تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3271 از 4105 اولاول ... 227127713171322132613267326832693270327132723273327432753281332133713771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,701 به 32,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان کسی تجربه گرفتن معافیت" کفالت پدر نیازمند به مراقبت" رو داره ؟
    پدر من سه تا دیسک کمرش جا به جا شده و به کانال نخاع فشار میاره
    جواب MRI رو به دکتر نظام وظیفه نشون دادم گفت از نظر من معاف میشی ولی کمیسیون پزشکی و کمیسیون کفالت ( بدوی ) باید تصمیم بگیره !
    دکتر نظام وظیفه گفت اگر از دکتر متخصص نامه ای ببرم که توش نوشته باشه که پدرم از کار افتاده و نیازمند مراقبت هست روی رای کمیسیون تاثیر داره .
    پدرم بازنشسته هست و 54 سالشه .
    حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه اگه نشه 4-5 ماه تلاشم و عمرم هدر میره

سلام دوست عزیز
    من هم شرایط مشابه شما رو داشتم اما پدرم به جای دیسک مشکل قلبی داشت ... و خود دکتر بهم گفت خارج از بحث معافیت وضعیت قلب بابام خیلی بده
    و واقعاً هم همینطور هست 5 بار سکته کرده و مشکل مادرزاد داره و اصلاً وضعیت خوبی نداره
    پدر من هم 55 ساله باز نشسته است ، روزی که رفتیم کمیسیون پزشکی اصلاً مدرک پزشکی نمیخواند فقط یارو حرف میزنه آخر سر هم به بابام گفت وضعیتت نه بده نه خب اما پسرتون معاف نمیشه ...
    ببین همه چی به شانسه امیدوارم یه شانسی هم به ما رو کنه اون 3 نفر موقع مرگشون زجر بکشند ... علیل بشند ایشالله که با آینده یه جوون بازی میکنند
    یارو باباش با ما میاد سالن جمعه شبا بعد معاف شده ما بابامون بیشتر شبا نفسش کم میاد باید کپسول اکسیژن استفاده کنه ...
    بعد میگند مملکت امام زمانی ... همون امام زمان بزنه تو کمرتون ...
    چی بگم داداش ایشالله که معاف شی همه چی به شانسه نه به واقعیت زندگیت

2. این کاربر از Ar1ian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یک سوال داشتم یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا اگه شرایطش رو داشته باشی قاضی حکم میده .. کسی هست رفته باشه ؟ من رفتم اصلاً گفتند همچین چیزی نیست والا دارم گیج میشم دیگه ...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1- یعنی هیچ راهی نیست که من از کسری پدرم استفاده کنم؟؟!!
    2- اگه تونستم توسط آشنا توی ثبت احوال سال تولدمو 72 کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
    در حال حاضر خير، تضمينى نيست كه با اين كار مشكلى براى شما پيش نيايد ، چون تمام مشخصات شما هم در سامانه نظام وظيفه و هم در سامانه ارتش ثبت شده است ، و تغيير سن يك گاف بزرگه
    دوستان کسی تجربه گرفتن معافیت" کفالت پدر نیازمند به مراقبت" رو داره ؟
    پدر من سه تا دیسک کمرش جا به جا شده و به کانال نخاع فشار میاره
    جواب MRI رو به دکتر نظام وظیفه نشون دادم گفت از نظر من معاف میشی ولی کمیسیون پزشکی و کمیسیون کفالت ( بدوی ) باید تصمیم بگیره !
    دکتر نظام وظیفه گفت اگر از دکتر متخصص نامه ای ببرم که توش نوشته باشه که پدرم از کار افتاده و نیازمند مراقبت هست روی رای کمیسیون تاثیر داره .
    پدرم بازنشسته هست و 54 سالشه .
    حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه اگه نشه 4-5 ماه تلاشم و عمرم هدر میره

