تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3270 از 4751 اولاول ... 2270277031703220326032663267326832693270327132723273327432803320337037704270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,691 به 32,700 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این محدودیت های سرعت که میگید چجوریه روی مشترکین اعمال میکند و این محدودیت ها توسط مخابرات اعمال میشه یا خود شرکت ارائه دهنده سرویس

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این محدودیت های سرعت که میگید چجوریه روی مشترکین اعمال میکند و این محدودیت ها توسط مخابرات اعمال میشه یا خود شرکت ارائه دهنده سرویس
    از طرف خود شرکت .

هر کی زیاد دانلود کنه محدود میشه تا دیگه از این کارا نکنه اینترنت مگه برای دانلود کردنه ؟!
    به خدا دیگه خرید شاتل دیوونگی هستش من دیشب downstream مودمم 576 بود همین الان شده 160 از هر شرکتی بگیرید خیلی بهتر از این شاتله فقط 1 ماه اولش برای من خوب بود!!!!
    دوستان کسی میدونه این مشکل درست بشو هست یا نه ؟؟؟؟
    این مشکل از طرف شاتل نیست که .
    شما گول تیلیغات رو خوردی و فکر کردی سرعت بالاتر از قرارداد میدن حالا که مشتری جذب شد سرعت رو پایین آوردن و شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی یا باید بسوزی و بسازی یا بری شرکت دیگه.

3. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

لعنت به اینا ... دیگه حدود 2 ماه شده که پینگ و سرعت و کیفیت اینترنت اینجوریه !!

رشت . 128 . محدود

+

روزا که سایت ها خیلی کند و مزخرف باز میشن , پینگ اینه !! ساعات رایگان شب هم 80% سایت ها باز نمیشه و ارور تایم اوت میده !! دانلود هم تو ساعات رایگان کلا تعطیله !! 5 کیلوبایت در ثاینه اکثر لینک ها یا کلا دانلود نمیشه و ارور میده
    +
    Shit ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 12-08-2011 at 17:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از طرف خود شرکت .

هر کی زیاد دانلود کنه محدود میشه تا دیگه از این کارا نکنه اینترنت مگه برای دانلود کردنه ؟!

این مشکل از طرف شاتل نیست که .
    شما گول تیلیغات رو خوردی و فکر کردی سرعت بالاتر از قرارداد میدن حالا که مشتری جذب شد سرعت رو پایین آوردن و شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی یا باید بسوزی و بسازی یا بری شرکت دیگه.
    یعنی چی مشکل از شاتل نیست یعنی همه شرکت ها بعد از 1ماه این کارارو میکنن!!!!
    من نمیدونم چهجوری اول شدن اینا با این ادا هاشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

واقعاً اینا به غیر از کلاه برداری هیچ کار بلد نیستند
    1 ماه پیش پینگم روی 190 بود اواسط شد 500 تا 800 بعدش هم که داشت تموم می شد 250
    حالا هم که دوباره تمدید کردم پینگ اومده رو 150 که مطمئنم تا صبا 600 میشه !!!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اين پينگي که شما داريد خوبه که

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

اینم پینک سایت مای شاتل دومی ارور داده اینم از سایتشون

بعد دقت کردین سایتشون پنکش کمتر از 100 بقیه سایتها بالاتر از 300 است لعنت بهشون چطوری سرشون رو میزارن روی بالش می خوابن اون دنیا باید به هزارن نفر جواب پس بدن
    بعدش هم کسی مودم زایکسل نخره چون شاتل کنترلش میکنه من الان یه زایکسل دارم وصل میشم 160 یه چند دقیقه بعد میشه 128 تازه مودم قطع نشده کسی از دوستان مشکل من رو داره اگر تونسته حلش کنه بیاد بگه منم نجات پیدا کنم
    Last edited by cantexmojtaba; 12-08-2011 at 21:16.

