نگرانى ندارد شما درخواست كميسيون رو در پليس +١٠ ندهيد، انجا براى ثبت درخواست كميسيون از شما وجهى مى گيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نگرانى ندارد شما درخواست كميسيون رو در پليس +١٠ ندهيد، انجا براى ثبت درخواست كميسيون از شما وجهى مى گيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اصولا با توجه با شانسی که از خودم سراغ دارم میدونم این معاف از رزمی بدتر هم میشه واسمدر ضمن من لیسانس دارم الان خوندم میگفتن اصلا واسه لیسانس معاف از رزم باشی و نباشی مهم نیست
مطمئنی داداش ؟ اخه میترسم اونجا هم هم بگیم درخواست کمیسیون رو ثبت نکنن خوب این برگه معاینه تو مدارکت که هست یهو خودشون میزنن بدتر میشه
در ضمن من لیسانس دارم میخوندم نظرات میگفتن معاف از رزم برای دیپلم و زیر دیپلم کاربرد داره و لیسانس باشی که اصلا نگی بهتره
من حاضرم 50 کیلومتر بدوئم همچین کارایی مثه نظافت و ... نکنم![]()
حالا من میگم برای اطمینان بیشتر بهتر نیست مثلا برگه رو پاره کنم برم پلیس +10 بگم برگم مثلا گم شده دوباره برگه پزشک بگیرم ببرم بگم این دفعه ننویسه ؟
معاف از رزم هیجی نیست!
میگن رزم یعنی جنگ الانم که جنگ نیست
توی این تاپیک دوستان خیلی اهل خودسانسوری هستند و بعضی واقعیات را نمیگین
شما چه معاف از رزم بشی چه نشی،دستشویی شستن احتمال داره جزو وظایفت باشه،آشپزخونه همینطور،آشغالی هم همینطور!!!قراره با اینکارا مردبشین
خیلی از همین بچه های همین تاپیک دستشویی های پادگانها را شستند و آشغالها را جمع کردند ولی چون خیلی ها دوست ندارند واقعیت را بگن،حرفی از این چیزا نیست
سلام دوستان
اگر کسی بخواد برای سرباز معلمی اقدام کنه (طبق تجربه تاریخ اعزامش حدودا باید اردیبهشت
باشه) کِی باید دفترچه رو پست کنه؟ و چقدر میشه به تبصره ی "تاخیر" و "تعجیل" امید بست؟
با تشکر مهران...
خودم الان سرباز معلم هستم. شما یجوری بفرست تاریخ اعزام برج ۴ یا ۶ باشه آگه توی گزینش سرباز معلم قبول شی خودشون برات درست میکنن.. البته تا دو سال دیگه فکر نکنم نیرو بگیرن چون امسال خیلی نیرو گرفتن
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممنون
من شنیدم حدودا بهمن ابلاغیه میاد و مشخص میشه که چه تعداد نیرو
میگیرن و طرفای بهمن و اسفند باید تو ثبت نام کرد. همین طوره روالش؟
با تشکر مهران...
امسال دیر اومد
من اسفند پست کردم و تاریخ اعزام شد تیرماه
اردیبهشت هم بخشنامه اومد برای سرباز معلمی که همون موقع رفتم واسه ثبت نام و گزینش، کسایی هم که برج شش بودن آوردن برج ۴
بله بهمن میاد
فرزند فرهنگی بودن چند درصد قضیه س؟ و اینکه میتونم
بپرسم شما کجا مشغل به تدریس هستید؟ تو شهر آیا
کلا چند درصد میفتن مناطق شهری؟
با تشکر مهران...
فرزند فرهنگی بودن تاثیر زیادی داره. یه فرم امتیاز بندی میدن بر اساس اون گزینش اولیه انجام میشه
من هرمزگان هستم از اول مهر میریم سر کلاس الان دوره توجیهی هستیم
آگه پایه ابتدایی بیفتی میفرستن اطراف شهر و روستا بیشتر البته بستگی به استان داره مثلا استان ما مناطق محروم و دوز افتاده زیاد داره به طوری که جاهایی هست که باید پیاده چند کیلومتری بری تا برسی!!
آگه فنی باشی که بیفتی هنرستان عالی میشه
پایه متوسطه همینطور خوبه
دوستم پدرش فرهنگی بود افتاد پایه متوسطه توی شهر!!
در کل آموزش پرورش آگه آشنا داشته باشی کارت راه میفته. بودن کسایی با لیسانس و فوق قبول نشدن ولی با دیپلم قبول شدن.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)