اقدام كنيد اما انتظار بالايي نداشته باشيد، كميسيون هاى پزشكى سختگيرى خاى خاص خودش را دارد و معافيت به خصوص نوع كفالت را به راحتري نمى دهند ، سعى كنيد پرونده و مدارك و نامه اى از پزشك معالج كه در ان شرح بيمارى بيان شده داشته باشيد ، اما اين را بدانيد كه اتفاق افتاده فردى از كميسيون جواب گرفته و منتظر كارت پايان خدمت بوده اما نامه شوراى عالى پزشكى امده كه بايد پرونده او دوباره برسى شود ، احتمال همه چى هست.
    چطور باید امریه بگیرم ؟
    هنوز چهار ماه معافیت تحصیلی از دانشگاه دارم
    از کی دنبال امریه گرفتن باشم ؟
    تجربه ای دارین بگین
    از همين امروز ، بايد سازمانهايي و ارگانهايي كه با رشته شما مرتبط هستند يا با رشته تحصيلى شما وياز دارند پيدا كنيد و از چگونگى شرايط انها اگاه شويد به خصوص تاريخ هايي كه امريه مى دهند سپس بايد برگه سبز ( برگه اى كه بعد از ثبت مشخصات در پليس +١٠ مى دهند ) به انها تحويل دهيد و منتظر جواب انها باشيد
    یک سوال داشتم یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا اگه شرایطش رو داشته باشی قاضی حکم میده .. کسی هست رفته باشه ؟ من رفتم اصلاً گفتند همچین چیزی نیست والا دارم گیج میشم دیگه ...
    دادگاه نظامى براى چى رفتيد؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

امروز به هر بدبختی ای بود، نامه معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه گرفتم؛ حالا که با هزار شوق و ذوق میای پلیس+10 میگه هنوز پرونده درخواست معافیت تحصیلیت تکمیل نشده (7 شهریور درخواست معافیت تحصیلی برا ارشد رو دادم) میگه باید بری میدون سپاه تا پرونده معافیت تحصیلیت تکمیل بشه
    امروز آخرین فرصت برا درخواست اعزام بود
    سه ماه اضاف رفت تو پاچه + از دست دادن قرارگاه خاتم:((
    امروز رفتم میدون سپاه تا درخواست معافیت تحصیلیم رو تکمیل کنم، خانمه گفت چون تا 93/6/31 معافیت تحصیلی داری، پس تا 94/6/31 فرصت داری دفترچه ارسال کنی و فعلا غیبت نمیخوری)

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چطور باید امریه بگیرم ؟
    هنوز چهار ماه معافیت تحصیلی از دانشگاه دارم
    از کی دنبال امریه گرفتن باشم ؟
    تجربه ای دارین بگین
    از همين امروز ، بايد سازمانهايي و ارگانهايي كه با رشته شما مرتبط هستند يا با رشته تحصيلى شما وياز دارند پيدا كنيد و از چگونگى شرايط انها اگاه شويد به خصوص تاريخ هايي كه امريه مى دهند سپس بايد برگه سبز ( برگه اى كه بعد از ثبت مشخصات در پليس +١٠ مى دهند ) به انها تحويل دهيد و منتظر جواب انها باشيد
    برای رشته تربیت بدنی چه ارگانهایی نیاز دارن ؟
    واسه امریه باید با کدوم بخش اداره صحبت کنم ؟

پ ن
    شهرستان هستم

----
    ----

راستی بسیجی فعال هستم
    اگه واسه امریه گرفتن باید ازدواج کنم شرایطشو دارم که تا چهار ماه دیگه عقد کنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من دیگه تقریبا همه کارهای مربوط به اعزام رو انجام دادم . امروز واکسن هم زدم و برگه فراغت از تحصیل هم گرفتم . فقط دو سه تا سوال مربوط به پر فرم شماره 1 داشتم : تو قسمت مهارت و تخصص چی باید بنویسم ؟ مثلا من فوتبالم خوبه و تا جوانان هم دسته یک بازی کردم مثلا اینو بنویسم ؟ یا اینکه تو کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری مهارت دارم و قبلا مغازه خدمات کامپیوتری هم کار کردم . اینو هم بنویسم ؟ ضایعس خوب چیزی خلاصه یا عبارت بهتری کسی سراغ داره بگه بنویسم
    قسمت تاریخ پیشنهادی برای اعزام با اینکه خودشون زدن پیشنهادی هست ولی خوب بی تاثیر هم نیست بزنم ابان 94 اینا بدتر از سر لج نمیکنن فروردین 95 ؟
    اخری هم اینکه امروز حساب تو بانک سپه هم باز کردم تو این قسمت شماره حساب عابر بانک سپه تو فرم ، شماره کارت باید بزنم یا این عددی که تو اون برگه که رمزت هم هست و بانک داده اونو باید بزنم ؟