9. این کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم پینک سایت مای شاتل دومی ارور داده اینم از سایتشون

بعد دقت کردین سایتشون پنکش کمتر از 100 بقیه سایتها بالاتر از 300 است لعنت بهشون چطوری سرشون رو میزارن روی بالش می خوابن اون دنیا باید به هزارن نفر جواب پس بدن
    بعدش هم کسی مودم زایکسل نخره چون شاتل کنترلش میکنه من الان یه زایکسل دارم وصل میشم 160 یه چند دقیقه بعد میشه 128 تازه مودم قطع نشده کسی از دوستان مشکل من رو داره اگر تونسته بیاد بگه منم نجات پیدا کنم
    ببین اگه سرور سایتی که ازش پینگ میگیری داخلی باشه (یعنی داخل ایران باشه) پینگ پایین هست برای مثال پینگ این سایت به دلیل اینکه سرورش داخل ایران هست 70 - 80 هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdibarcelon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

من از محدودیت شبانه خارج شدم.پریروز دوره سرویسمو شارژ کردم.دیشب دیدم محدودیت برداشته شده (به نظر شما ربطی به هم داره؟)
    دیشب سرعت 60 کیلو در ثانیه بود.
    دیشب مردد بودم یکسره بزارم رو دانلود یا نه.میترسیدم که بذارم و دوباره محدود شم.آخرش گفتم مرگ یه بار و شیون هم یه بار.یا باید بترسم و دانلود درست و حسابی نداشته باشم یا مثل قدیم یه سره بذارم تو دانلود و عشق و حال دنیا.گذاشتم رو دانلود حدود 1.5 گیگ دان شد.
    حالا امشب با ترس و لرز تست میکنم ببینم چی شد.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

افزایش سرعت دانلود در ساعات 1 الی 3 شب با استفاده از لینک زیر
    مطمئنی کار میکنه؟
    جزئیاتش رو هم بگو
    Last edited by mahdibarcelon; 12-08-2011 at 21:31. دليل: هموجوری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

من از محدودیت شبانه خارج شدم.پریروز دوره سرویسمو شارژ کردم.دیشب دیدم محدودیت برداشته شده (به نظر شما ربطی به هم داره؟)
    دیشب سرعت 60 کیلو در ثانیه بود.
    دیشب مردد بودم یکسره بزارم رو دانلود یا نه.میترسیدم که بذارم و دوباره محدود شم.آخرش گفتم مرگ یه بار و شیون هم یه بار.یا باید بترسم و دانلود درست و حسابی نداشته باشم یا مثل قدیم یه سره بذارم تو دانلود و عشق و حال دنیا.گذاشتم رو دانلود حدود 1.5 گیگ دان شد.
    حالا امشب با ترس و لرز تست میکنم ببینم چی شد.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

مطمئنی کار میکنه؟
    جزئیاتش رو هم بگو
    بله کار میکنه نه فقط این سایت کلی سایت هست که میتونید شاتل رو دور بزنید شما فقط فایلی که میخواهید بگیرید ممکنه توی ساعت رایگان کند باشه مثل میهن دانلود حال شما ادرس اون فایل رو مثلا توی سایت اپلودفا بدهید چون سرورش عوض میشه سرعتش میاد بالا شما باید بگردید ببینید کدام سرور براتون سرعتش بالاست
    نمونه دیگه که بهتون بگم این که سایت تهران موزیک محدودیت روش اعمال نمیشه (فیلم هم میزارند بچه های اونجا ) راحت دانلود میکنید یا سایت پی سی دانلود سرعتش بالاست شما در اصلاح ریموت اپلود میکنید نه لیچ خودتون امتحان کنید به حرفم میرسید

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

ببین اگه سرور سایتی که ازش پینگ میگیری داخلی باشه (یعنی داخل ایران باشه) پینگ پایین هست برای مثال پینگ این سایت به دلیل اینکه سرورش داخل ایران هست 70 - 80 هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز من سرورش داخلیه باید ارور بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •