تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3272 از 4105 اولاول ... 227227723172322232623268326932703271327232733274327532763282332233723772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,711 به 32,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت
    دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...

- - - Updated - - -

برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت
    دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...
    اگر درخواست معافيت پزشكى يا كفالت شما رد شد مى توانيد در عتراض به راى صادره درخواست شوراى عالى دهيد ، اما براى كم و كيف چگونگى شكايت در دادگاه نظامى از دوستتون سوال كنيد چون اين موارد نادر است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

2. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چطور باید امریه بگیرم ؟
    هنوز چهار ماه معافیت تحصیلی از دانشگاه دارم
    از کی دنبال امریه گرفتن باشم ؟
    تجربه ای دارین بگین
    از همين امروز ، بايد سازمانهايي و ارگانهايي كه با رشته شما مرتبط هستند يا با رشته تحصيلى شما وياز دارند پيدا كنيد و از چگونگى شرايط انها اگاه شويد به خصوص تاريخ هايي كه امريه مى دهند سپس بايد برگه سبز ( برگه اى كه بعد از ثبت مشخصات در پليس +١٠ مى دهند ) به انها تحويل دهيد و منتظر جواب انها باشيد
    برای رشته تربیت بدنی چه اداراتی برم ؟؟؟؟؟؟؟
    واسه امریه با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن
    شهرستان هستم

----
    ----

اشنا هم زیاد دارم
    از اشناهام باید دقیقا چه کمکی بخوام

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای رشته تربیت بدنی چه اداراتی برم ؟؟؟؟؟؟؟
    واسه امریه با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ ن
    شهرستان هستم

----
    ----

اشنا هم زیاد دارم
    از اشناهام باید دقیقا چه کمکی بخوام
    اولين سازمانى كه به ذهن مى رسد اداره تربيت بدنى استان يا شهرستان محل سكونت شما است ، شما از بخش كارگزينى شرايط امريه را جويا شويد ، سازمان اتش نشانى هم برخى از بچه هاى تربيت بدنى را امريه مى كند. از اشناها خواهش كنيد كانال ارتباطى با مسول هر سازمانى كه مى خواهيد برقرار كنند تا امريه شما تضمين شده باشد ، چون تعداد امريه ها كم اما متقاضيان بسيار زياد هستند. حتما توجه داشته باشيد كه امريه ٣ ماه خدمت بيشتر يعنى ٢٤ ماه است و حتما در مورد كسرى از ان سازمان دقيق سوال كنيد كه اگر روزى كسرى داشتيد به مشكل برنخوريد چون برخى از سازمانها كسرى قبول نمى كنند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولين سازمانى كه به ذهن مى رسد اداره تربيت بدنى استان يا شهرستان محل سكونت شما است ، شما از بخش كارگزينى شرايط امريه را جويا شويد ، سازمان اتش نشانى هم برخى از بچه هاى تربيت بدنى را امريه مى كند. از اشناها خواهش كنيد كانال ارتباطى با مسول هر سازمانى كه مى خواهيد برقرار كنند تا امريه شما تضمين شده باشد ، چون تعداد امريه ها كم اما متقاضيان بسيار زياد هستند. حتما توجه داشته باشيد كه امريه ٣ ماه خدمت بيشتر يعنى ٢٤ ماه است و حتما در مورد كسرى از ان سازمان دقيق سوال كنيد كه اگر روزى كسرى داشتيد به مشكل برنخوريد چون برخى از سازمانها كسرى قبول نمى كنند
    تخصص بالایی در کامپیوتر و شبکه و اینجور چیزا دارم
    اگه اموزش پرورش یا اداره ی دیگه ای باشم میتونم تمامی مشکلات کامپیوتریشونو برطرف کنم
    متولد بهمن 72 هستم و چهار ساله گواهینامه دارم و انگلیسیم هم خیلی خوبه
    دیگه کدوم اداره ها میتونم واسه امریه اقدام کنم دادا

پ ن
    اگه امریه بشم نیازی به کسری خدمت ندارم

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من دیگه تقریبا همه کارهای مربوط به اعزام رو انجام دادم . امروز واکسن هم زدم و برگه فراغت از تحصیل هم گرفتم . فقط دو سه تا سوال مربوط به پر فرم شماره 1 داشتم : تو قسمت مهارت و تخصص چی باید بنویسم ؟ مثلا من فوتبالم خوبه و تا جوانان هم دسته یک بازی کردم مثلا اینو بنویسم ؟ یا اینکه تو کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری مهارت دارم و قبلا مغازه خدمات کامپیوتری هم کار کردم . اینو هم بنویسم ؟ ضایعس خوب چیزی خلاصه یا عبارت بهتری کسی سراغ داره بگه بنویسم
    قسمت تاریخ پیشنهادی برای اعزام با اینکه خودشون زدن پیشنهادی هست ولی خوب بی تاثیر هم نیست بزنم ابان 94 اینا بدتر از سر لج نمیکنن فروردین 95 ؟
    اخری هم اینکه امروز حساب تو بانک سپه هم باز کردم تو این قسمت شماره حساب عابر بانک سپه تو فرم ، شماره کارت باید بزنم یا این عددی که تو اون برگه که رمزت هم هست و بانک داده اونو باید بزنم ؟