+
    این سوال یه بار قبلا گفتم کسی جواب نداد یه بار دیگه میپرسم :

پرانتزی بودن پا میتونه باعث معافیت شه ؟
    Last edited by Greedy; 05-09-2015 at 14:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من دیگه تقریبا همه کارهای مربوط به اعزام رو انجام دادم . امروز واکسن هم زدم و برگه فراغت از تحصیل هم گرفتم . فقط دو سه تا سوال مربوط به پر فرم شماره 1 داشتم : تو قسمت مهارت و تخصص چی باید بنویسم ؟ مثلا من فوتبالم خوبه و تا جوانان هم دسته یک بازی کردم مثلا اینو بنویسم ؟ یا اینکه تو کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری مهارت دارم و قبلا مغازه خدمات کامپیوتری هم کار کردم . اینو هم بنویسم ؟ ضایعس خوب چیزی خلاصه یا عبارت بهتری کسی سراغ داره بگه بنویسم
    قسمت تاریخ پیشنهادی برای اعزام با اینکه خودشون زدن پیشنهادی هست ولی خوب بی تاثیر هم نیست بزنم ابان 94 اینا بدتر از سر لج نمیکنن فروردین 95 ؟
    اخری هم اینکه امروز حساب تو بانک سپه هم باز کردم تو این قسمت شماره حساب عابر بانک سپه تو فرم ، شماره کارت باید بزنم یا این عددی که تو اون برگه که رمزت هم هست و بانک داده اونو باید بزنم ؟

+

--------
    سلام دوست عزیز منم وند وقت پیش پست کردم,به نظرم مهرت هیچی نزن ازت استفاده ابزاری میکنن منم هیچی نزدم.تو دفترچه شماره حساب بانک باید وارد کنی نه شماره عابر بانک

- - - Updated - - -

سلام

+

--------
    سلام دوست عزیز منم وند وقت پیش پست کردم,به نظرم مهرت هیچی نزن ازت استفاده ابزاری میکنن منم هیچی نزدم.تو دفترچه شماره حساب بانک باید وارد کنی نه شماره عابر بانک

10. این کاربر از peyman0071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دادگاه نظامى براى چى رفتيد؟

یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا بگو که پروندت رو بررسی کنند تا قاضی حکم کنه که شرایط معافیت رو داری یا نه ؟ دقیقاً باید چی کار کنیم ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه نفر به من گفت برو دادگاه نظامی و اونجا بگو که پروندت رو بررسی کنند تا قاضی حکم کنه که شرایط معافیت رو داری یا نه ؟ دقیقاً باید چی کار کنیم ؟
    براى چه نوع معافيتى؟ اولين بار كه مى شنوم فردى براى معافيت به دادگاه نظامى رفته! اگر قرا باشه قاضى حكم بده ابتدا نظر شورا و يا كميسيونى را جويا مى شود سپس تصميم مى گيرد.

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

براى چه نوع معافيتى؟ اولين بار كه مى شنوم فردى براى معافيت به دادگاه نظامى رفته! اگر قرا باشه قاضى حكم بده ابتدا نظر شورا و يا كميسيونى را جويا مى شود سپس تصميم مى گيرد.

برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت
    دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...

- - - Updated - - -

برای معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت
    دوست عزیز ، یکی از دوستان بنده درخواست معافیت پزشکی داده بودند که با درخواستشون موافقت نشد ... اینجوری که به من گفتند رفتند دادگاه نظامی و اونجا خواستند که پروندشون رو بررسی کنند که آخر سر قاضی حکم معافیت داد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •