دوستان تقریبا یک هفته اس اینترنت ایرانسل من اختلال داره ! بازی های انلاین حتی کلش رو باز نمیکنه!
اینستاگرام و تلگرام هم کانکشن خیلی ضعیفه ! کسی دیگه ای هم این اختلال رو داشته ؟
دوستان تقریبا یک هفته اس اینترنت ایرانسل من اختلال داره ! بازی های انلاین حتی کلش رو باز نمیکنه!
اینستاگرام و تلگرام هم کانکشن خیلی ضعیفه ! کسی دیگه ای هم این اختلال رو داشته ؟
سلام دوستان . من میخواستم از ای دی اس ال بیام 4جی ایرانسل ، قصد داشتم یه مودم b525 تهیه کنم و با ایرانسل ازش استفاده کنم . ولی بسته هارو دیدم حقیقتش دارم پشیمون میشم
بیشترین حجم 1 ماهه که میشه گرفت 10 گیگ هست واقعا ؟ شبیه شوخی میمونه . بسته های td lte هست که باید مودم خود ایرانسل باشه فکر کنم که بشه استفاده کرد .
اگه مصرفتون بالاست همون Adsl بدردتون میخوره. ایرانسل = حجم کم + هزینه بالا
مصرفم به خاطر کارم بالاست و متاسفانه به خاطر همین کارم ای دی اس ال خیلی اذیتم میکنه . همش دیسکانکت و مسخره بازی . گفتم یه بار برای همیشه از شرش خلاص بشیم که انگار نمیشه .
اگه تهران هستین برید سراغ زیتل ( Zitel ) و یه بررسیش کنین. اگه هم شهرهای دیگه هستین برین سراغ فیبرنوری ...
اون رو همون بستر رایتل هست
به دکلهای اون وصل میشه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
من توی خونه بعضی وقتها روی 4g یک خط انتن دارم و بعضی وقتها انتن فوله . چرا همراه اول اینطوری نیست ؟ همیشه انتنش یه اندازس ولی این ایرانسل مثلا صبح یه خطه ظهر فول میشه .کسی میدونه دلیلش چیه ؟
دوستان تزدیک خونمون یک دکل زدن میخواستم ببینم از کجا میشه قهمید این دکل ماله ایرانسل و اگه ماله ایرانسل هست راندازی شده یا نه
چیزی تو سایت ایرانسل هست نشون بده ؟
من معمولا بسته 3 ماه میخرم و یک ماهه تمومش میکنم و بسته های اینترنت صبح هم برای دانلودهام. عالیه مشکلی ندارم.
بسته 1 ساعت نامحدود شبانه گرفتم ولی حداکثر سرعتی که بهم داد 1.5 مگ بود با فول آنتن، مشکل از منطقس یا کلا نامحدود همینقدر میده سرعت؟
هم اکنون 108 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 108 مهمان)