تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3275 از 3745 اولاول ... 22752775317532253265327132723273327432753276327732783279328533253375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,741 به 32,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فردا در اولین فرصت حتما از 195 شکایت میکنم و پیگیر میشم اینطوری نمیشه ! اون کد 4 تو اسیاتک گفت مگه قرارداد دارید با اسیا تک که میگید تغییرش دادیم اینو گفت قطع کردم تلفنو به خاطر همینم شده برای گوشمالی حتما فردا از 195 ردیف میکنم .

فقط یه مورد برای پیگیری ها به تلفن خونه زنگ میزنند یا موبایل ؟ میشه کاری کرد به موبایل زنگ بزنند اخه خونه نیستم اکثرا
    معمولا اول به موبایل زنگ می زنند، اگر جواب ندادید به تلفن ثابت زنگ می زنند.

2. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من هم با شکایت موافق هستم ولی به نظرم حتی زیر بار اون 25 درصد هم نباید بریم!
    اونها گفتن آپلود رایگان تا آخر سرویس باید رایگان باشه...
    حالا برای سرویس های جدید میتونن 25 درصد اضافه کنن و آپلودشون رو پولی کنند ولی برای همه ما که از قبل مشترک بودیم چنین حقی رو ندارن و ما هم نباید به هیچی جز این راضی بشیم...
    اگر قبول نکردند باز هم به 195 شکایت کنید تا خودشون کم بیارن...
    اگر تعداد شکایت ها بالا بره حتما تجدید نظر میکنن
    ضمنا اگر کسی سایت داره یا با سایت های خبری در تماس هست برای اونها نامه بنویسه و موضوع رو رسانه ای کنه...
    Last edited by ZeroNetizen; 13-02-2017 at 12:12.

4. 4 کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جالبه که صدا و سیما هنوز داره سرویس عصرانه 365 گیگ ، 99 تومن رو تبلیغ میکنع!!

6. این کاربر از ahmaditt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو پنل1544هم
    بالا همچنان نوشته اپلود رایگان

Sent from my SM-J100H using Tapatalk

8. این کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جالبه که صدا و سیما هنوز داره سرویس عصرانه 365 گیگ ، 99 تومن رو تبلیغ میکنع!!

پول همین تبلیغا رو باید از ما بگیره همینا باعث میشه آپلود رایگان و کیفیت و ... همه از بین برن

10. این کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز صبح زنگ زدن از اسیا تک منم گفتم چرا اپلود رایگان رو برداشتید گفتن که یه سری کاربرا از بس اپلود میکردن سیستم رو مختل کردن ما هم برداشتیمش، گفتم شما باید از همون روز اول به فکر امروز میبودید و این دلیل خوبی نیست، خلاف مقرارت انجام دادید، گفت خب اسیا دی ال و فیلم نت و فیلمیو رایگانن، گفتم بابا اونا رو میخام چیکار چرا اپلود رو برداشتین، اخرش گفت که من نمیدونم صب کن به یکی بگم بیاد، نیم ساعت منو کاشت هیشکی نیومد،دوباره که زنگ زدم یکی دیگه برداشت گوشیو و وصل کرد کد 4 اونم جواب نداد، تو سامانه 195 هم ثبت کردم دیروز، امروز نمیشه دیگه

12. 3 کاربر از shahrokh_ddf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز صبح زنگ زدن از اسیا تک منم گفتم چرا اپلود رایگان رو برداشتید گفتن که یه سری کاربرا از بس اپلود میکردن سیستم رو مختل کردن ما هم برداشتیمش، گفتم شما باید از همون روز اول به فکر امروز میبودید و این دلیل خوبی نیست، خلاف مقرارت انجام دادید، گفت خب اسیا دی ال و فیلم نت و فیلمیو رایگانن، گفتم بابا اونا رو میخام چیکار چرا اپلود رو برداشتین، اخرش گفت که من نمیدونم صب کن به یکی بگم بیاد، نیم ساعت منو کاشت هیشکی نیومد،دوباره که زنگ زدم یکی دیگه برداشت گوشیو و وصل کرد کد 4 اونم جواب نداد، تو سامانه 195 هم ثبت کردم دیروز، امروز نمیشه دیگه
    شما امتحان کردید نشد دوباره ثبت کنید؟ با کد پیگیری بروید سایت 195 ببینید شکایتتان در کدام مرحله است. احتمالا دوباره زنگ می زنند. اگر نشد هم در سایت قسمتی برای درخواست تجدید نظر هست.

14. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستانی که شکایت نوشتن اگه به نتیجه ای رسیدین لطفا اعلام کنید

16. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حتما پیگیر باشید اگه جواب درست هم ندادند 195 خودش بعدا تماس می گیره که نتیجه رو بدونه

18. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شاهکار آسیاتک تو این یه هفته! جالبش اینه که 60-70% ترافیک آپلودم مربوطه به سرویس به اصطلاح رایگان آیو!!

20. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •