مثه نظافت و ... نکنم
    حالا من میگم برای اطمینان بیشتر بهتر نیست مثلا برگه رو پاره کنم برم پلیس +10 بگم برگم مثلا گم شده دوباره برگه پزشک بگیرم ببرم بگم این دفعه ننویسه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

معاف از رزم هیجی نیست!
    میگن رزم یعنی جنگ الانم که جنگ نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اصولا با توجه با شانسی که از خودم سراغ دارم میدونم این معاف از رزمی بدتر هم میشه واسم در ضمن من لیسانس دارم الان خوندم میگفتن اصلا واسه لیسانس معاف از رزم باشی و نباشی مهم نیست

مطمئنی داداش ؟ اخه میترسم اونجا هم هم بگیم درخواست کمیسیون رو ثبت نکنن خوب این برگه معاینه تو مدارکت که هست یهو خودشون میزنن بدتر میشه
    در ضمن من لیسانس دارم میخوندم نظرات میگفتن معاف از رزم برای دیپلم و زیر دیپلم کاربرد داره و لیسانس باشی که اصلا نگی بهتره
    من حاضرم 50 کیلومتر بدوئم همچین کارایی مثه نظافت و ... نکنم
    حالا من میگم برای اطمینان بیشتر بهتر نیست مثلا برگه رو پاره کنم برم پلیس +10 بگم برگم مثلا گم شده دوباره برگه پزشک بگیرم ببرم بگم این دفعه ننویسه ؟
    توی این تاپیک دوستان خیلی اهل خودسانسوری هستند و بعضی واقعیات را نمیگین
    شما چه معاف از رزم بشی چه نشی،دستشویی شستن احتمال داره جزو وظایفت باشه،آشپزخونه همینطور،آشغالی هم همینطور!!!قراره با اینکارا مرد بشین
    خیلی از همین بچه های همین تاپیک دستشویی های پادگانها را شستند و آشغالها را جمع کردند ولی چون خیلی ها دوست ندارند واقعیت را بگن،حرفی از این چیزا نیست

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام دوستان

اگر کسی بخواد برای سرباز معلمی اقدام کنه (طبق تجربه تاریخ اعزامش حدودا باید اردیبهشت
    باشه) کِی باید دفترچه رو پست کنه؟ و چقدر میشه به تبصره ی "تاخیر" و "تعجیل" امید بست؟

با تشکر مهران...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان

اگر کسی بخواد برای سرباز معلمی اقدام کنه (طبق تجربه تاریخ اعزامش حدودا باید اردیبهشت
    باشه) کِی باید دفترچه رو پست کنه؟ و چقدر میشه به تبصره ی "تاخیر" و "تعجیل" امید بست؟!

با تشکر مهران...

- - - Updated - - -

سلام دوستان

باشه) کِی باید دفترچه رو پست کنه؟ و چقدر میشه به تبصره ی "تاخیر" و "تعجیل" امید بست؟!

با تشکر مهران...
    خودم الان سرباز معلم هستم. شما یجوری بفرست تاریخ اعزام برج ۴ یا ۶ باشه آگه توی گزینش سرباز معلم قبول شی خودشون برات درست میکنن.. البته تا دو سال دیگه فکر نکنم نیرو بگیرن چون امسال خیلی نیرو گرفتن

8. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

ممنون

من شنیدم حدودا بهمن ابلاغیه میاد و مشخص میشه که چه تعداد نیرو
    میگیرن و طرفای بهمن و اسفند باید تو ثبت نام کرد. همین طوره روالش؟

با تشکر مهران...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون

من شنیدم حدودا بهمن ابلاغیه میاد و مشخص میشه که چه تعداد نیرو
    میگیرن و طرفای بهمن و اسفند باید تو ثبت نام کرد. همین طوره روالش؟

با تشکر مهران...
    امسال دیر اومد
    من اسفند پست کردم و تاریخ اعزام شد تیرماه
    اردیبهشت هم بخشنامه اومد برای سرباز معلمی که همون موقع رفتم واسه ثبت نام و گزینش، کسایی هم که برج شش بودن آوردن برج ۴
    بله بهمن میاد

11. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

امسال دیر اومد
    من اسفند پست کردم و تاریخ اعزام شد تیرماه
    اردیبهشت هم بخشنامه اومد برای سرباز معلمی که همون موقع رفتم واسه ثبت نام و گزینش، کسایی هم که برج شش بودن آوردن برج ۴
    بله بهمن میاد

فرزند فرهنگی بودن چند درصد قضیه س؟ و اینکه میتونم
    بپرسم شما کجا مشغل به تدریس هستید؟ تو شهر آیا
    کلا چند درصد میفتن مناطق شهری؟

با تشکر مهران...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فرزند فرهنگی بودن چند درصد قضیه س؟ و اینکه میتونم
    بپرسم شما کجا مشغل به تدریس هستید؟ تو شهر آیا
    کلا چند درصد میفتن مناطق شهری؟

با تشکر مهران...
    فرزند فرهنگی بودن تاثیر زیادی داره. یه فرم امتیاز بندی میدن بر اساس اون گزینش اولیه انجام میشه
    من هرمزگان هستم از اول مهر میریم سر کلاس الان دوره توجیهی هستیم
    آگه پایه ابتدایی بیفتی میفرستن اطراف شهر و روستا بیشتر البته بستگی به استان داره مثلا استان ما مناطق محروم و دوز افتاده زیاد داره به طوری که جاهایی هست که باید پیاده چند کیلومتری بری تا برسی!!
    آگه فنی باشی که بیفتی هنرستان عالی میشه
    پایه متوسطه همینطور خوبه
    دوستم پدرش فرهنگی بود افتاد پایه متوسطه توی شهر!!
    در کل آموزش پرورش آگه آشنا داشته باشی کارت راه میفته. بودن کسایی با لیسانس و فوق قبول نشدن ولی با دیپلم قبول شدن.

14. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •