درود
من اصفهان هستم . امروز بسته یک گیگ عصر خریدم
سرعتش از adsl کمتر بود و دقیقا ۱ مگابایت بهم داد
داغونه سرعت .. رایتل و همراه اول هم همین وضع را داشت امروز همه
را تست کردم اونم با مودم +4G
درود
من اصفهان هستم . امروز بسته یک گیگ عصر خریدم
سرعتش از adsl کمتر بود و دقیقا ۱ مگابایت بهم داد
داغونه سرعت .. رایتل و همراه اول هم همین وضع را داشت امروز همه
را تست کردم اونم با مودم +4G
من دیشب بسته نامحدود یک ساعته گرفتم مشکلی نداشت .... سرعت حدود 7 8 مگ بود
ولی شهر های بزرگ سرعت خیلی خرابه
دو هفته بسته شبانه مشکل دارم. وقتی که استفاده یا همون دانلود میکنی به صورت رندوم ای پی میپره و به نوعی قطع میشه تا مجددا روشن و خاموش بکنی مودم را ولی در اینترنت روزانه و ساعت دیگر این مشکل نیست.
باز چه مسخره بازی کردند این نبوغ مردم آزار داخلی؟!!
کسی چنین چیزی داره؟! فعلا درخواست پیگیری کردم ببینم چی میشه.
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ ماهانه میصرفه؟
شبانه 1 , 2 , 3 ساعته حذف شده ؟
حذف نشده! به خاطر تغییر ساعت رسمی کشور بسته رو غیرفعال کردن! باید تا فردا صبر کنید بعد بخرید!
جناب ak313 لطف میکنید باتوجه به تجربههایی که با این مودم ۵۱۸۶ دارید، بفرمایید که کدوم firmware رو در حال حاضر توصیه میکنید؟ (باتوجه به اینکه این پست برای سال ۲۰۱۶ بوده)
Last edited by MZITech; 23-09-2019 at 18:52.
سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم ؟ مودم td lte از داداشم گرفتم که به نام خودش بوده و توی my irancell براش قابل نمایش بوده طرح ها و میزان حجم مصرفی اما حالا مودم رو من گرفتم که استفاده کنم برای بررسی بسته ها به سایت مراجعه می کنم و اگر بخوام رویت کنم که چند گیگ ازش مصرف شده و چند گیگ مونده چه کار باید بکنم؟؟ شماره td lte رو هم میدم ولی پسوورد برامون ایمیل نمیشه
راهنمایی بفرمایید
شما اگر جیمیل داری که هیچ نداری یکی بساز از طریق چت انلاین یا پشتیبانی تلفنی تی دی تماس بگیر بگید بگو بجای ایمیل براتون جیمیل بزنن
ضمنا کد ملی و مشخصات دارنده سیمکارت هم دم دست باشه
یک سیم جدید خریدم و بسته هم براش گرفتم. ۴ ظهر رفتم ایرانسل من و بسته بود و همین. ۱۰ شب رفتم ایرانسل من دیدم هدیه ۵۰ گیگ داده تا پایان امروز رفتم استفاده بکنم دیدم از روزانه ام کم کرد زنگ زدم میگه این هدیه واسه ۲ ظهر تا ۱۰ شب بوده، میگم اولا ۴ ظهر رفتم نبود و دوما اگر تا ۱۰ بوده پس چرا هنوز نمایش داده میشه؟!!
اصلا نمیفهم این خراب شده ایرانسل چی میگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)