برای من که اضافه نکرده اند. اگر اضافه کنند باید برای همه و تمام سرویسها و حجمهای اضافی و گیگ باکسها بصورت اتوماتیک اضافه کنند نه اینکه هر کس یک گیگ حجم خرید به سایت 195 شکایت کند تا 250 مگ به حجمش اضافه کنند.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای من که اضافه نکرده اند. اگر اضافه کنند باید برای همه و تمام سرویسها و حجمهای اضافی و گیگ باکسها بصورت اتوماتیک اضافه کنند نه اینکه هر کس یک گیگ حجم خرید به سایت 195 شکایت کند تا 250 مگ به حجمش اضافه کنند.
درسته حرف شما
و اینکه باید به ترافیک هایی که دراینده هم خریداری می شه اضافه کنن که البته بعید می دونم
من کاربر مخابراتم هر چند مخابراتم داغونه و با اینترنت 4 جی کارام میکنم
مخابرات هم اپلود رایگانه هم تا یاد دارم 25 درصد اضافه رو ترافیک خریداری بود مثلا من خودم 100 گیگ خریدم 125 گیگ بهم دادن
برای منم تماس گرفتن 46 گیگ اضافه کردن به سرویس ام
همینم که الان اضاف کردن حاصل اعتراضات و شکایت به 195 هست وگرنه خبری نبود مث اب خوردن حقتون هاپولی میکردن
این هم فکر خوبی هست
شما هم به 195 گفته بودید؟
چه سرویسی دارید ؟
ولی اپلود کجا و 25% اضافه کردن کجا! اپلود رایگان خیلی بصرفه تره..
چه سرویسی دارین؟
عصرانه؟
ما که هنوز در حال پیگیریه! ولی طرف میخواست بپیچونه اول تا گفتم افزایش حجم انگار از خداش بود!
گول این حرومزاده ها رو نخورید و حقتونو از طریق 195 تا قرون آخرش بگیرید غلط می کنند وسط قرارداد می زنند زیرش!
ارسال فقط و فقط باید رایگان باشه و بس.
Last edited by WhiteHat; 11-02-2017 at 21:21.
من از طریق 195 پیگیری کرده بودم
و الان شما چقدر خوشحالید...
دوستای عزیز این بند که سازمان مقرارت گفته رو دقت کنید
4 -تعرفههای تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL ،ارایه کننده خدمات
موظف است در محاسبه ترافيک مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال، به ميزان بيست و پنج درصد)25 )%حجم ترافيک
اضافی برای مشترکين لحاظ کند
اگر این قسمت توی بند نبود عمرا اون حجم رو هم بر نمی گردونن ولی باز شرکت می تونست بگه 25 درصد مال سرویس اولیه س نه حجم های جدایی که خریدید اما اینا دیدن تعداد شکایت ها زیاده برای اینکه تعداد شکابت ها کم بشه رو کل حجم فعلی 25 درصد برگردوندن اینکه قبلا اسیاتک تبلیغ اپلود رایگان می کرد یه بحث دیگه س ولی در حال حاضر به نظرم کار قانونی رو انجام داده و کاری نمیشه کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)