چرا روزا سرعت تا 2 مگ بازهاونوقت شما چه سرویسی داری؟512؟ من تهران 512 دارم در روز بالای 100 نمیاد که
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا روزا سرعت تا 2 مگ بازهاونوقت شما چه سرویسی داری؟512؟ من تهران 512 دارم در روز بالای 100 نمیاد که
اولا به جمع ما خوش اودی چرا چون به قول خودت دارن میگن کی بیان برای نصب این به این معنیه که رانژ انجام شده نمی تونی کنسل کنی
پول سرویستو میبرند اگر اهواز یا تهران باشی 25000 تومان و بقبه شهر ها 15000 تا است
مخابرات نامحدودشو ورداشته
روزی یک گیگ برای شاتل یعنی خیلی اینها به 500 مگابایت هم رحم نمیکن
سرعتش توی ماه اول قرار داد 64 چه شب و چه روز از ماه بعد میای اینجا هرچی از دهنت درمیاد میگی !!!!
حالا یه سوال دارم ازت : بیکار بودی اومدی شاتل ؟؟؟؟؟؟ تازه میفهمی حروم خوری یعنی چی !!!!!!!!!!!
شاتل دشمن تک تک مردم ایران زمین است .
من تازه 5 ماهه از شاتل سرویس گرفتم و چون وقت نداشتم خودم مودم بخرم از شاتل خریدم. الان سایتشو نگاه می کردم دیدم مودمی رو که 5 ماه پیش 95000 تومن فروخته، کرده 75000 !!!! اونم به خاطر اینکه مودم جدید آورده!
این مودم همین هفتاد تومن بیشتر نمی ارزه،تا حالا هم کلی پول اضافه گرفته از مردم.
سلام دوست عزیز.
می دونم شاتل شرکت خوبی نیست ولی بعضی ها چاره ای ندارن(مثل من) الان منطقه ما فقط مخابرات و شاتل پشتیبانی می کنه.
مخابرات که هر روز داره خدماتش رو کمتر می کنه(قم) فرداس که بگه سرویس 1 مگ حجمش 2 گیگه!
شبانه هم که نداره. الان هم به 1 مگ 4 گیگ میدن 1 ماهه(من هفته ای 4 گیگ برام کمه چه برسه به یک ماه!)
یعنی برای هر کسی کمه.
می مونه شاتل. اونم باید باش بسوزیم و بسازیم.
نهایت امکانات اینجاست![]()
مودمی که داره میده 95000 تومان توی بازار خیلی کمتره یه شرکت بود مودم TP-LINK 8811 رو میاد 50000 هزار تومان توی بازه 22000 تومان قیمشه که تخفیف هم میدن حالا دیگه برو چه شرکتهای هستند اینها مخصوصا پارس انلاین و شاتل احمار![]()
مودم بیسیم زایکسل hn , hw که شاتل میده ، برای خونه hw بهتره ؟
مودمش خوب هست ؟
همه بچه های اینجا فقط از پشتیبانی و سرعت شکایت دارند البته نیاز به پشتبانی نیست نا سلامتی همه اینجا مهندس هستند شاتل چون دیده نمی تونه جلوی این همه مهندس رو بگیره سرعت رو پایین اورده
این شعر هم تقدیم به شاتل
مارو ببین که از کجا سرویس گرفتیم----------------- گول تبلیغات شاتل رو چه ساده خوردیم
تموم شدم با این سرعت افتضاح---------------------من موندمو با این شاتل ور این همه بدبیاری
لعنت به من چه ساده اودم توی شاتل --------------چه ساده امضا کردم اون قرار داده شوم رو
لعنت به تو که سرویس درستی نمیدی -------------از رو حوس دل به جیب ما بستی
تفلکی سرعت یه روزی ازاد بود---------------------- اره دل منم یه روز شاد بود
ساکت تو بی صدا او فریاد بود------------------------ از غم محدودیت ازاد بود
ساده بگم دیکه تمومه صبرم -------------------------پس دیگه این همه مفخوری
اخه چرا دل به جیب ما بستی ------------------------انگاری توی سینه دل نداری
![]()
Last edited by cantexmojtaba; 13-08-2011 at 14:38.
هر چی میگری زایکسل نگیر به نظرم تی پی لینک بگیری خوبه
درسته.تو اینکه شرکتایی مثل شاتل مودماشون رو خیلی گرونتر میدن شکی نیس.اینکه خودشون یهو 20000 تومن ازش کم کنن خیلی ضایس یعنی اعتراف به دزدی خودشونه.واقعا نباید از اینا مودم گرفت کلی از سودشون از فروش مودمه. اونم از محدود کردنشون.من تو 5 ماه هنوز روی هم 10 گیگ شبانه دانلود نکردم ولی سرعتمو کم کردن.
واقعا این جوره تازه توی کم کردن سرعت انصاف هم ندارند کل کشور رو یکسان کنن مثلا همین مشهد تا 2 مگ میبندند فکر کنم یکی از فامیلشون اونجاست میگه بزار تا 2 مگ باز باشه بعد مای که توی اهوازیم درامد کل کشور رو هم تامیین میکنه باید اینترنت کند باشه یا تبریز توی ابتدای روزنامهاشون نوشته شهر بدون گدا سرعتم هم براشون باز میزارند واقعا ما مردم جنوب کشور چقدر بدبختیم![]()
هم اکنون 108 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 108 مهمان)