تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3274 از 4105 اولاول ... 227427743174322432643270327132723273327432753276327732783284332433743774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,731 به 32,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جناب در مورد مشکل شما اطلاع دقیق ندارم ولی اینو می دونم که الان خیلی خیلی سخت نفر رو معاف دائم می کنن و اکثرا معاف از رزم می دن که اونم چندان فایده ای نداره

- - - Updated - - -

جناب در مورد مشکل شما اطلاع دقیق ندارم ولی اینو می دونم که الان خیلی خیلی سخت نفر رو معاف دائم می کنن و اکثرا معاف از رزم می دن که اونم چندان فایده ای نداره

2. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

تخصص بالایی در کامپیوتر و شبکه و اینجور چیزا دارم
    اگه اموزش پرورش یا اداره ی دیگه ای باشم میتونم تمامی مشکلات کامپیوتریشونو برطرف کنم
    متولد بهمن 72 هستم و چهار ساله گواهینامه دارم و انگلیسیم هم خیلی خوبه
    دیگه کدوم اداره ها میتونم واسه امریه اقدام کنم دادا

پ ن
    اگه امریه بشم نیازی به کسری خدمت ندارم
    سلام دوست عزیز پرسیده بودی تجربتونو از امریه گرفتن بگین ما هم میگیم قصد نا امید کردن کسی رو هم نداریم

1. بار اول رفتم سازمان انرژی اتمی دم در یه تلفن بود داخلی رو گرفتم طرف گفت تو نیا سهمیه از طرف ارتش نداریم حالا دوست داشتی بده دبیرخونه(کنار درب ورودی بود) اگه خواستیم بررسی میکنیم رفتیم دبیر خونه دیدیم چه خبره طرف میگفت دیگه جا نیست پرونده شما رو هم بذارم خلاصه.....

2. بار دوم رفتیم سراغ پارتی یه نامه از نماینده مجلس از یه طریقی گرفتم که به معاون وزیر در امور مجلس دستور داده بود کار منو حل کنه. ما هم رفتیم میدون ولیعصر پیش معاون وزیر، مسیول دفترش تشزیف داشت گفت کارتو درست میکنم نامه زد به رییس دادگستری ، ما هم رفتیم بازار دادگاه کیفری استان طبقه سوم، معاون رییس ناممو دید یه نامه زد برا اداره استخدام وگزینش، دو روز بعد مارفتیم اداره استخدام قوه قضاییه تو همون بازار تهران، نامه زد برای اداره کل قوه قضاییه تو خیابون کشاورز، ما هم رفتیم نامه رو بردیم اونجا...............

خلاصه یه ماه گذشت یه بنده خدایی تماس گرفت خیلی خوشحال و با لحنی لطیف گفت ار اداره استخدام و گزینش تماس میگیرم ما هم خوشجال گفتیم بفرمایید، گفت با درخواست شما موافقت نشد گفتم چرا گفت نیرو زیاد بوده خدافظ

به همین راحتی..................حالا فکر کن موافقت هم میکردن ارتش دو ماه تمدید کرده وقتی تمدید بشه ه طور خودکار امریه شما هم ابطال میشه...

خلاصه هیچی به هیچی اینم خاطرات شیرین ما بود از امریه گرفتن

4. این کاربر از tuupak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

آخرین باری که قوانین معافیت پزشکی تغییر کرد مرداد سال گذشته بود
    سری قبلی تغییرات رو میدونید برای چه تاریخی بوده؟ (حدودا)

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز پرسیده بودی تجربتونو از امریه گرفتن بگین ما هم میگیم قصد نا امید کردن کسی رو هم نداریم

1. بار اول رفتم سازمان انرژی اتمی دم در یه تلفن بود داخلی رو گرفتم طرف گفت تو نیا سهمیه از طرف ارتش نداریم حالا دوست داشتی بده دبیرخونه(کنار درب ورودی بود) اگه خواستیم بررسی میکنیم رفتیم دبیر خونه دیدیم چه خبره طرف میگفت دیگه جا نیست پرونده شما رو هم بذارم خلاصه.....

2. بار دوم رفتیم سراغ پارتی یه نامه از نماینده مجلس از یه طریقی گرفتم که به معاون وزیر در امور مجلس دستور داده بود کار منو حل کنه. ما هم رفتیم میدون ولیعصر پیش معاون وزیر، مسیول دفترش تشزیف داشت گفت کارتو درست میکنم نامه زد به رییس دادگستری ، ما هم رفتیم بازار دادگاه کیفری استان طبقه سوم، معاون رییس ناممو دید یه نامه زد برا اداره استخدام وگزینش، دو روز بعد مارفتیم اداره استخدام قوه قضاییه تو همون بازار تهران، نامه زد برای اداره کل قوه قضاییه تو خیابون کشاورز، ما هم رفتیم نامه رو بردیم اونجا...............

