منظورم از پشتیبانی، پشتیبانی برای ارائه سرویس بود. یعنی بعضی شرکت ها میگن منطقه شما قابل سرویس دهی نیست.(مثل آسیاتک،پارس آنلاین و..)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورم از پشتیبانی، پشتیبانی برای ارائه سرویس بود. یعنی بعضی شرکت ها میگن منطقه شما قابل سرویس دهی نیست.(مثل آسیاتک،پارس آنلاین و..)
خود شاتل که شبانه هم داره به نظر من با این سرعت اصلا کارایی نداره من هم قبل از اینکه بیام این شرکت مزخرف فکر میکردم هر شب میذارم 2 گیگ دانلود میکنم ولی اشتباه میکردم اان هم درست بعد 1ماه سرعتم واقعی شده
پینگ هم که خدارو شکر بازی نمیکنم وگرنه خیلی بالاست
انتخاب با خودته ولی اینا مشتریو 1ماه راضی نگه میدارن
دوستان بايد بين بد و بدتر بد رو انتخاب کرد
اونايي که ميتونن از شاتل سرويس نگيرن خوب ولش کنن
ببينيد مخابرات هر چقدر هم که بد باشه از شاتل بهتره(البته براي من )
شما هم بهتره که شاتل رو رها کنيد
![]()
چرا ؟ دوستم زایکسل داره راضیه . از چه نظر میگید نگیرم ؟
این نرخی که من گفتم.نرخ شرکت ای دی اس ال عربی تو افغانستانه.یارو هم تو بامیان زندگی میکنه.لینک دادم.(کامل مطمئن نیستم ولی چیزی که من فهمیدم همینه) 80 هزار تومن زیاده واسه شاید واسه من و تو.اگه کسی لازم داشته باشه میده.سرویسهای ارزونتر هم هست.جزئیات رو نمیدونم. برو به لینکی که دادم خودت ببین.
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
مشهد. سرویس 128
آقا فکر کردی این دو مگ که بازه رو میخوام چیکار؟ روزا وبگردی میکنم و کل دانلودم واسه شبه.روزانه رو زیاد گذاشتن تا ترافیک زودتر تموم کنیم.
من قبل اينكه اين فروم رو پيدا كنم خيلي خوشحال رفتم شاتل گرفتم چون سال قبل منطقه ما رو فقط شاتل پوشش ميداد كه منم به همون حساب بازم شاتل گرفتم و حالا كه پستها رو ميخونم واقعا !! اميدوار شدم!! امروز شاتل اس داد كه خطتون رانژه شده منم بي صبرانه منتظرم سرويس راه بيفته و با سرعت ٢ تا در ساعت دانلود كنم :-)
و يك سوال زمان شروع سرويس يادم رفت از كارت طلايي كه از سال قبل داشتم استفاده كنم حالا يعني باطل شده و ديگه نميتونم ازش استفاده كنم؟
اره خوب اگه پارتی داشته باشی همین شاتل که همه ازش مینالن میشه بهشت.
شمام پارتی داشتی رفتی از مخابرات سرعت بالا گرفتی بایدم راضی باشی هم ارزونه هم نامحدود فقط پشتیبانیش تعطیله ولی بازم میارزه.
كارت طلايي ٦ ماه اعتبار داره :-)
بابا ایران یعنی محدودیت چه قدر خودتونو اذیت میکنید گور باباشون
تو مکه پهنای 4مگ به راحتی میدن اما ....
من تازه اکو 128 میخوام بگیرم سرعت شبانه و روزانش چنده ؟
متاسفم
هم اکنون 103 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 103 مهمان)