اگر درخواست معافيت پزشكى يا كفالت شما رد شد مى توانيد در عتراض به راى صادره درخواست شوراى عالى دهيد ، اما براى كم و كيف چگونگى شكايت در دادگاه نظامى از دوستتون سوال كنيد چون اين موارد نادر است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگر درخواست معافيت پزشكى يا كفالت شما رد شد مى توانيد در عتراض به راى صادره درخواست شوراى عالى دهيد ، اما براى كم و كيف چگونگى شكايت در دادگاه نظامى از دوستتون سوال كنيد چون اين موارد نادر است
برای رشته تربیت بدنی چه اداراتی برم ؟؟؟؟؟؟؟
واسه امریه با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ ن
شهرستان هستم
----
----
اشنا هم زیاد دارم
از اشناهام باید دقیقا چه کمکی بخوام
اولين سازمانى كه به ذهن مى رسد اداره تربيت بدنى استان يا شهرستان محل سكونت شما است ، شما از بخش كارگزينى شرايط امريه را جويا شويد ، سازمان اتش نشانى هم برخى از بچه هاى تربيت بدنى را امريه مى كند. از اشناها خواهش كنيد كانال ارتباطى با مسول هر سازمانى كه مى خواهيد برقرار كنند تا امريه شما تضمين شده باشد ، چون تعداد امريه ها كم اما متقاضيان بسيار زياد هستند. حتما توجه داشته باشيد كه امريه ٣ ماه خدمت بيشتر يعنى ٢٤ ماه است و حتما در مورد كسرى از ان سازمان دقيق سوال كنيد كه اگر روزى كسرى داشتيد به مشكل برنخوريد چون برخى از سازمانها كسرى قبول نمى كنند
تخصص بالایی در کامپیوتر و شبکه و اینجور چیزا دارم
اگه اموزش پرورش یا اداره ی دیگه ای باشم میتونم تمامی مشکلات کامپیوتریشونو برطرف کنم
متولد بهمن 72 هستم و چهار ساله گواهینامه دارم و انگلیسیم هم خیلی خوبه
دیگه کدوم اداره ها میتونم واسه امریه اقدام کنم دادا
پ ن
اگه امریه بشم نیازی به کسری خدمت ندارم
در مورد مهارت ها هیچی نمیخواد بزنی چون کسی نمیخونه
ولی تو آموزشی وسه مهارت های مختلف زیاد میان دنبالتون که به دو صورته یکی تو همون دوره آموزشی ازتون استفاده میشه که معمولا خوبه و بهتر از رژه رفتن و کلاسای آموزشیه
یک مورد هم میان دنبالتون و برای خدمت تو یگان میان اسم نویسی میکنن که این هم معمولا خوبه و اگر پارتی مطمئنی نداری میتونی از این طریق جاهای خوبی بیفتی... مثل خود من که به همین صورت افتادم تهران و دارم تو زمینه کاری خودم کار میکنم
امروز درخواست اعزام رو فرستادم
1 اسفند اعزام!
سلام دوستان ببخشید میشه زمان فرستادن دفترچه آدرس اقوام ساکن توی شهرستان های اطراف رو بدیم برا 2 ماه کسر خدمت؟ در صورتی که مطمئن باشیم توی شهر خودمون میوفتیم. بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان من ژنورکورواتوم زانو دارم. یعنی زانوهام به سمت عقب منحرف میشه و تو لیست معافیت ها هست.
ولی تو لیست بیماریها دقیقا مشخص نکرده که ژنورکورواتوم معاف داعم هست یا نه.
میخواستم بدونم درجه بندی داره یا کلا این مورد معاف داعمه ؟ حتی توی آرنج هامم این مشکل رو دارم
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره توضیح بده
شما هر پرونده ای که دارید را از قدیم در بیمارستان و دکتر و... جمع آوری کنید و هر گونه مدرکی که بدبودن وضعیت را نشون میده و اقدام کنید، ارزشش را داره.
البته نظر نظر شخص نیست و کمسیون پزشکی باید رای نهایی را بده.
دقیق منظورتون واضح نبود، شما از وقتی که آخری نمره شما وارد کارنامه میشه (نه تاریخ تسویه) معافیت تحصیلیتون باطل میشه و از اون تاریخ 1 سال وقت دارید.
کی به شما گفته آدرس اقوام بدین 2 ماه کسر میگیرید؟!
منظورم اینه یه کاری کنم که غیر بومی محسوب بشم.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)