ایرانسل یا همراه اول دوست گرامی ؟
چون ایرانسل خیلی وقت ها پلاس نمیشه و فقط شانسی سالی یکی دوبار پلاس میشه
گوشی Cat پانزده هم داریم مگه ؟
ایرانسل یا همراه اول دوست گرامی ؟
چون ایرانسل خیلی وقت ها پلاس نمیشه و فقط شانسی سالی یکی دوبار پلاس میشه
گوشی Cat پانزده هم داریم مگه ؟
نمیدونم، نوشته ۱۵
آخریش چنده؟
ایرانسل
البته دو سیم هست، سیم دوم همراه اوله ، میشه بعدا تست کنم
فقط چون همراه اول دایمی ، چند بار به مشکل خوردم ، تنظیمات رو ایرانسله
آخرییش 18 هست دوست گرامی
خوب پس ۱۵ چه مشکلی داره؟
پس شما میگی که MCI بزارم اوکیه؟ فرکانس ها پشتیبانی شده توسط گوشی کافیه دیگه؟
به نظر میرسه اوکی هست
سلام
خیلی وقت بود ایرانسل استفاده نمیکردم (ترابرد به رایتل)
چند روزه نتش رو هر جا تست میکنم سرعت نهایت در حالت 4.5 به زور به 50 مگ میرسه ! اونم یکی دو بار دیدم
اکثرا سرعت حول و حوش 30 مگابیت رو حالت تجمیع ! فاجعه اس ! پهنای باند به شدت کم آورده ایرانسل
ولی از این طرف وقتی با رایتلم از نسل 4.5 همراه اول استفاده میکنم سرعت تجمیع همیشه بالای 100 مگ هست و حتی نزدیک 200 مگ هم داشتم
خیلی جالبه
پس مشکل از ایرانسله !
منو باش میگم گوشی چه مرگش شده ک هرزگاهی فقط 4.5 میشه
Last edited by fanoostalaei; 18-06-2019 at 13:09.
بله
ایرانسل 4.5 براش صرف نداره مث اینکه
چندتا سواال دارم اول اینکه چجوری میشه از فورجی پلاس استفاده کرد .جوری تجمیع میکنه یا میشه کرد گوشیم cat7 ساپورت داره میخام ببینم گوشیم میره رو فورجی پلاس یا خیر ایا تجمیع میکنه یا خیر
راه کنترول کردن داره نداره؟ چجوریه؟
دوم اینکه چرا همش ۲۶۰۰ میشه ؟ چرا ۱۸۰۰ نمیشه؟ سوم اینکه واغعا رو مخه نت همش انگار قطعه انگار دلبخاهی وصل میشه یا وقتیم وصله سرعت خیلی ضعیفه در حد کیلوبایت واغعا نت ایرانسل رفته رو اعصاب اقا مااصن فورجی نخاستیم همون تریجی خوبه کارم با نته از نون خوردن انداخته مارو
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
دوستان این وضعیت سرویس ایرانسل خوبه ؟ بعد آیا این بسته نسبت به بسته همراه اول سرعتش بیشتره ؟ بسته 10 گیگ 29 هزار تومن گرفتم
سرعت که بستگی به منطقه داره و اکثر جاها همینه اما معمولا همراه اول پهنای باند بیشتری میتونه بده ، اگر ماهیانه بیشتر از 10 گیگ استفاده نمیکنید میتونید در پیشنهاد های تشویقی همراه اول همین حجم رو با 10 هزار تومن بخرید و با سرعت بالاتر استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)