+
    این سوال یه بار قبلا گفتم کسی جواب نداد یه بار دیگه میپرسم :

پرانتزی بودن پا میتونه باعث معافیت شه ؟
    در مورد مهارت ها هیچی نمیخواد بزنی چون کسی نمیخونه

ولی تو آموزشی وسه مهارت های مختلف زیاد میان دنبالتون که به دو صورته یکی تو همون دوره آموزشی ازتون استفاده میشه که معمولا خوبه و بهتر از رژه رفتن و کلاسای آموزشیه

یک مورد هم میان دنبالتون و برای خدمت تو یگان میان اسم نویسی میکنن که این هم معمولا خوبه و اگر پارتی مطمئنی نداری میتونی از این طریق جاهای خوبی بیفتی... مثل خود من که به همین صورت افتادم تهران و دارم تو زمینه کاری خودم کار میکنم

8. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

امروز درخواست اعزام رو فرستادم
    1 اسفند اعزام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید میشه زمان فرستادن دفترچه آدرس اقوام ساکن توی شهرستان های اطراف رو بدیم برا 2 ماه کسر خدمت؟ در صورتی که مطمئن باشیم توی شهر خودمون میوفتیم. بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من ژنورکورواتوم زانو دارم. یعنی زانوهام به سمت عقب منحرف میشه و تو لیست معافیت ها هست.
    ولی تو لیست بیماریها دقیقا مشخص نکرده که ژنورکورواتوم معاف داعم هست یا نه.
    میخواستم بدونم درجه بندی داره یا کلا این مورد معاف داعمه ؟ حتی توی آرنج هامم این مشکل رو دارم
    ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره توضیح بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان کسی تجربه گرفتن معافیت" کفالت پدر نیازمند به مراقبت" رو داره ؟
    پدر من سه تا دیسک کمرش جا به جا شده و به کانال نخاع فشار میاره
    جواب MRI رو به دکتر نظام وظیفه نشون دادم گفت از نظر من معاف میشی ولی کمیسیون پزشکی و کمیسیون کفالت ( بدوی ) باید تصمیم بگیره !
    دکتر نظام وظیفه گفت اگر از دکتر متخصص نامه ای ببرم که توش نوشته باشه که پدرم از کار افتاده و نیازمند مراقبت هست روی رای کمیسیون تاثیر داره .
    پدرم بازنشسته هست و 54 سالشه .
    حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه اگه نشه 4-5 ماه تلاشم و عمرم هدر میره

شما هر پرونده ای که دارید را از قدیم در بیمارستان و دکتر و... جمع آوری کنید و هر گونه مدرکی که بدبودن وضعیت را نشون میده و اقدام کنید، ارزشش را داره.

البته نظر نظر شخص نیست و کمسیون پزشکی باید رای نهایی را بده.

امروز رفتم میدون سپاه تا درخواست معافیت تحصیلیم رو تکمیل کنم، خانمه گفت چون تا 93/6/31 معافیت تحصیلی داری، پس تا 94/6/31 فرصت داری دفترچه ارسال کنی و فعلا غیبت نمیخوری)
    دقیق منظورتون واضح نبود، شما از وقتی که آخری نمره شما وارد کارنامه میشه (نه تاریخ تسویه) معافیت تحصیلیتون باطل میشه و از اون تاریخ 1 سال وقت دارید.

سلام دوستان ببخشید میشه زمان فرستادن دفترچه آدرس اقوام ساکن توی شهرستان های اطراف رو بدیم برا 2 ماه کسر خدمت؟ در صورتی که مطمئن باشیم توی شهر خودمون میوفتیم. بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

کی به شما گفته آدرس اقوام بدین 2 ماه کسر میگیرید؟!

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما هر پرونده ای که دارید را از قدیم در بیمارستان و دکتر و... جمع آوری کنید و هر گونه مدرکی که بدبودن وضعیت را نشون میده و اقدام کنید، ارزشش را داره.

البته نظر نظر شخص نیست و کمسیون پزشکی باید رای نهایی را بده.

دقیق منظورتون واضح نبود، شما از وقتی که آخری نمره شما وارد کارنامه میشه (نه تاریخ تسویه) معافیت تحصیلیتون باطل میشه و از اون تاریخ 1 سال وقت دارید.

کی به شما گفته آدرس اقوام بدین 2 ماه کسر میگیرید؟!
    منظورم اینه یه کاری کنم که غیر بومی محسوب بشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •