تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3273 از 4105 اولاول ... 227327733173322332633269327032713272327332743275327632773283332333733773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,721 به 32,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

حذف..........
    Last edited by Globe; 06-09-2015 at 15:57.

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیق منظورتون واضح نبود، شما از وقتی که آخری نمره شما وارد کارنامه میشه (نه تاریخ تسویه) معافیت تحصیلیتون باطل میشه و از اون تاریخ 1 سال وقت دارید.
    سلام
    نظام وظیفه از کجا می فهمه آخرین نمره کی وارد شده؟
    میشه آخرین امتحان رو که داد رفت و دفترچه رو پست کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

منظورم اینه یه کاری کنم که غیر بومی محسوب بشم.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

دوست عزیز غیر بومی که کسر نداره، خدمت در مناطق بد آب و هوا و درگیر کسر داره.

سلام
    نظام وظیفه از کجا می فهمه آخرین نمره کی وارد شده؟
    میشه آخرین امتحان رو که داد رفت و دفترچه رو پست کرد؟
    خیر دوست عزیز، شما وقتی تسویه میکنید نامه ای توسط دانشگاه داده میشه که در اون تاریخ ابطال معافیت تحصیلیتون بر اساس آخرین نمره وارد شده نوشته میشه و یه نسخه از اون هم توسط دانشگاه به نظام وظیفه ارسال میشه. در مدرک دانشگاهی هم تاریخ آخرین نمره ثبت میشه نه تسویه.

در نتیجه نه میشه بعد تاریخ آخرین امتحان از معافیت و زمان یکساله استفاده کرد و نه میشه بعد امتحان و قبل تسویه رفت و دفترچه پست کرد.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

يك سوال دارم در مورد مشمول بودن و پست كردن دفترچه
    مطالب دوستان رو تا حدودي مطالعه كردم ولي يك مقدار ابهام دارم
    سوالم اينه كسي كه بهمن ماه فارغ التخصيل ميشه تا كي وقت داره دفترچه پست كنه و بعد از پست دفترچه چه زماني اعزام ميشه.
    سوالم به خاطر اينه كسي كه بطور مثال در ترم 9 فارغ التحصيل ميشه (بهمن ماه)ميتونه تا ارديبهشت ماه خدمت نره تا بتونه كنكور ارشد بده؟
    و اگر در ترم 8 فارغ التخصيل بشه(خرداد و يا تيرماه) ميتونه توي كنكور سال بعدش كه توي ارديهشت ماه سال بعد هست شركت كنه؟
    Last edited by aluminum; 06-09-2015 at 21:30.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

يك سوال دارم در مورد مشمول بودن و پست كردن دفترچه
    مطالب دوستان رو تا حدودي مطالعه كردم ولي يك مقدار ابهام دارم
    سوالم اينه كسي كه بهمن ماه فارغ التخصيل ميشه تا كي وقت داره دفترچه پست كنه و بعد از پست دفترچه چه زماني اعزام ميشه.
    سوالم به خاطر اينه كسي كه بطور مثال در ترم 9 فارغ التحصيل ميشه (بهمن ماه)ميتونه تا ارديبهشت ماه خدمت نره تا بتونه كنكور ارشد بده؟
    و اگر در ترم 8 فارغ التخصيل بشه(خرداد و يا تيرماه) ميتونه توي كنكور سال بعدش كه توي ارديهشت ماه سال بعد هست شركت كنه؟
    در مقطع ليسانس شما مى توانيد ١٠ ترم تحصيل كنيد
    شما از زمان فراغت از تحصيل يكسال زمان داريد تا خودتان را به نظام وظيفه معرفى كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم پلیس +10 مدارک دادم . بعد یه برگه معاینه اولیه مشمولان داد که باید برم پیش پزشک . این جدیدا اضافه شده ؟ چون من دفعه اول رفتم فقط فرم 1 و 5 که مشخصات و واکسیناسیون بود داد بهم امروز رفتم گفت فرم پزشکت چرا نیوردی گفتم هفته پیش اومدم چیزی ندادن .
    حالا این چی هست ؟ 17-18 تا بیماری نوشته همه اینا رو چک میکنه پزشک ؟! مغز و اعصاب و چشم و قلب و ... اینا هر کدوم بری متخصصش نیم ساعت یه ساعت طول میکشه حالا ازمایشاتش به کنار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم پلیس +10 مدارک دادم . بعد یه برگه معاینه اولیه مشمولان داد که باید برم پیش پزشک . این جدیدا اضافه شده ؟ چون من دفعه اول رفتم فقط فرم 1 و 5 که مشخصات و واکسیناسیون بود داد بهم امروز رفتم گفت فرم پزشکت چرا نیوردی گفتم هفته پیش اومدم چیزی ندادن .
    حالا این چی هست ؟ 17-18 تا بیماری نوشته همه اینا رو چک میکنه پزشک ؟! مغز و اعصاب و چشم و قلب و ... اینا هر کدوم بری متخصصش نیم ساعت یه ساعت طول میکشه حالا ازمایشاتش به کنار
    نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی

- - - Updated - - -

سلام
    نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی

10. این کاربر از peyman0071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

- - - Updated - - -

فقط میخوان ملتو علاف کنن

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من ژنورکورواتوم زانو دارم. یعنی زانوهام به سمت عقب منحرف میشه و تو لیست معافیت ها هست.
    ولی تو لیست بیماریها دقیقا مشخص نکرده که ژنورکورواتوم معاف داعم هست یا نه.
    میخواستم بدونم درجه بندی داره یا کلا این مورد معاف داعمه ؟ حتی توی آرنج هامم این مشکل رو دارم
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره توضیح بده
    کسی چیزی نمیدونه ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    اين موضوع هميشه بوده و هست ، بايد فرم معاينه پزشك را نزد پزشك معتمد نظام وظيفه ببريد تا شما را معاينه كند و در پايان اگر مشكلى داشتيد شما را به كميسيون معرفى مى كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

14. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •