حذف..........
حذف..........
Last edited by Globe; 06-09-2015 at 15:57.
سلام
نظام وظیفه از کجا می فهمه آخرین نمره کی وارد شده؟
میشه آخرین امتحان رو که داد رفت و دفترچه رو پست کرد؟
دوست عزیز غیر بومی که کسر نداره، خدمت در مناطق بد آب و هوا و درگیر کسر داره.
خیر دوست عزیز، شما وقتی تسویه میکنید نامه ای توسط دانشگاه داده میشه که در اون تاریخ ابطال معافیت تحصیلیتون بر اساس آخرین نمره وارد شده نوشته میشه و یه نسخه از اون هم توسط دانشگاه به نظام وظیفه ارسال میشه. در مدرک دانشگاهی هم تاریخ آخرین نمره ثبت میشه نه تسویه.
در نتیجه نه میشه بعد تاریخ آخرین امتحان از معافیت و زمان یکساله استفاده کرد و نه میشه بعد امتحان و قبل تسویه رفت و دفترچه پست کرد.
يك سوال دارم در مورد مشمول بودن و پست كردن دفترچه
مطالب دوستان رو تا حدودي مطالعه كردم ولي يك مقدار ابهام دارم
سوالم اينه كسي كه بهمن ماه فارغ التخصيل ميشه تا كي وقت داره دفترچه پست كنه و بعد از پست دفترچه چه زماني اعزام ميشه.
سوالم به خاطر اينه كسي كه بطور مثال در ترم 9 فارغ التحصيل ميشه (بهمن ماه)ميتونه تا ارديبهشت ماه خدمت نره تا بتونه كنكور ارشد بده؟
و اگر در ترم 8 فارغ التخصيل بشه(خرداد و يا تيرماه) ميتونه توي كنكور سال بعدش كه توي ارديهشت ماه سال بعد هست شركت كنه؟
Last edited by aluminum; 06-09-2015 at 21:30.
در مقطع ليسانس شما مى توانيد ١٠ ترم تحصيل كنيد
شما از زمان فراغت از تحصيل يكسال زمان داريد تا خودتان را به نظام وظيفه معرفى كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
من امروز رفتم پلیس +10 مدارک دادم . بعد یه برگه معاینه اولیه مشمولان داد که باید برم پیش پزشک . این جدیدا اضافه شده ؟ چون من دفعه اول رفتم فقط فرم 1 و 5 که مشخصات و واکسیناسیون بود داد بهم امروز رفتم گفت فرم پزشکت چرا نیوردی گفتم هفته پیش اومدم چیزی ندادن .
حالا این چی هست ؟ 17-18 تا بیماری نوشته همه اینا رو چک میکنه پزشک ؟! مغز و اعصاب و چشم و قلب و ...اینا هر کدوم بری متخصصش نیم ساعت یه ساعت طول میکشه حالا ازمایشاتش به کنار
نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی
- - - Updated - - -
نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی![]()
فقط میخوان ملتو علاف کنن
کسی چیزی نمیدونه ؟![]()
اين موضوع هميشه بوده و هست ، بايد فرم معاينه پزشك را نزد پزشك معتمد نظام وظيفه ببريد تا شما را معاينه كند و در پايان اگر مشكلى داشتيد شما را به كميسيون معرفى مى كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)