این محدودیت های سرعت که میگید چجوریه روی مشترکین اعمال میکند و این محدودیت ها توسط مخابرات اعمال میشه یا خود شرکت ارائه دهنده سرویس
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این محدودیت های سرعت که میگید چجوریه روی مشترکین اعمال میکند و این محدودیت ها توسط مخابرات اعمال میشه یا خود شرکت ارائه دهنده سرویس
از طرف خود شرکت .
هر کی زیاد دانلود کنه محدود میشه تا دیگه از این کارا نکنهاینترنت مگه برای دانلود کردنه ؟!
این مشکل از طرف شاتل نیست که .به خدا دیگه خرید شاتل دیوونگی هستش من دیشب downstream مودمم 576 بود همین الان شده 160از هر شرکتی بگیرید خیلی بهتر از این شاتله فقط 1 ماه اولش برای من خوب بود!!!!
دوستان کسی میدونه این مشکل درست بشو هست یا نه ؟؟؟؟![]()
شما گول تیلیغات رو خوردی و فکر کردی سرعت بالاتر از قرارداد میدن حالا که مشتری جذب شد سرعت رو پایین آوردن و شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی یا باید بسوزی و بسازی یا بری شرکت دیگه.
لعنت به اینا... دیگه حدود 2 ماه شده که پینگ و سرعت و کیفیت اینترنت اینجوریه !!
رشت . 128 . محدود
+
روزا که سایت ها خیلی کند و مزخرف باز میشن , پینگ اینه !!ساعات رایگان شب هم 80% سایت ها باز نمیشه و ارور تایم اوت میده !! دانلود هم تو ساعات رایگان کلا تعطیله !! 5 کیلوبایت در ثاینه اکثر لینک ها یا کلا دانلود نمیشه و ارور میده
+
Shit ...![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 12-08-2011 at 17:31.
یعنی چی مشکل از شاتل نیست یعنی همه شرکت ها بعد از 1ماه این کارارو میکنن!!!!
من نمیدونم چهجوری اول شدن اینا با این ادا هاشون
واقعاً اینا به غیر از کلاه برداری هیچ کار بلد نیستند
1 ماه پیش پینگم روی 190 بود اواسط شد 500 تا 800 بعدش هم که داشت تموم می شد 250
حالا هم که دوباره تمدید کردم پینگ اومده رو 150 که مطمئنم تا صبا 600 میشه !!!
اين پينگي که شما داريد خوبه که
اینم پینک سایت مای شاتل دومی ارور دادهاینم از سایتشون
بعد دقت کردین سایتشون پنکش کمتر از 100 بقیه سایتها بالاتر از 300 استلعنت بهشون چطوری سرشون رو میزارن روی بالش می خوابن اون دنیا باید به هزارن نفر جواب پس بدن
بعدش هم کسی مودم زایکسل نخره چون شاتل کنترلش میکنه من الان یه زایکسل دارم وصل میشم 160 یه چند دقیقه بعد میشه 128 تازه مودم قطع نشدهکسی از دوستان مشکل من رو داره اگر تونسته حلش کنه بیاد بگه منم نجات پیدا کنم
![]()
Last edited by cantexmojtaba; 12-08-2011 at 21:16.
ببین اگه سرور سایتی که ازش پینگ میگیری داخلی باشه (یعنی داخل ایران باشه) پینگ پایین هست برای مثال پینگ این سایت به دلیل اینکه سرورش داخل ایران هست 70 - 80 هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از محدودیت شبانه خارج شدم.پریروز دوره سرویسمو شارژ کردم.دیشب دیدم محدودیت برداشته شده (به نظر شما ربطی به هم داره؟)
دیشب سرعت 60 کیلو در ثانیه بود.
دیشب مردد بودم یکسره بزارم رو دانلود یا نه.میترسیدم که بذارم و دوباره محدود شم.آخرش گفتم مرگ یه بار و شیون هم یه بار.یا باید بترسم و دانلود درست و حسابی نداشته باشم یا مثل قدیم یه سره بذارم تو دانلود و عشق و حال دنیا.گذاشتم رو دانلود حدود 1.5 گیگ دان شد.
حالا امشب با ترس و لرز تست میکنم ببینم چی شد.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
مطمئنی کار میکنه؟
جزئیاتش رو هم بگو
Last edited by mahdibarcelon; 12-08-2011 at 21:31. دليل: هموجوری
بله کار میکنه نه فقط این سایت کلی سایت هست که میتونید شاتل رو دور بزنید شما فقط فایلی که میخواهید بگیرید ممکنه توی ساعت رایگان کند باشه مثل میهن دانلود حال شما ادرس اون فایل رو مثلا توی سایت اپلودفا بدهید چون سرورش عوض میشه سرعتش میاد بالا شما باید بگردید ببینید کدام سرور براتون سرعتش بالاست
نمونه دیگه که بهتون بگم این که سایت تهران موزیک محدودیت روش اعمال نمیشه (فیلم هم میزارند بچه های اونجا) راحت دانلود میکنید یا سایت پی سی دانلود سرعتش بالاست شما در اصلاح ریموت اپلود میکنید نه لیچ خودتون امتحان کنید به حرفم میرسید
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
عزیز من سرورش داخلیه باید ارور بده![]()
هم اکنون 62 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 62 مهمان)