8 ام رفتم تهران متاسفانه برگه اعزامم عکس دار نبود!! ردم کردند گفتند برو بعدا روز های یکشنبه یا سه شنبه غیر تعطیل بیا
من الان نفهمیدم توی کمسیون ازشون تقاضا کنم که یه نامه بنویسن و کسری جبهه پدرم رو برای منی که متولد 74 ام استثنا قاعل بشن یا نه؟؟
8 ام رفتم تهران متاسفانه برگه اعزامم عکس دار نبود!! ردم کردند گفتند برو بعدا روز های یکشنبه یا سه شنبه غیر تعطیل بیا
من الان نفهمیدم توی کمسیون ازشون تقاضا کنم که یه نامه بنویسن و کسری جبهه پدرم رو برای منی که متولد 74 ام استثنا قاعل بشن یا نه؟؟
و اینکه تغییر دادن سال تولد مشکلی که به وجود نمیاره؟؟؟ چون با تحقیقی که من کردم میشه قانونن سال تولد رو عوض کرد و اینکه اگه تو ثبت احوال آشنا داشته باشی راحت تر میتونی عوض کنی
- - - Updated - - -
و اینکه تغییر دادن سال تولد مشکلی که به وجود نمیاره؟؟؟ چون با تحقیقی که من کردم میشه قانونن سال تولد رو عوض کرد و اینکه اگه تو ثبت احوال آشنا داشته باشی راحت تر میتونی عوض کنی
كميسيون پزشكى وظيفه اش چيز ديگرى است ، در حورزه مسوليت پزشك كميسيون نيست كه درباره كسرى يك نفر نظرى بدهد حالا به فرض كه پزشك اين كار رو انحام دهد نظام وظيفه هيچ ارزشى براى اون نامه قائل نميشه. به طور قانونى نميشه سال تولد را تغيير داد ، اين كار براى جلوگيرى از سو استفاده هايي است كه ميشه با تغيير سال تولد انجام داد .
تنها مرجعى كه كسرى را براى متولدين ٧٤ يا به بعد را تصميم مى گيرد نظام وظيفه است و همه سازمان هاى نظامى قوانين خدمت را از ان مى گيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خیلی ممنون از پاسختون. فکر کنم من منظورم رو خوب نرسوندم.
من آموزشی 01 بودم و اشتغال به خدمتی که ازونجا گرفتم رو ارائه دادم به 3پاه برای گرفتن کسری. اونا هم به من گفتن برو هر وقت نامه کسریت آماده شد بهت میگیم بیا بگیرش و گفتن 10 روز بعد از آماده شدن نامه کسری، به صورت اتوماتیک در سامانه نظام وظیفه هم ثبت میشه.
الان بعد از گذشتن 1 ماه من در یگان جدید تقسیم شدم (توی لویزان) و سوالم این هست که اون نامه ای که قراره 3پا به من بده رو خطاب به همون پادگان 01 میزنه یا لویزان یا اصلا بصورت کلی مینویسه ارتش؟
آیا موقع ترخیص از خدمت، لویزان اون نامه ای که 3پاه به من میده رو میخواد یا المثنی برگه اعزام که توش کسری ثبت شده؟
- - - Updated - - -
Last edited by hmd2007; 04-09-2015 at 16:47.
اگر قرار برای شما در سیستم پلیس +۱۰ ثبت شود کافیه پس از ثبت شما یک برگه المقنی سفید بگیرد که در ان میزان کسری شما ثبت شده است و ان را به یگان تحویل دهید ، یگان شما هنگامی کسری شما را ثبت سیستم می کنند تا تایید نظام وظیفه رسیده باشد.یعنی به طور خلاصه نامه سپاه خطاب به نظام وظیفه است نه به یگان شما.
من از پلیس +10 پرسیدم گفتند هیچ نامه ی کسری رو ثبت نمی کنند. وقتی نامه کسری رو گرفتیم، مستقیم باید ببریم نیروی انسانی یگانی که خدمت میکنیم. اونها خودشون اعمال میکنند و ثیت میشه. فقط میتونیم از پلیس +10 استعلام بگیریم که ثبت شده یا خیر!
1- یعنی هیچ راهی نیست که من از کسری پدرم استفاده کنم؟؟!!
2- اگه تونستم توسط آشنا توی ثبت احوال سال تولدمو 72 کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
1- یعنی هیچ راهی نیست که من از کسری پدرم استفاده کنم؟؟!!
2- اگه تونستم توسط آشنا توی ثبت احوال سال تولدمو 72 کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
دوستان کسی تجربه گرفتن معافیت" کفالت پدر نیازمند به مراقبت" رو داره ؟
پدر من سه تا دیسک کمرش جا به جا شده و به کانال نخاع فشار میاره
جواب MRI رو به دکتر نظام وظیفه نشون دادم گفت از نظر من معاف میشی ولی کمیسیون پزشکی و کمیسیون کفالت ( بدوی ) باید تصمیم بگیره !
دکتر نظام وظیفه گفت اگر از دکتر متخصص نامه ای ببرم که توش نوشته باشه که پدرم از کار افتاده و نیازمند مراقبت هست روی رای کمیسیون تاثیر داره .
پدرم بازنشسته هست و 54 سالشه .
حالا نمیدونم اقدام کنم یا نه اگه نشه 4-5 ماه تلاشم و عمرم هدر میره
Last edited by lamp23; 04-09-2015 at 23:19.
چطور باید امریه بگیرم ؟
هنوز چهار ماه معافیت تحصیلی از دانشگاه دارم
از کی دنبال امریه گرفتن باشم ؟
تجربه ای دارین بگین
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)