خلاصه یه ماه گذشت یه بنده خدایی تماس گرفت خیلی خوشحال و با لحنی لطیف گفت ار اداره استخدام و گزینش تماس میگیرم ما هم خوشجال گفتیم بفرمایید، گفت با درخواست شما موافقت نشد گفتم چرا گفت نیرو زیاد بوده خدافظ

به همین راحتی..................حالا فکر کن موافقت هم میکردن ارتش دو ماه تمدید کرده وقتی تمدید بشه ه طور خودکار امریه شما هم ابطال میشه...

خلاصه هیچی به هیچی اینم خاطرات شیرین ما بود از امریه گرفتن
    اره دادا اگه تهران بودم شانسم خیلی کم بود ولی بازم امیدم به خدا بود

حالا که شهرستان هستم صد درصد مطمئنم دنبال امریه باشم جور میشه انشاالله

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ملاك ابن نيست كه در دفترچه در مورد بيمارى چى نوشته است ، ممكنه پزشكان راى متفاوتى بدهند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم

من چهار ترم دانشگاه بودم (دولتی)، الان میخوام انصراف بدم و برم یه رشته دیگه دانشگاه آزاد
    مشکلی ندارم؟
    کلا برای تحصیل چقدر معافی میدن؟

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

آخرین باری که قوانین معافیت پزشکی تغییر کرد مرداد سال گذشته بود
    سری قبلی تغییرات رو میدونید برای چه تاریخی بوده؟ (حدودا)
    از دوستان کسی میتونه کمکی کنه؟
    و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چند ماه فرصت داری که دفترچه پر کنی؟ بعضیا میگن 6 ماه، بعضیا هم میگن یه سال

سلام
    یه سوال داشتم

من چهار ترم دانشگاه بودم (دولتی)، الان میخوام انصراف بدم و برم یه رشته دیگه دانشگاه آزاد
    مشکلی ندارم؟
    6 سال مدت زمانی هست که نظام وظیفه مهلت میده
    اما شرایط شما تغییر رشته باشه با برگزاری کمیسیون موارد خاص در دانشگاه دوم میتونند حدود 2 ترم اضافه (با پیگیری دانشگاه) هم بهتون بد
    که مثلا 5 ساله رشته دوم رو تموم کنید. اگه هم 4 سال گه بهتر
    Last edited by Ali_Best; 08-09-2015 at 13:13.

11. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم

مشکلی ندارم؟
    تا جایی که می دونم حداکثر 6 سال هست!
    البته بستگی داره شما چند واحد بتونی معادل سازی کنی،که ظرف 2 سال تموم بشه کارشناسی شما

13. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من الان رفتم واسه معاینه مشمولان چک کرد و خودمم گفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم و گفت پاهاتو جفت کن و گفت این در حدود 6-7 سانتی متر و معاف شدن باید 13 سانتی متر باشه ولی میتونم بنویسم واسه کمیسیون که معاف از رزم شه منم که نمیدونستم معاف از رزم چیه گفتم مثلا اموزشی و اینا نمیخواد ؟ گفت اسون تر میگیرن خلاصه ما رو باش خوشحال برگشتیم خونه رفتیم سرچ کردیم ببینیم چیه معاف از رزم اولین صفحه دیدیم چند نفر گفتن همون دقیقه اول پشیمون شدم از اینکه گفتم بنویسه برای کمیسیون نظرات میخوندم اکثرا میگفتن مثلا رژه و اینا نمیری یا کمتر میری عوضش باید بری اشپزخونه و دستشویی و اینا رو تمیز کنی!!
    شدیدا پشیمونم گفتم بنویسه . الان نمیشه کاریش کرد خط بزنه ؟ یا مثلا برگه پزشک پاره کنم دوباره بگیرم برم این دفعه بگم ننویسه ؟ یه راهی چیزی بگید خلاص شم از این

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من الان رفتم واسه معاینه مشمولان چک کرد و خودمم گفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم و گفت پاهاتو جفت کن و گفت این در حدود 6-7 سانتی متر و معاف شدن باید 13 سانتی متر باشه ولی میتونم بنویسم واسه کمیسیون که معاف از رزم شه منم که نمیدونستم معاف از رزم چیه گفتم مثلا اموزشی و اینا نمیخواد ؟ گفت اسون تر میگیرن خلاصه ما رو باش خوشحال برگشتیم خونه رفتیم سرچ کردیم ببینیم چیه معاف از رزم اولین صفحه دیدیم چند نفر گفتن همون دقیقه اول پشیمون شدم از اینکه گفتم بنویسه برای کمیسیون نظرات میخوندم اکثرا میگفتن مثلا رژه و اینا نمیری یا کمتر میری عوضش باید بری اشپزخونه و دستشویی و اینا رو تمیز کنی!!
    شدیدا پشیمونم گفتم بنویسه . الان نمیشه کاریش کرد خط بزنه ؟ یا مثلا برگه پزشک پاره کنم دوباره بگیرم برم این دفعه بگم ننویسه ؟ یه راهی چیزی بگید خلاص شم از این
    واسه ما معاف از رزم ها بخور بخواب بودن حتی نظافت و نگهبانی هم نمیدادن،البته بستگی به پادگان داره

Sent from my D6503 using Tapatalk

16. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •