تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3271 از 4751 اولاول ... 2271277131713221326132673268326932703271327232733274327532813321337137714271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,701 به 32,710 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سایت filegir سرعتش خوبه یه اکانته 1900 تومنیشو بگیر یه تست بکن با تست نه ولی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من از محدودیت شبانه خارج شدم.پریروز دوره سرویسمو شارژ کردم.دیشب دیدم محدودیت برداشته شده (به نظر شما ربطی به هم داره؟)
    دیشب سرعت 60 کیلو در ثانیه بود.
    دیشب مردد بودم یکسره بزارم رو دانلود یا نه.میترسیدم که بذارم و دوباره محدود شم.آخرش گفتم مرگ یه بار و شیون هم یه بار.یا باید بترسم و دانلود درست و حسابی نداشته باشم یا مثل قدیم یه سره بذارم تو دانلود و عشق و حال دنیا.گذاشتم رو دانلود حدود 1.5 گیگ دان شد.
    حالا امشب با ترس و لرز تست میکنم ببینم چی شد.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

مطمئنی کار میکنه؟
    جزئیاتش رو هم بگو
    ما كه چند ماه از 1 تا 3 محدود شديم و هيچ روشي بالا نميره سرعت دانلود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

ما كه چند ماه از 1 تا 3 محدود شديم و هيچ روشي بالا نميره سرعت دانلود!
    این که محدود بشی از طرف شرکت کاری نمی تونی بگنی فقط زمانی که محدود نیست اما اگر اینها شما رو محدود نکردند و فقط سرور ها رو محدود کنن اون موقع میشه کاری کرد

4. این کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

محدود شدم دوباره__________________________
    خدا لعنتشون کنه.یه شب دانلود کردم.بعدش اینجوری شد.من که تصمیممو گرفتم میرم از یه جا دیگه میگیرم.شاید رفتم 512 مخابرات.سرعت دانلود 64 و نامحدود هست.
    بذار ترافیکم تموم شه اگه این پشتیبانی جاکششونو فحش کش نکردم.حروم خورا!!!!!!!!!!!

6. 3 کاربر از mahdibarcelon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باز خوبه با 1.5 گیگ محدود شدید.من بعد از مدت ها 800 مگ دانلود کردم الان سه شبه محدودم کردنتازه من کلا زیاد شبا دانلود نمیکنم.واقعا که آدم می مونه چی بگه!
    حداقل اگه میذاشتم تا جاییکه میشه دان کنه الان دلم نمی سوخت!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این که محدود بشی از طرف شرکت کاری نمی تونی بگنی فقط زمانی که محدود نیست اما اگر اینها شما رو محدود نکردند و فقط سرور ها رو محدود کنن اون موقع میشه کاری کرد
    مرسي
    من بلد نيستم ازش استفاده كنم ثبت كردم اما چه جوري كار ميكنه نمي دونم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

الآن زنگ زدم به پشتیبانی میگم که چرا سرعتم رو دوباره محدود کردین.مرتیکه برداشته میگه: این اسمش محدودیت نیس و ما چون حق چندین کاربر دیگه رو حفظ کنیم شما و کسانی که زیاد دانلود میکنن رو با هم شیر کردیم.گفتم خب چرا روزا سرعت تا 2 مگ بازه ولی شبا در حد 4 کیلوبایت؟ میگه:روزها شاتل لطف میکنه که تا 2 مگ باز گذاشته (بچه هه دقت کنین) .میگم شاتل نمیخواد به ما لطف کنه.همون سرعت معمولیمونو بهمون بده.میگه میتونیم تا 2 کیلویایت هم بدیم و شما حق اعتراض ندارین. الآن سرعتتون خیلی هم خوبه.
    گفتم آخه دوستم که صبح تا شب میزاره رو دانلود چرا سرعتشو نمیبندن؟ گفتش از کجا سرویس داره؟ گفتم مخابرات گفت: خب میتونی تو هم بری از مخابرات بگیری. گفتم: آهان اینطوریه؟! یه غلطی کردیم و اومدیم شاتل. حالا هم اصلا حق اعتراض نداریم.اعتراض کنیم میگین برین از جا دیگه بگیرین. گفت: شاتل باهاتون روراست حرف میزنه.من میگم اگه مخابرات براتئن بهتره برین مخابرات.

این لعنتیا حقمونو همینطور راحت میخورن.چرا؟ چون کسی اعتراض نمیکنه.دولتمون هم که ماشالا دستش تو کاره اقدامی نمیکنه.کل دنیا اینترنت پرسرعت رایگان میده.ما باید به اینترنت پرسرعت افغانستان هم حسودیمون بشه (باور کنین.شرکتای اونجا خارجین و سرعتش بالاست). اگه حرکتی نکنیم کلامون پس معرکس.این آخرین ماهیه که تو شاتلم.بعدش میرم.اگه تا اون موقع شرکت دیگه ای پیدا شد که پست ما بخوره میرم.وگرنه خدانگهدار ای دی اس الـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

بچه ها؟ همین الآن داشتم دنبال سرعت اینترنت تو افغانستان میگشتم (واسه تفریح) اینو دیدم فکم جابجا شد.
    اینو داشته باشین تا ترجمش هم کنم:
    "نمیفامم چرا باید جالب باشه فرق زیاد نداره تشویش نکنید
    مه زیادتر از دو جای بیرون و خانه اینترنت استفاده میکنم که البته اینجه زیادتر وقت بیکاری و از خانه میایم که تشریحات سرویس خانه ره میمانم خرد و کلانش ره ببینید :

از دست راست اول یعنی که 24 ما هستیم.
    که پیسه اش ثابت است ماهیانه چی 24 ساعته استفاده کنی چی که هیچ استفاده نکنی و بیخی سفر باشی, محدودیت دونلود آپلود ایطو گپا هم نداریم فضل خدا
    یک خواندن mp3 کمتر از 10 ثانیه دونلودش طول میکشه و دونلود یک فلم سینمایی فرمت دی. وی. دی قریب 12-15 دقیقه وقت میبره. یک همیطو چیزا ... دگه نمیفامم چی اطلاعات کار دارین در ارتباطش
    بیرون از خانه هم دگه شرکت است که از چون و چندش زیاد نمیفامم بخاطریکه مه صرف برای کار استفاده اش میکنم و پرس و پال نمیکنم زیاد "

ترجمه روون:"من از خونه و بیرون(محل کار) از اینترنت استفاده میکنم.اینجا هم برای تفریح میام (همون فرومی که ازش گرفتم).جزئیاتشو داخل عکس ببینین.
    اونی که علامت زدم.سرویس منه.
    پولش ماهیانه ثابته.محدودیت دانلود نداره.
    یک آهنگ رو تو کمتر از 10 ثانیه دانلود میکنه.یک فیلم دی وی دی پر حجم (حساب کردم.در حد 1.8 گیگ) رو تو 12 دقیقه دانلود میکنه.
    بیرون خانه هم از شرکت میرم که جزئیاتشو نمیدونم."

توضیحات من:برای سرویسش ماهی 114 هزار تومن میده (399 درهم امارات).
    خودش میگه باهاش آنلاین میتونه تی وی نیگا کنه و تلفن هم داره.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم چنتا سایت ارائه دهنده اینترنت پ اونطرف.ببینید حسرت بخورید یعنی حسرت بخوریم.
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by mahdibarcelon; 13-08-2011 at 04:10. دليل: اضافه جزئیات

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان دلسرد از شاتل لطفا یکی جواب مارو سریع بده :
    من با شاتل قرار بستم (eco 128 سه ماه ) اما قرار دادم کامل نیست یعنی 50 تومن اولیه (هزینه سرویس و راه اندازی) رو دادم و از شرکت هی زنگ میزنن میگن کی بیام وصل کنیم منم هی نیپیچونمشون میخواستم بدونم میشه قرار داد رو کنسل کرد ؟
    اگه کنسل کنی پولتو بر میگردونن یا نه چند درصدشو برمیگردونن ؟
    آیا مخابرات نامحدودش واقعا نامحدوده ؟
    من زیاد نمیخوام دانلود کنم مثلا روزی 1 گیگ حالا چی بگیرم خوبه ؟
    راستی سرعت Eco 128 چنده ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما با خودتون نگفتید واحد پول افغانستان درهم امارات نیست ؟ این یک افغانی در امارات بودش سرویس دهندش هم گویا اتصالات هست.
    برای ایران همون 8 مگ ماهی 80000 تومان هم گرون هست وقتی متوسط درآمد خانوارها از 1 میلیون در بهترین حالت بالا نمیره.

دوستان دلسرد از شاتل لطفا یکی جواب مارو سریع بده :
    من با شاتل قرار بستم (eco 128 سه ماه ) اما قرار دادم کامل نیست یعنی 50 تومن اولیه (هزینه سرویس و راه اندازی) رو دادم و از شرکت هی زنگ میزنن میگن کی بیام وصل کنیم منم هی نیپیچونمشون میخواستم بدونم میشه قرار داد رو کنسل کرد ؟
    اگه کنسل کنی پولتو بر میگردونن یا نه چند درصدشو برمیگردونن ؟
    آیا مخابرات نامحدودش واقعا نامحدوده ؟
    من زیاد نمیخوام دانلود کنم مثلا روزی 1 گیگ حالا چی بگیرم خوبه ؟
    راستی سرعت Eco 128 چنده ؟
    ممنون
    شما حضوری برید اگر خط شما رانژه نشده باشه احتمال داره پولتون رو کامل بدهند.
    مخابرات تهران نامحدوده ولی بعضی شهرها مثل اصفهان حجمی هست.
    اگر شما بتونید 256 مخابرات رو بگیرید تو 12 ساعت 1 گیگ دانلود می کنید.
    Last edited by sei_pm; 13-08-2011 at 11:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •